Targ joburi Brasov - 17-18 Mai 2014 - Lucratori Depozite ANGLIA

Agentia BANCA DE JOBURI organizeaza cel mai mare Targ de Joburi de profil din Romania, pentru ocuparea pozitiilor de lucratori in depozite ANGLIA, in data de 17 - 18 Mai 2014. La acest Targ va participa unul din cei mai mari angajatori din Marea Britanie in vederea selectarii a peste 400 de persoane (inclusiv cupluri / prieteni)

Principalele conditii sa fiti angajat sunt: 
- limba engleza la nivel de conversatie
- atitudine buna si dorinta de munca
- dexteritate buna in manipularea obiectelor
- seriozitate

Conditiile de participare la targ si etapele de urmat pentru obtinerea postului:
a) Completarea CV-ului pe site-ul nostru www.bancadejoburi.ro, in limba engleza cu cat mai multe detalii. 
Termen: pana la data de 12 Mai 2014

* Nu sunt luate in considerare CV-urile incomplete (treceti toata experienta profesionala, indiferent daca o considerati sau nu relevanta postului pentru care aplicati).

b) Interviu preselectie cu consultantul tau sunand imediat la: 0268 - 311 547, 0368 - 412 996;
Termen: pana la data de 12 Mai 2014

c) Incrierea oficiala la targ prin semnarea contractului de mediere si realizarea unui test "literacy".
Termen: in 24 de ore de la data sustinerii interviului de preselectie cu consultantii nostri.

d) Participarea la interviul final, direct cu angajatorii, pe baza de buletin - in cadrul Targului de Joburi.
Data: 17 sau 18 Mai 2014 (in functie de cum ai fost programat de consultantul tau)
Locatia: Brasov

e) Obtinerea raspunsului de angajare pe loc sau in maxim 2 zile de la participarea la targ.

f) Semnarea contractelor de munca si achitarea tarifului de procesare dosar - 360 lei.

g) Inceperea muncii in Mai - Iulie 2014 (dupa cum decide angajatorul).

IMPORTANT: Candidatii selectati de angajator in cadrul Targului de Joburi vor obtine contractele de angajare si nu trebuie sa plateasca nici un fel de comision de mediere.

Toti candidatii vor beneficia de urmatoarele avantaje:
- participarea GRATUITA la Targul de Joburi.
- contract legal de munca, pe perioada nedeterminata. 
- plecari rapide si sigure;
- asigurarile sociale platite de catre angajator;
- salarii foarte bune, orele suplimentare platite, ture de noapte bine platite putand ajunge usor pana la 1500 Lire Sterline;
- training oferit si posibilitati de cariera in cadrul aceluiasi department sau alte departamente din companie;
- angajatorul accepta atat candidatii cu experienta, cat si fara experienta;
- angajatorul accepta si ofera plasamente si pentru cupluri / prieteni. Cuplurile / prietenii au posibilitatea sa lucreze la acelasi angajator si sa fie cazati impreuna;
- Sprijin in redactarea CV-ului: consultantii nostri se asigura in prealabil ca CV-ul participantilor este structurat corect, pune in evidenta calitatile candidatilor si este actualizat la zi.
- Candidatii au sansa sa discute direct cu companiile angajatoare din strainatate si sa le adreseze intrebari referitoare la post, atributii, precum si orice alte detalii. 

Pentru obtinerea de informatii suplimentare contactati agentia noastra telefonic: 0268 - 311 547, 0368 - 412 996 sau prin email: [email protected]. ATENTIE!!!: Locurile vacante sunt limitate si se ocupa repede. Nu rata ocazia sa muncesti legal in ANGLIA !!! Suna acum si programeaza-te la inscrierea pentru Targul de Joburi! - data limita 12 Mai 2014.

Detalii contact: 0268 - 311 547, 0368 - 412 996, email: [email protected] sau https://www.bancadejoburi.ro/.

Pentru mai multe detalii despre angajare cititi sectiunea de mai jos:

- Prezentarea conditiilor de angajare - 

Natura angajarii:
Contract individual de munca, cu norma intreaga.

Functia, meseria sau ocupatia:
Lucrator in depozit (sectiile: ambientala si rece) in departamentele intrari/iesiri/expedieri conform cerintelor afacerii angajatorului.

Data inceperii muncii efective:
 Mai-Iulie 2014.

Durata contractului de munca:
Contract pe durata nedeterminata. Primele 13 saptamani consecutive de la inceperea muncii sunt considerate perioada de proba.

Durata timpului de munca si de repaos:
minimul de ore lucratoare garantate contractual este de 40 de ore pe saptamana – incluzand 4 ore de pauza neplatita, minimul de ore lucratoare platite este de 36 de ore pe saptamana. Angajatorul isi rezerva dreptul sa creasca orele lucratoare contractuale pana la un maxim de 44 de ore pe saptamana – incluzand 4,4 ore de pauza neplatita, atunci cand cerintele afacerii impun acest lucru. Salariatul va beneficia de 2-3 zile libere/saptamana.

