De ce ai nevoie de Banca de Joburi

Ești în căutarea unui loc de muncă nou sau mai bun, însă nu știi de unde să începi?

Ți-ai depus CV-ul pe site-urile de recrutare online, însă spre mirarea ta nu este vizualizat, iar nimeni nu te sună înapoi? 

Ești chemat la un interviu, te prezinți și totul pare să meargă bine, apoi spre frustrarea ta nu mai ești sunat înapoi, fără să înțelegi de ce și ce ai făcut greșit în interviu?

Ți-ai trimis CV-ul pe site-urile unor companii care îți plac, ba chiar le-ai scris și pe Facebook, însă mesajele tale se rătăcesc într-un complicat proces birocratic și nimeni nu îți răspunde?

Ți-ai dori să pleci la muncă în străinătate, însă nu stăpânești o limbă străină suficient de bine pentru a-ți redacta CV-ul așa cum trebuie?

Dacă cel puțin una din situațiile de mai sus îți sună cunoscut, atunci a venit momentul să te gândeșți la colaborarea cu o agenție de recrutare. 

Drumul în carieră este una din cele mai importante decizii pe care le vei lua vreodată, iar sprijinul unui partener cu experiență face diferența între frustrarea de a aștepta luni în șir pentru un răspuns pozitiv, sau bucuria de a începe un nou loc de muncă rapid, legal și 100% sigur. 

Echipa noastră de profesioniști are pregătirea necesară pentru a-ți oferi un pachet complet și complex de servicii, de la optimizarea CV-ului și pregătirea pentru interviu, până la organizarea formalităților de călătorie la noul loc de muncă. Totul complet gratuit, fără costuri ascunse! Vizitează secțiunea de locuri de muncă pentru a alege locul de muncă dorit, apoi contactează-ne.

Banca de Joburi te sprijină în a surmonta principalele piedici cu care se confruntă candidații în căutarea unui loc de muncă: 

SISTEMUL DE RECRUTARE DIFERIT DIN ALTE ȚĂRI
Odată cu epoca digitală și dezvoltarea la scară globală a companiilor, angajatorii au așteptări din ce în ce mai mari de la personalul lor. Se caută persoane motivate, energice, stabile, flexibile și mai ales, disponibile cât mai rapid. Companiile în căutare de personal nu pot mereu investi timpul necesar pentru a găși astfel de candidați, apelând mai degrabă la profesioniști care gestioneze pentru ei acest proces: agențiile de recrutare și plasare de personal. Scenariile în care un candidat își depune candidatura la o companie și este sunat înapoi pentru un loc de muncă nu mai sunt de actualitate. Iată de ce individual este foarte greu ca CV-ul tău să ajungă la persoanele decidente, propritate având de fapt candidații veniți prin astfel de agenții. Pe lângă CV-ul optimizat și sprijin complet în pregătirea pentru interviu, respectivii candidați trec prin filtre de validare astfel încât angajatorul se bucură de un proces de selecție mult simplificat.
AVANTAJ PRIN BANCA DE JOBURI: dacă vrei să ai întâietate în fața angajatorilor trebuie să fii reprezentat de o agenție care știe să te pună în cea mai bună lumină, astfel încât să obții locul de muncă dorit.

CONCURENȚA ALTOR NAȚIONALITĂȚI
Luna ianuarie 2014 a adus cu sine ridicarea restricțiilor de pe piața muncii din UE, ceea ce înseamnă că atât noi cât și bulgarii avem acum drepturi de muncă în țări precum Anglia, Germania, Franța sau Olanda. Cu mult înaintea noastră și-au obținut însă dreptul de muncă polonezii, latvienii, lituanienii, cehii sau ungurii, ceea ce înseamnă că un candidat, indiferent de postul pe care ar încerca să se angajeze, se află în concurență cu practic orice alt cetățean UE cu drept de muncă. Avantajul îl au doar cei care sunt reprezentați de agenții de recrutare profesioniste, pregtite să le reprezinte interesele în fața companiilor în căutare de personal. 
AVANTAJ PRIN BANCA DE JOBURI: CV-ul tău este în formă maximă, primești sfaturi utile pentru interviu, te ajutăm să îți pregătești dosarul de plecare. Totul rapid, sigur și fără dureri de cap! 

