Castiga bani alaturi de noi

Câștigă bani alături de noi
Prin programul de afiliere Banca de Joburi poți câștigă bani rapid!

Alătură-te rețelei noastre de colaboratori. Dacă dorești să îți rotunjești veniturile poți deveni afiliat Banca de Joburi. Sarcina ta este să ne recomanzi serviciile persoanelor pe care le cunoști și care sunt în căutarea unui loc de muncă în străinătate. 

Câștigul este sub formă unui comision, în valoare de 15% din tariful plătit de fiecare candidat recomandat de tine, care pleacă la muncă în străinătate prin compania noastră. 

PAȘI DE URMAT
1. Ne contactezi în vederea semnării unui contract de comision, prin care stabilim termenii și baza legală a colaborării noastre, precum și comisionul tău.

2. Îți începi activitatea de promovare, recomandându-ne tuturor celor interesați de plecarea la muncă în străinătate. Ca să îți fie mai ușoară munca, oferim candidaților tăi 10% reducere din taxa de mediere, dacă ne menționează numele tău complet.

3. Candidații înscriși la noi care ne-au comunicat numele tău complet primesc 10% reducere din taxa de mediere, apoi sunt introduși într-o evidență separată pentru calculul remunerației tale.

4. Candidații semnează oferta de muncă și pleacă în străinătate. 

5. Noi îți achităm comisionul, numerar sau prin transfer bancar, în funcție de cum preferi. 

Pentru mai multe informații despre rețeaua de afiliere și condițiile aderării, te rugăm să ne contactezi telefonic sau completează formularul de contact.