De ce ai nevoie de Banca de Joburi

Esti in cautarea unui loc de munca nou sau mai bun, insa nu stii de unde sa incepi?

Ti-ai depus CV-ul pe site-urile de recrutare online, insa spre mirarea ta nu este vizualizat, iar nimeni nu te suna inapoi?

Esti chemat la un interviu, te prezinti si totul pare sa mearga bine, apoi spre frustrarea ta nu mai esti sunat inapoi, fara sa intelegi de ce si ce ai facut gresit in interviu?

Ti-ai trimis CV-ul pe site-urile unor companii care iti plac, ba chiar le-ai scris si pe Facebook, insa mesajele tale se ratacesc intr-un cumplicat proces birocratic si nimeni nu iti raspunde?

Ti-ai dori sa pleci la munca in strainatate, insa nu stapanesti o limba straina suficient de bine pentru a iti redacta CV-ul asa cum trebuie?

Daca cel putin una din situatiile de mai sus iti suna cunoscut, atunci a venit momentul sa te gandesti la colaborarea cu o agentie de recrutare.

Drumul in cariera este una din cele mai importante decizii pe care le vei face vreodata, iar sprijinul unui partener cu experienta face diferenta intre frustrarea de a astepta luni in sir pentru un raspuns pozitiv, sau bucuria de a incepe un nou loc de munca rapid, legal si 100% sigur.

Echipa noastra de profesionisti are pregatirea necesara pentru a-ti oferi un pachet complet si complex de servicii, de la optimizarea CV-ului si pregatirea pentru interviu, pana la organizarea formalitatilor de calatorie la noul loc de munca. Totul complet gratuit, fara costuri ascunse! Viziteaza sectiunea de locuri de munca pentru a alege locul de munca dorit, apoi contacteaza-ne.

Banca de Joburi te sprijina in a surmonta principalele piedici cu care se confrunta candidatii in cautarea unui loc de munca:

SISTEMUL DE RECRUTARE DIFERIT DIN ALTE TARI
Odata cu epoca digitala si dezvoltarea la globala a companiilor, angajatorii au asteptari din ce in ce mai mari de la personalul lor. Se cauta persoane motivate, energice, stabile, flexibile si mai ales, disponibile cat mai rapid. Companiile in cautare de personal nu pot mereu investi timpul necesar pentru a gasi astfel de candidati, apeland mai degraba la profesionisti care gestioneze pentru ei acest proces: agentiile de recrutare si plasare de personal. Scenariile in care un candidat isi depune candidatura la o companie si este sunat inapoi pentru un loc de munca nu mai sunt de actualitate. Iata de ce individual este foarte greu ca CV-ul tau sa ajunga la persoanele decidente, propritate avand de fapt candidatii veniti prin astfel de agentii. Pe langa CV-ul optimizat si sprijin complet in pregatirea pentru interviu, respectivii candidati trec prin filtre de validare astfel incat angajatorul se bucura de un proces de selectie mult simplificat.
AVANTAJ PRIN BANCA DE JOBURI: daca vrei sa ai intaietate in fata angajatorilor trebuie sa fii reprezentat de o agentie care stie sa te puna in cea mai buna lumina, astfel incat sa obtii locul de munca dorit

CONCURENTA ALTOR NATIONALITATI
Luna ianuarie 2014 a adus cu sine ridicarea restrictiilor de pe piata muncii din UE, ceea ce inseamna ca atat noi cat si bulgarii avem acum drepturi de munca in tari precum Anglia, Germania, Franta sau Olanda. Cu mult inaintea noastra si-au obtinut insa dreptul de munca polonezii, latvienii, lituanienii, cehii sau ungurii, ceea ce inseamna ca un candidat, indiferent de postul pe care ar incerca sa se angajeze, se afla in concurenta cu practic orice alt cetatean UE cu drept de munca. Avantajul il au doar cei care sunt reprezentati de agentii de recrutare profesioniste, preagtite sa le reprezinte interesele in fata companiilor in cautare de personal.
AVANTAJ PRIN BANCA DE JOBURI: CV-ul tau este in forma maxima, primesti sfaturi utile pentru interviu, te ajutam sa iti pregatesti dosarul de plecare. Totul rapid, sigur si fara dureri de cap!