MENTALITATEA ANGAJATORILOR DESPRE ROMÂNI
Știm cu toții cât de multe și negative sunt informațiile despre români în presa internațională, iar acest fapt afectează foarte mult angajarea noastră în străinătate. Datorită acestor informații negative companiile se feresc să lucreze cu români, preferând să angajeze alte naționalități care au statutul de europeni de mai mult timp și care nu au fost mediatizați negativ atât de mult.
AVANTAJ PRIN BANCA DE JOBURI: Datorită eforturilor permanente pe care le facem în vederea promovării pozitive a imaginii candidaților români, deținem în prezent sute de colaborări cu angajatori care au acceptat angajarea românilor și drept consecință mandatează compania noastră să desfășoare recrutarea candidaților din România, pentru ocuparea poziților lor vacante.

PRESIUNEA MASS-MEDIA ASUPRA ANGAJATORILOR DE A ANGAJA PERSONAL DIN ȚARA LOR
Având în vedere rata de șomaj ridicată în cele mai multe țări europene și mediatizarea puternică a acestui fenomen, presa internațională are o influență foarte mare asupra angajatorilor, care selectează de cele mai multe ori cetățeni din țara lor. 
AVANTAJ PRIN BANCA DE JOBURI: Datorită strânselor parteneriate cu angajatorii din străinătate, compania noastră recrutează și plasează constant, cu succes candidați la acești angajatori. Calitatea serviciilor pe care Banca de Joburi le oferă angajatorilor fac ca numărul acestora să fie în continuă creștere și în consecință, să crească numărul candidaților români solicitați pentru angajare.

NECUNOAȘTEREA ȘI/ SAU INTERPRETAREA GREȘITĂ A LEGISLAȚIEI MUNCII DIN ȚARA DORITĂ 
Restricțiile din UE au fost ridicate, însă există multe alte țări interesante și dezirabile în care accesul românilor pe piața forței de muncă este încă restricționat, cum ar fi SUA, Canada, Norvegia, UAE sau Qatar. Pentru a putea muncii în aceste țări cu restricții românii trebuie să obțină în prealabil un permis de muncă, care de cele mai multe ori nu se poate obține din cauza unor erori făcute de candidați și/sau angajatorii care doresc să îi angajeze. De asemenea, durata de obținere a acestor permise, face că angajatorii să nu mai fie interesați să aștepte candidatul să își obțină acest permis. Cunoașterea corectă a legislației din țara de interes este așadar esențială pentru a avea succes. 
AVANTAJ PRIN BANCA DE JOBURI: Experiența uriașă și echipa de profesioniști experimentată ne permit cunoașterea și aplicarea corectă a legislației din țara ta de interes, astfel încât să te orientăm corect asupra metodei de obținere a dreptului legal de a munci în respectiva țară. 

LIPSA ACTELOR LEGALE DE ANGAJARE 
În țările cu restricții de muncă, românii au nevoie să obțină/ dețină un permis de muncă valabil în țară unde doresc să se angajeze. Chiar dacă există angajatori care doresc să angajeze români, românii nu pot începe munca legal până când nu obțin permisul de muncă. Acest permis de muncă se obține prin îndeplinirea de către candidați și angajatori a anumitor condiții cerute de lege și prin aplicarea la instituțiile abilitate din respectiva țară. De regulă, obținerea permisului de muncă durează între 2-6 luni. Problema este că angajatorii nu își permit să aștepte o durată așa de lungă de timp și în plus aplicarea pentru obținerea unui permis de muncă nu garantează și obținerea lui. De aceea, cei mai mulți angajatori aleg să angajeze persoane care deja dețin acest permis de muncă, în acest fel neriscând să piardă timp și bani. 
AVANTAJ PRIN BANCA DE JOBURI: Banca de Joburi îți oferă soluții legale de muncă și obținerea rapidă a permisului de muncă în țările cu restricții. Aplicarea corectă la instituțiile abilitate în vederea obținerii permisului de muncă face că obținerea acestui permis să se facă foarte repede, astfel încât să poți începe munca imediat. În felul acesta angajatorul are certitudinea că își poate ocupa repede postul vacant.

Prin noi poți depăși bariere mentale, concurențiale și legale. Prin noi îți poți construi cariera visată!

Îți dorim mult succes!