Avantaje oferite francizatilor

 


Cea mai bună agenție de recrutare din România
Locul 1 Top Afaceri câțiva ani consecutivi
+15
ani experiență în domeniul recrutării
+15 ani de know-how testat, implementat și îmbunătățit
+25 angajați, in 2 puncte de lucru
+1.200 parteneriate încheiate în decursul activității
cu angajatori și agenții de recrutare din țară și din străinătate
+60 de târguri de joburi organizate în ultimii 5 ani de activitate
+120 domenii de recrutare
6 scheme legale prin care candidații pot începe munca
+10.000 candidați plasați în aproape 20 de țări
recrutăm și plasăm pe toate nivelurile de carieră/ experiență 
recrutăm și plasăm candidați din toate grupele de vârstă eligibile
recrutăm și plasăm în medie 33% femei, 67% bărbați
92% rata de succes în plasarea candidaților,
dintre care +80% optează pentru prelungirea contractului
 
 


”Începând cu anul 2001, anul înființării Banca de Joburi®, ne-am propus dezvoltarea continuă, pe orizontală și pe verticală a acestei companii. Așa au apărut în cadrul Banca de Joburi® numeroase idei îndrăznețe care au revoluționat piața forței de muncă de-a lungul timpului. Nu degeaba suntem numiți ca fiind cei mai bună agenție de recrutare din România. Ca și deschizători de drumuri, ne-am poziționat pe piață în acest fel și ne-am luat rolul în serios. 

Francizarea afacerii a venit natural, din dorința puternică ca și alți antreprenori să demareze o afacere ”la cheie”  și să ofere aceleași servicii de calitate cu care ne-am obișnuit clientii. 

De ce să alegi franciza Banca de Joburi®? Răspunsul vine din sufletul tău. Dacă ai inspirația necesară și poți vedea potențialul enorm al unei astfel de afaceri, atunci ești persoana potrivită pentru noi. (Bogdan F. - General Manager)”


Banca de Joburi® este o agenţie de ocupare a forţei de muncă în tara si străinătate, cu sediul central în oraşul Braşov, România şi cu o vechime de peste 15 ani.

Fiind una din cele mai active şi longevive agenţii de recrutare şi ocupare a forţei de muncă din România, Banca de Joburi® este dedicată creării constante de noi oportunităţi legale de angajare în țară și străinătate.

Din dorința de a educa piața forței de muncă și de a da posibilitatea și altor antreprenori de a beneficia de o afacere la cheie de succes, BANCA DE JOBURI® a lansat prima franciză din domeniul recrutării și plasării forței de muncă cu capital 100% românesc. Ne-am dorit prin aceasta ca orice client, angajat sau angajator să beneficieze de servicii la aceleași standarde de calitate cu cele ale BANCA DE JOBURI și în orașul său.

Cei peste 15 ani de experiență au constituit practic piatra de temelie a demarării acestui proiect îndrăzneț.

Cercetarea pieței muncii precum și a celor care desfășoară această activitate ne-au îndemnat să ne dorim să aducem plus valoare acestei activități și să arătăm ce înseamnă excelența și în acest domeniu.

Franciza BANCA DE JOBURI® se bazează pe un concept francizabil unic. Pe lângă îndeplinirea obligațiilor legale specifice, BANCA DE JOBURI vine în întâmpinarea viitorilor francizați cu soluții unice care să îi ajute să aibă venituri din prima lună de activitate.

Pachetul francizabil cuprinde numeroase beneficii în sarcina francizatilor, oferindu-le posibilitatea de a demara o afacere fără a trece prin impedimentele de inceput de drum. Banca de Joburi pune la dispoziția francizaților săi solutii testate și implementate cu succes în cadrul afacerii.

Avantajele Francizaţilor sunt legate în principal de posibilitatea lansării rapide a unei afaceri “la cheie”, în domeniul resurselor umane, câștigând în acest fel atât de know-how-ul acumulat de Francizor în peste 15 ani de experienţă cât şi de întreaga infrastructura de lucru în care s-au investit sute de mii de euro și de care se va bucura francizatul de la bun început în gestionarea și dezvoltarea afacerii.

Franciza Banca de Joburi® oferă atât agenţiilor de recrutare existente deja pe piaţă cât şi celor nou înfiinţate de către antreprenorii interesaţi posibilitatea integrării într-o reţea funcţională de agenţii de recrutare şi plasare forţă de muncă în tară si străinătate, capabilă să furnizeze servicii complexe şi complete în acest domeniu de activitate, în condiţiile păstrării independenţei afacerii!