MENTALITATEA ANGAJATORILOR DESPRE ROMANI
Stim cu totii cat de multe si negative sunt informatiile despre romani in presa internationala, iar acest fapt afecteaza foarte mult angajarea noastra in strainatate. Datorita acestor informatii negative companiile se feresc sa lucreze cu romani, preferand sa angajeze alte nationalitati care au statutul de europeni de mai mult timp si care nu au fost mediatizati negativ atat de mult.
AVANTAJ PRIN BANCA DE JOBURI: Datorita eforturilor permanente pe care le facem in vederea promovarii pozitive a imaginii candidatilor romani, detinem in prezent sute de colaborari cu angajatori care au acceptat angajarea romanilor si drept consecinta mandateaza compania noastra sa desfasoare recrutarea candidatilor din Romania, pentru ocuparea pozitilor lor vacante.

PRESIUNEA MASS-MEDIA ASUPRA ANGAJATORILOR DE A ANGAJA PERSONAL DIN TARA LOR
Avand in vedere rata de somaj ridicata in cele mai multe tari europene si mediatizarea puternica a acestui fenomen, presa internationala are o influenta foarte mare asupra angajatorilor, care selecteaza de cele mai multe ori cetateni din tara lor.
AVANTAJ PRIN BANCA DE JOBURI: Datorita stranselor parteneriate cu angajatorii din strainatate, compania noastra recruteaza si plaseaza constant, cu succes candidati la acesti angajatori. Calitatea serviciilor pe care Banca de Joburi le ofera angajatorilor fac ca numarul acestora sa fie in continua crestere si in consecinta, sa creasca numarul candidatilor romani solicitati pentru angajare.

NECUNOASTEREA SI/ SAU INTERPRETAREA GRESITA A LEGISLATIEI MUNCII DIN TARA DORITA 
Restrictiile din UE au fost ridicate, insa exista multe alte tari interesante si dezirabile in care accesul romanilor pe piata fortei de munca este inca restrictionat, cum ar fi SUA, Canada, Norvegia, UAE sau Qatar. Pentru a putea muncii in aceste tari cu restrictii romanii trebuie sa obtina in prealabil un permis de munca, care de cele mai multe ori nu se poate obtine din cauza unor erori facute de candidati si/sau angajatorii care doresc sa ii angajeze. De asemenea, durata de obtinere a acestor permise, face ca angajatorii sa nu mai fie interesati sa astepte candidatul sa isi obtina acest permis. Cunoasterea corecta a legislatiei din tara de interes este asadar esentiala pentru a avea succes.
AVANTAJ PRIN BANCA DE JOBURI: Experienta uriasa si echipa de profesionisti experimentata ne permit cunoasterea si aplicarea corecta a legislatiei din tara ta de interes, astfel incat sa te orientam corect asupra metodei de obtinere a dreptului legal de a munci in respectiva tara.

LIPSA ACTELOR LEGALE DE ANGAJARE 
In tarile cu restrictii de munca, romanii au nevoie sa obtina/ detina un permis de munca valabil in tara unde doresc sa se angajeze. Chiar daca exista angajatori care doresc sa angajeze romani, romanii nu pot incepe munca legal pana cand nu obtin permisul de munca. Acest permis de munca se obtine prin indeplinirea de catre candidati si angajatori a anumitor conditii cerute de lege si prin aplicarea la institutiile abilitate din respectiva tara. De regula, obtinerea permisului de munca dureaza intre 2-6 luni. Problema este ca angajatorii nu isi permit sa astepte o durata asa de lunga de timp si in plus aplicarea pentru obtinerea unui permis de munca nu garanteaza si obtinerea lui. De aceea, cei mai multi angajatori aleg sa angajeze persoane care deja detin acest permis de munca, in acest fel neriscand sa piarda timp si bani.
AVANTAJ PRIN BANCA DE JOBURI: Banca de Joburi iti ofera solutii legale de munca si obtinerea rapida a permisului de munca in tarile cu restrictii. Aplicarea corecta la institutiile abilitate in vederea obtinerii permisului de munca face ca obtinerea acestui permis sa se faca foarte repede astfel inca sa poti incepe munca imediat. In felul acesta angajatorul are certitudinea ca isi poate ocupa repede postul vacant.

Prin noi poti depasi bariere mentale, concurentiale si legale. Prin noi iti poti construi cariera visata!

Iti dorim mult succes!