Întrebări frecvente - angajare în România

CE LOCURI DE MUNCĂ AVEȚI?
Banca de Joburi dispune de o paletă largă de locuri de muncă atât în România cât și în străinătate. Pentru a consulta ofertele de muncă ale Banca de Joburi accesează secțiunile Oferte de muncă în România.
Apelează la Consultanții noștri care îți pot oferi cele mai bune sfaturi în carieră, fiecare candidat beneficiind de un Consultant propriu. În felul acesta, Consultanții te pot programa la o discuție față în față, astfel încât să înceapă să muncească pentru tine și să îți obțină locul de muncă dorit.

CARE ESTE ROLUL BANCA DE JOBURI?
Banca de Joburi crește considerabil șansele de angajare ale candidaților. Toți candidații referiți angajatorilor prin Banca de Joburi au șanse mult mai mari să fie angajați decât cei care aplică direct la angajatori, deoarece aceștia folosesc, de regulă, serviciile de recrutare specializate ale Banca de Joburi și dau întâietate candidaților veniți prin aceasta.

LOCURILE DE MUNCĂ PE CARE LE INTERMEDIAȚI SUNT LEGALE?
Compania noastră lucrează doar după scheme legale de muncă, deci automat toate locurile de muncă puse la dispoziția ta de către angajatori sunt oferite pe baza unor contracte de muncă legale. În plus, agenția noastră este acreditată de către Ministerul Muncii și acționează doar in baza legii care guvernează agențiile de recrutare din România.

PERCEPEȚI COMISION ȘI CÂT ESTE ACESTA?
Pentru medierea unui loc de muncă în România NU se percep tarife.

CÂT DUREAZĂ PROCEDURA DE MEDIERE?
Procedura de mediere a unui loc de muncă în România este foarte rapida. Banca de Joburi organizează interviul direct cu angajatorul într-o perioadă foarte scurtă, între 1 - 5 zile lucratoare. Dacă ești acceptat final de către angajator, semnarea contractului de muncă și începerea muncii devin simple formalități.