Pentru mai multe detalii despre Franciza Banca de Joburi® accesati .
 
 Ideea de a demara franciza Banca de Joburi a avut în prim plan și crearea pentru viitorii francizați a unui pachet de beneficii de necontestat, care să le ofere posibilitatea să își dezvolte rapid afacerea și să realizeze venituri încă din prima lună de activitate. 

Conceptul este unic și suntem mândri că ne aparține. 

O afacere la cheie, viziune internațională cu abordare locală - Acceseaza aici prezentarea PDF in imagini a francizei Banca de Joburi. 


De ce o numim AFACERE LA CHEIE? 

✔ Îți punem la dispoziție know-how-ul dezvoltat și testat în cei peste 15 ani de experiență.  Toate informațiile oferite, inclusiv materialele scrise, cuprind concepte manageriale, de marketing, juridice, de filozofie si psihologie a clientului, etc, cuprinse in manualul operațional, sintetizate exact, clar, simplu și la obiect.

✔ Îți oferim dreptul de a-ți desfășura activitatea sub brandul Banca de Joburi și îți dăm indicații exacte cu privire la folosirea acestuia în avantajul afacerii tale. Îți vei desfășura astfel activitatea sub un brand de renume și vei surmonta piedicile de început de drum de identificare și fidelizare a clientelei.
 - Acceseaza aici Portofoliul media Banca de Joburi

✔ Îți oferim consultanță cu specialiștii nostri până în ziua deschiderii (întrebări, lămuriri pe baza materialelor înmânate) la sediul nostru sau prin telefon, email, video conferinta Skype.

✔ Îți oferim sprijin informațional pentru obținerea actelor de acreditare a activității.
 
✔ Îți oferim consultanță specifică la sediul francizatului, când firma devine operatională (gratuit).

✔ Îți punem la dispoziție toate materialele de care este nevoie pentru desfășurarea activității.

✔ Îți punem la dispoziție toate actele juridice necesare desfășurării activității și consultanță juridică pentru întocmirea actelor necesare în diverse cazuri, precum și în cazul controalelor din partea instituțiilor statului.

✔ Îți asigurăm pregatirea teoretica și practică a personalului (gratuit, timp de minim 2 săptămâni).

✔ Asigurăm evaluarea periodică a performanțelor personalului francizatului.

✔ Asigurăm pregătirea persoanei desemnate să conducă activitatea în unitatea francizată (oferirea de consultanță gratuită în vederea începerii și desfășurării activității în spiritul legilor care guvernează activitatea agențiilor de mediere și plasare a forței de muncă).

✔ Îți punem la dispoziție un site web profesional, cu interfață de administrare și platformă software integrată (gestionarea candidaţilor, gestionarea CV-urilor, gestionarea joburilor vacante, sistem de moderare cu privilegii diferențiate pentru fiecare angajat, sistem de facturare și monitorizare a plăților integrat, etc.).

✔ Îți punem la dispoziție toate proiectele de recrutare ale francizorului în rețeaua de franciză, astfel încât  să poți avea proiecte de recrutare în portofoliu din prima zi de activitate.

✔ Îți oferim dreptul de a iniția proiecte de recrutare proprii.

✔ Îți oferim asistență continuă pe toată durata contractului de franciză în vederea îmbunătățirii performanțelor, rezolvării chestiunilor juridice, evaluării performanțelor angajaților, implementării corecte a proiectelor de recrutare și pregătire periodică a personalului etc.

✔ Susținem periodic sesiuni de întâlniri cu tine în calitate de francizat cu scopul îmbunătățirii performanțelor, a modului de lucru, a discutării proiectelor noi de recrutare etc.

✔ Negociem, în numele întregii rețele, a pachetelor avantajoase de publicitate. 

✔ Își punem la dispoziție periodic analize, cercetari, sondaje și prognoze în domeniul resurselor umane. Oferim, de asemenea, asistență juridica, tehnică și de optimizare a procesului de lucru în cadrul unităților francizate. 

✔ Vei avea posibilitatea să participi la întâlnirile naționale și internaționale la care participă Banca de Joburi.

 


Pentru a a afla mai multe informații despre Franciza Banca de Joburi vă rugăm completați acest  și veți fi contactat în cel mai scurt timp posibil. 

Vă dorim succes!