Servicii suplimentare

Pentru a ușura tranziția într-o țară nouă, îți oferim suplimentar, gratuit, o serie de servicii adiționale. Dorim să te adaptezi cât mai rapid și fără stres pentru a te putea concentra asupra noului loc de muncă. Toate aceste servicii îți sunt oferite în mod gratuit de către Banca de Joburi.

Identificare transport internațional
Departamentul nostru specializat de Ticketing organizează pentru tine toate formalitățile necesare unei călătorii plăcute, rapide și eficiente. 

Identificare cazare
Oferim sprijin în vederea identificării cazării pe toate proiectele de recrutare, astfel încât să cunoști toate detaliile relevante încă de la început și să îți poți calcula bugetul.

Orientare finală înainte de plecare
Te pre-înștiințăm cu privire la:
- Legislația muncii din străinătate
- Drepturi și obligații
- Înregistrarea la anumite autorități
- Medierea conflictelor la job
- Opțiuni juridice pentru copiii tăi

Plan călătorie
Oferim sprijin în vederea călătoriei de la aeroport la locul de cazare, fie prin organizarea preluării pentru candidați, fie prin punerea la dispoziția a unui plan de călătorie detaliat.

Identificare transport local
Oferim informații complete referitoare la transportul de la locul cazării la locul de muncă, astfel încât candidatul să cunoască în prealabil chiar cele mai mici detalii legate de locul de muncă.

Sprijin post-plasament
Oferim sprijin pe toată durata contractelor de muncă/ civile celor care dintr-un motiv sau altul solicită sprijin în diverse probleme, în condițiile în care aceste probleme au la bază un motiv real.

Număr de urgență 24/7
Oferim asistență de urgență pe toată durata contractelor de muncă/ civile, a.î. toți cei care pleacă la muncă în străinătate dispun de un număr de telefon disponibil non-stop.