Servicii pentru candidați

NOU! Serviciul de urgență pentru candidați

Gratuit
Te afli în străinătate? Nu ai un loc de muncă stabil și planurile tale de viitor nu au prins încă contur? Îți stăm la dispoziție complet gratuit cu un loc de muncă rapid.

 

Medierea unui loc de muncă

Gratuit pe majoritatea proiectelor de recrutare
Cu un portofoliu de +10.000 locuri de muncă în țară & străinatate, Banca de Joburi mediază locuri de muncă rapid și complet legal. Majoritatea proiectelor noastre au ZERO tarife de înscriere & mediere.

 

+10.000 locuri de muncă

Gratuit
Portofoliul nostru include +10.000 locuri de muncă în țară și străinatate, în +120 domenii și +20 de țări. Indiferent când îți cauți un loc de muncă sau ce profil ai, noi îți putem oferi postul ideal.

 

Consultant Recrutare dedicat 100% ție

Gratuit
Vei lucra cu un Recrutor care îți este 100% dedicat, care îți cunoaște îndeaproape dorințele, profilul și potențialul. Acesta înțelege ceea ce îți dorești și acționează a.î. să obții jobul perfect.


 
 

Consiliere și orientare în carieră

Gratuit
Din multitudinea de proiecte de muncă Recrutorul le prezintă doar pe cele care ating nevoile tale. În plus, ți se oferă consiliere specializată astfel încât să iei o decizie avantajoasă și informată.


 
 

Consultanță

Gratuit
Furnizăm servicii de consultanță cu privire la înțelegerea legislației țării unde îți dorești să ajungi să lucrezi și cu privire la șansele reale de angajare în domeniul de activitate dorit.

 
 

Optimizare CV

Gratuit
Avem expertiza necesară pentru a-ți transforma CV-ul a.î. să reflecte exact punctele tale tari și să iasă în evidență.


 
 

Sprijin pentru susținerea interviului

Gratuit
Recrutorul tău te sprijină în pregătirea pentru interviu a.î. atunci când sosește momentul ești 100% pregătit și te prezinți impecabil în fața viitorului angajator.

 
 

Organizare Târguri de joburi

Gratuit
Organizăm periodic Târguri de joburi în cadrul cărora ai ocazia de a cunoaște viitorul tău angajator. Poți asista la prezentări,pune întrebări și vizualiza viitorul tău loc de muncă.

 
 

Garanția succesului

Gratuit
Dacă în termen de 3 luni de zile de la completarea dosarului de înscriere nu îți mediem plasamentul la un loc de muncă, îți returnăm banii plătiți pe tariful de înscriere (dacă a fost cazul).

 
 

Garanția calității

Gratuit
Replasare gratuită în cazul în care contractul tău de muncă nu a fost respectat, iar medierea conflictului nu s-a putut realiza într-un termen de 15 zile. Valabil pentru toate proiectele noastre.

 
 

Sprijin în pregătirea dosarului

Gratuit
Plecarea implică pregătirea unui set de acte absolut necesare. Te sprijinim pe tot parcursul pregătirii acestui dosar a.î. plecarea ta să fie lină și să nu ai niciun fel de probleme ulterioare.

 
 

Identificare cazare

Gratuit
Oferim sprijin în vederea identificării cazării pe toate proiectele de recrutare, astfel încât să cunoști toate detaliile relevante încă de la început și să îți poți calcula bugetul.

 
 

Identificare transport internațional

Gratuit
Departamentul nostru specializat de Ticketing organziează pentru tine toate formalitățile necesare unei călătorii plăcute, rapide și eficiente.

 
 

Orientare finală înainte de plecare

Gratuit
Te pre-înștiințăm cu privire la:
- Legislația muncii din străinătate
- Drepturi și obligații
- Înregistrarea la anumite autorități
- Medierea conflictelor la job
- Opțiuni juridice pentru copiii tăi
 
 
 

Plan călătorie

Gratuit
Oferim sprijin în vederea călătoriei de la aeroport la locul de cazare, fie prin organizarea preluării pentru candidați, fie prin punerea la dispoziție a unui plan de călătorie detaliat.
 
 

Identificare transport local

Gratuit
Oferim informații complete referitoare la transportul de la locul cazării la locul de muncă, astfel încât candidatul să cunoască în prealabil chiar cele mai mici detalii legate de locul de muncă.

 
 

Sprijin post-plasament

Gratuit
Oferim sprijin pe toată durata contractelor de muncă/ civile celor care dintr-un motiv sau altul solicită sprijin în diverse probleme, în condițiile în care aceste probleme au la bază un motiv real.

 
 

Număr de urgență 24/7

Gratuit
Oferim asistență de urgență pe toată durata contractelor de muncă/ civile, a.î. toți cei care pleacă la muncă în străinătate dispun de un număr de telefon disponibil non-stop.

 
 
 
Contactează-ne la numărul de telefon 0376 444 555 de luni până vineri între orele 09:00-13:00 și 14:00-18:00, sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected] sau un mesaj în privat pe pagina oficială de Facebook.