Leasing de personal


 
Leasingul de personal sau împrumutul de personal reprezintă un serviciu complex care constă în livrarea de forță de muncă, la cerere, în vederea acoperirii nevoii de personal. Scapați astfel de bătăile de cap specifice date de angajarea propriu zisă și partea administrativă a acestui proces.

Indiferent că apelați la leasingul de personal în  perioadele de vârf de lucru, pentru înlocuirea temporară a unor angajați sau din orice alte considerente, acest serviciu vă va reduce semnificativ timpul și costurile cu selectarea și angajarea directă a candidaților.

În această perioadă angajații rămân pe statul de plată al agentului de muncă temporară, care se va ocupa și de gestionarea efectivă a acestora.

Din rândul personalului obținut prin leasing pot fi ulterior selectați ca angajați permanenți pe cei care și-au demonstrat valoarea, iar perioada de împrumut poate fi socotită una de probă, de învățare și adaptare.

Asigurăm calitatea serviciilor oferite, iar succesul  misiunilor de muncă temporară se măsoară atât prin satisfacția clienților noștri, prin gradul de preluare a angajaților temporari de către companiile-client, cât și prin feedback-ul pozitiv al angajaților noștri.

Înțelegem că necesitățile companiei dvs. pot fi complexe, iar din acest motiv venim cu soluția pentru a vă oferi forță de muncă mulată pe nevoile dvs.

Leasingul de personal este o soluție flexibilă și eficientă pentru a întâmpina nevoile companiei dvs.:
►    în perioadele de vârf, când angajații permanenți nu pot face față volumului de muncă
►    pentru a înlocui temporar un angajat
►    în perioadele în care este dificil să faceți o prognoză a evoluției producției/afacerii
►    pentru realizarea unui proiect urgent
►   pentru companiile mari, cu o politică riguroasă de aprobabre și bugetare a unor posturi noi, dar care are nevoie de urgentă de personal, pentru că business-ul o cere
►    în orice alte situații 

Prin intermediul acestui serviciu veți beneficia de:
→    acces rapid la forță de muncă
→    acces la servicii de consultanță fiscală și dreptul muncii
→    costuri predictibile și transparente
→    externalizarea sarcinilor administrative și focus pe activitatea de bază
→    garanție permanentă pe perioada contractului de leasing
→    posibilitatea de a angaja persoana la sfârșitul misiunii, fără alte costuri suplimentare
 

Doresc sa împrumut personal