Servicii pentru candidati

NOU! Serviciul de urgenta pentru candidati

Gratuit
Te afli in strainatate? Nu ai un loc de munca stabil si planurile tale de viitor nu au prins inca contur? Iti stam la dispozitie complet gratuit cu un loc de munca rapid.

 

Medierea unui loc de munca

Gratuit pe majoritatea proiectelor de recrutare
Cu un portofoliu de +10.000 locuri de munca in tara & strainatate, Banca de Joburi mediaza locuri de munca rapid si complet legal. Majoritatea proiectelor noastre au ZERO tarife de inscriere & mediere.

 

+10.000 locuri de munca

Gratuit
Portofoliul nostru include +10.000 locuri de munca in tara si strainatate, in +120 domenii si +20 de tari. Indiferent cand iti cauti un loc de munca sau ce profil ai, noi iti putem oferi postul ideal.

 

Consultant Recrutare dedicat 100% tie

Gratuit
Vei lucra cu un Recrutor care iti este 100% dedicat, care iti cunoaste indeaproape dorintele, profilul si potentialul. Acesta intelege ceea ce iti doresti si actioneaza a.i. sa obtii jobul perfect.


 
 

Consiliere si orientare in cariera

Gratuit
Din multitudinea de proiecte de munca Recrutorul le prezinta doar pe cele care ating nevoile tale. In plus, ti se ofera consiliere specializata astfel incat sa iei o decizie avantajoasa si informata.


 
 

Consultanta

Gratuit
Furnizam servicii de consultanta cu privire la intelegerea legislatiei tarii unde iti doresti sa ajungi sa lucrezi si cu privire la sansele reale de angajare in domeniul de activitate dorit.

 
 

Optimizare CV

Gratuit
Avem expertiza necesara pentru a-ti transforma CV-ul a.i. sa reflecte exact punctele tale tari si sa iasa in evidenta.


 
 

Sprijin pentru sustinerea interviului

Gratuit
Recrutorul tau te sprijina in pregatirea pentru interviu a.i. atunci cand soseste momentul esti 100% pregatit si te prezinti impecabil in fata viitorului angajator.

 
 

Organizare Targuri de joburi

Gratuit
Organizam periodic Targuri de joburi in cadrul carora ai ocazia de a cunoaste viitorul tau angajator. Poti asista la prezentari,pune intrebari si vizualiza viitorul tau loc de munca.

 
 

Garantia succesului

Gratuit
Daca in termen de 3 luni de zile de la completarea dosarului de inscriere nu iti mediem plasamentul la un loc de munca, iti returnam banii platiti pe tariful de inscriere (daca a fost cazul).

 
 

Garantia calitatii

Gratuit
Replasare gratuita in cazul in care contractul ltau de munca nu a fost respectat, iar medierea conflictului nu s-a putut realiza intr-un termen de 15 zile. Valabil pentru toate proiectele noastre.

 
 

Sprijin in pregatirea dosarului

Gratuit
Plecarea implica pregatirea unui set de acte absolut necesare. Te sprijinim pe tot parcursul pregatirii acestui dosar a.i. plecarea ta sa fie lina si sa nu ai niciun fel de probleme ulterioare.

 
 

Identificare cazare

Gratuit
Oferim sprijin in vederea identificarii cazarii pe toate proiectele de recrutare, astfel incat sa cunosti toate detaliile relevante inca de la inceput si sa iti poti calcula bugetul.

 
 

Identificare transport international

Gratuit
Departamentul nostru specializat de Ticketing organzieaza pentru tine toate formalitatile necesare unei calatorii placute, rapide si eficiente.

 
 

Orientare finala inainte de plecare

Gratuit
Te pre-instiintam cu privire la:
- Legislatia muncii din strainatate
- Drepturi si obligatii
- Inregistrarea la anumite autoritati
- Medierea conflictelor la job
- Optiuni juridice pentru copiii tai
 
 
 

Plan calatorie

Gratuit
Oferim sprijin in vederea calatoriei de la aeroport la locul de cazare, fie prin organizarea preluarii pentru candidati, fie prin punerea la dispozitia a unui plan de calatorie detaliat.
 
 

Identificare transport local

Gratuit
Oferim informatii complete referitoare la transportul de la locul cazarii la locul de munca, astfel incat candidatul sa cunoasca in prealabil chiar cele mai mici detalii legate de locul de munca.

 
 

Sprijin post-plasament

Gratuit
Oferim sprijin pe toata durata contractelor de munca/ civile celor care dintr-un motiv sau altul solicita sprijin in diverse probleme, in conditiile in care aceste probleme au la baza un motiv real.

 
 

Numar de urgenta 24/7

Gratuit
Oferim asistenta de urgenta pe toata durata contractelor de munca/ civile, a.i. toti cei care pleaca la munca in strainatate dispun de un numar de telefon disponibil non-stop.

 
 
 
Contacteaza-ne la numarul de telefon 0376 444 555 de luni pana vineri intre orele 09:00-13:00 si 14:00-18:00, sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected] sau un mesaj in privat pe pagina oficiala de Facebook.