Conditiile de munca, masuri de protectie si securitate in munca:
Munca se desfasoara in depozit. Toate masurile de protectie si securitate in munca vor fi comunicate angajatului de catre angajator, inaintea inceperii muncii si se va urmari respectarea lor.

Tariful orar, salariul lunar si datele de plata a salariului:
Muncitorul este platit cu minim 6,85 lire/ora, plata la fiecare 4 saptamani, prin transfer bancar, in contul bancar al muncitorului deschis in Marea Britanie.

Ore suplimentare:
angajatul este de accord sa munceasca ore suplimentare ca urmare a cerintelor afacerii; orele suplimentare planificate si obligatorii sunt platite la tarif orar normal; Orele suplimentare de urgenta obligatorie sunt platite cu 1 ½ din tariful orar normal. Acest tarif este platit doar daca toate orele suplimentare planificate pe acea saptamana sunt lucrate. Daca s-a lipsit o zi din motive de sanatate atunci angajatului i se va aplica acelei ore suplimentare lucrate tariful orar normal.

Sporurile angajatului:
sunt revizuite anual dupa cum considera angajatorul.

Alte drepturi salariale:
o serie de beneficii discretionare/ optionale sunt disponibile in afara contractului. Dreptul de a opta pentru un plan de pensie (dupa 3 luni de munca).

Posibilitatea transferarii salariului in Romania:
Angajatii, cetateni romani, vor putea transfera salariul primit prin transfer bancar intr-un cont bancar deschis la o banca din Romania.

Cazurile in care pot fi urmarite drepturile salariale:
conform procedurilor de plangere si legislatiei din Marea Britanie.

Durata, modul de acordare si drepturile banesti aferente concediului de odihna:
5,6 saptamani de concediu anual platit. Angajatul are dreptul sa ceara concediu dupa 4 saptamani de la inceperea muncii proportional cu numarul de zile lucrate pana atunci. Angajatorul poate restrictiona acordarea concediului pentru perioada dorita, de exemplu in timpul perioadelor aglomerate/de varf de lucru.

Conditiile de cazare, de locuit sau dupa caz de inchiriere a unei locuinte:
 Angajatorul ajuta angajatul cu o cazare temporara, iar costul cazarii ii va fi dedus din primele castiguri. Cazarea permanenta este platita de angajat direct proprietarului sau dedusa din salariul sau, in functie de situatie. Angajatorul nu se face responsabil pentru costurile asociate cu cazarea angajatului. Toate costurile cu privire la cazare sunt suportate de angajat. 

Conditiile de asigurare a hranei:
Cantina la locul de munca in timpul pauzei / distribuitor automat (costul suportat de angajat).

Taxele, impozitele si contributiile care greveaza asupra veniturilor angajatilor cetateni romani:
Taxele si Contributiile la asigurarile sociale nationale sunt deduse din salariul brut al angajatului si platite de catre angajator. Este responsabilitatea angajatului sa asigurare evitarii dublei impuneri sau a dublei perceperi de contributii de asigurari sociale.

Asigurarea medicala:
Accesul la serviciile medicale precum celor aplicate cetatenilor din Regatul Unit sunt conform legii din Regatul Unit al Marii Britanii.

Concediul medical:
se ofera si se plateste conform legislatiei din UK. Primele 3 zile de concediu medical nu sunt platite.

Acordarea de despagubiri angajatilor romani in cazul accidentelor de munca, al bolilor profesionale sau al decesului:
Acordarea acestor tipuri de despagubiri se face conform legislatiei in vigoare din Marea Britanie.

Conditiile de angajare / Asigurarea formalitatilor de angajare:
Angajarea se face in baza evaluarii CV-ului, a sustinerii interviului si a testelor (vocabular, aritmetica si logica, test de dexteritate). 

Asigurarea formalitatilor de transport din Romania - Marea Britanie - Romania, precum si suportarea cheltuielilor aferente:
Transportul Romania – Marea Britanie - Romania este suportat de catre angajat.

Transport local, de la locul cazarii la locul de munca:
transportul local este suportat de catre angajat, insa de cele mai multe ori cazarea este foarte aproape si deplasarea se poate face pe jos sau cu bicicleta.

Conditii de incetare a angajarii sau de reangajare:
  
In primele 4 saptamani de munca angajatorul poate inceta contractul fara sa acorde preaviz, iar angajatul trebuie sa acorde angajatorului preaviz de 24 de ore. Dupa aceasta perioada, pana la incheierea perioadei de proba angajatorul poate inceta angajarea prin acordarea unui preaviz de o saptamana. Dupa incheierea perioadei de proba, preavizul de incetare a angajarii se acorda conform legislatiei din Marea Britanie. Daca angajatul comite o grava abatere disciplinara angajarea poate inceta fara acordarea unui preaviz.

Obligatiile angajatilor cetateni romani in strainatate:
Sa respecte legislatia din Marea Britanie, termenili si conditiile de angajare si orice alte politici si proceduri relevante.

Va dorim succes!

Cu prietenie, 
Echipa BANCA DE JOBURI