Cel mai mare Targ Joburi ANGLIA - Mai 2014

Pe 17 – 18 mai 2014 are loc la Brasov cel mai mare targ de joburi pentru muncitori in depozite Anglia

Brasov, 8 mai 2014 – In weekendul 17 – 18 mai 2014 are loc la Brasov cel mai mare targ de joburi pentru muncitori in depozite Anglia. Banca de Joburi ofera cunoscatorilor de limba engleza cu atitudine buna si dexteritate sansa de a acumula castiguri semnificative accesand unul din cele peste 400 de posturi scoase la concurs de catre unul din cei mai importanti jucatori din sectorul depozitelor din Anglia.

Cel mai mare targ de profil pentru muncitori in depozite Anglia are loc sambata si duminica, 17-18 mai 2014 la Brasov. Peste 400 de posturi sunt scoase la concurs de catre una din cele mai importante companii din sectorul depozitelor din Anglia. Pentru a fi angajati candidatii trebuie sa indeplineasca doar 3 conditii: sa cunoasca limba engleza la nivel conversational, sa aiba atat o atitudine buna cat si sa fie muncitori, si sa aiba o dexteritate buna in manipularea obiectelor. Persoanele cu experienta prezinta un avantaj in fata angajatorilor englezi, insa sunt acceptati si candidatii fara experienta.

Participantii la targul de joburi pentru muncitori in depozite Anglia se bucura de urmatoarele avantaje:
- Sprijin in redactarea CV-ului: consultantii nostri se asigura in prealabil ca CV-ul participantilor este structurat corect, pune in evidenta calitatile candidatilor si este actualizat la zi.
- Informatii complete: participantii au sansa de a participa la o prezentare extensiva a companiei si de a intra in dialog direct cu reprezentantii acesteia in cadrul interviurilor.
- Costuri minime cu agentia: pentru a usura dpdv financiar plecarea candidatilor Banca de Joburi nu percepe tarif de mediere candidatilor selectati.
- Cuplurile binevenite: cuplurile/ prietenii au posibilitatea sa lucreze la acelasi angajator si sa fie cazati impreuna.

Continuand succesul inregistrat la prima editie a targului de joburi pentru Muncitori in Depozite Anglia sustinut in luna martie 2014 la Brasov cand sute de romani si-au gasit prin intermediul nostru postul dorit in Anglia, Banca de Joburi ofera din nou candidatilor sansa de a accesa un post avantajos. Iata ce ne-a scris din Anglia dl. Mihai P., unul din candidatii ajunsi la munca si selelectati in cadrul targului din luna martie:
„Salut, totul a fost ok la check in la aeroportul din Romania. Zborul a fost ok si cand am terminat dupa aterizare cu bagajele ne-a asteptat reprezentantul companiei din Anglia. Totul a decurs conform celor din scrisoare. De la aeroport am mers la depozit unde am primit bocanci veste manusi si ni sa facut o descriere in mare a intregului depozit dupa care am mers la motelul cu pricina. Saptamana aceasta lucrez schimb de noapte. Multumesc mult pentru ajutor. Raman dator grav cu o cinste la un restaurant cand vin acasa. Salutari de aici de departe si o saptamana usoara.”

Targul este organizat in parteneriat cu una din cele mai importante companii din sectorul depozitelor din Anglia, parteneri deja de traditie ai agentiei Banca de Joburi si la care au fost trimisi pana in prezent sute de cadididati. Locatia si ora evenimentului sunt comunicate persoanelor selectate final. Pentru detalii complete despre eveniment si procedura de inscriere candidatii pot accesa acest link.

La acest eveniment sunt acceptati candidati din intreaga tara cat si din Republica Moldova daca detin pasaport romanesc, cu varsta minima de 18 ani. Pentru informatii suplimentare despre targul pentru Muncitori depozite in Anglia din luna mai, precum si despre serviciile Banca de Joburi ne puteti contacta la numerele de telefon 0268 – 311 547/ 0368 412 996 si la adresa de mail [email protected].

Parteneri ai evenimentului: HotNews.ro, OrdineaZilei.ro, Viva FM Suceava, Impact FM, Smile Media, MyJob.ro, RomaniaPozitiva.ro, Tjobs.ro

Despre Banca de Joburi
Banca de Joburi este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, cu sediul in orasul Brasov, Romania si cu o vechime de 13 ani, care dispune de o paleta larga de oferte de munca. Pe langa medierea de joburi in strainatate, compania noastra ofera consultanta, orientare in cariera, pregatirea tuturor formelor legale si monitorizeaza candidatii pe intreaga durata a contractelor, oferind un serviciu de asistenta continua. Fiind una din cele mai active si longevive agentii de recrutare si ocupare a fortei de munca din Romania, Banca de Joburi este dedicata crearii constante a noi oportunitati legale de angajare in strainatate. In luna septembrie 2013 Banca de Joburi a lansat cu succes prima retea de franciza din domeniul recrutarii si plasarii fortei de munca in strainatate cu capital 100% romanesc.

CONTACT
Banca de Joburi

Adresa: B-dul Zizinului, nr. 38 – 36, parter, Brasov, ROMANIA
Telefon fix: 0268 – 311 547/ 0368 412 996
Website: www.bancadejoburi.ro
Facebook: www.facebook.com/bancadejoburi

Pentru presa
Martha Botezatu, Manager Dezvoltare Parteneriate
Email: [email protected]
Telefon mobil: 0726 758 647