Targuri de joburi

Targ joburi - Banca de Joburi   Banca de Joburi - Targ joburi   

Periodic, Banca de Joburi organizeaza targuri de joburi in cadrul proiectelor-vedeta pe care doreste sa le promoveze. Acestea au loc atat online cat si live, si au ca scop aducerea fata in fata a candidatilor cu angajatorii pentru a se cunoaste in cadrul unui interviu. Banca de Joburi are o experienta considerabila in organizarea si gestiunea targurilor de joburi, cu peste 40 astfel de evenimente organizate numai in ultimii 4 ani de activitate.

Targurile de joburi reprezinta ocazii perfecte pentru un prim contact direct cu un potential angajator, de a afla mai multe despre el, activitatea sa si joburile pe care le propune. Recomandam tuturor candidatilor nostri sa aduca cu ei o copie dupa CV-ul propriu in modelul standard propus de Banca de Joburi, copie dupa buletin si referinte de la angajatori anteriori, in masura in care acestea sunt disponibile.

Pana in prezent participarea la targurile de joburi organizate a fost gratuita pentru candidati, dar in functie de proiect poate exista o taxa modica de procesare a dosarului.

Printre serviciile oferite candidatilor de catre Banca de Joburi in cadrul targurilor de joburi se numara:
- promovarea
- organizarea intalnirii cu angajatorii
- gestiunea programului
- programarea grupurilor pentru interviu
- sesiuni de informare pentru candidati
- consiliere in cadrul interviului

Click aici pentru: GALERIE FOTO-VIDEO   |   CALENDAR EVENIMENTE   |   TARGURI JOBURI ONLINE