Recrutare & Selecție & Plasare personal

Acest serviciu este oferit gratuit pentru toți clienții Banca de Joburi.

Portofoliul nostru include peste 10.000 locuri de muncă în țară și străinătate. Aceste locuri de muncă sunt în peste 120 domenii și mai mult de 20 de țări. Indiferent când îți cauți loc de muncă sau ce profil ai, noi îți putem oferi postul ideal.

Agenția noastră mediază locuri de muncă rapid și complet legal. Proiectelor noastre au ZERO tarife de înscriere și mediere.

NOU! Serviciul de urgență pentru candidați
Te afli în străinătate? Nu ai un loc de muncă stabil și planurile tale de viitor nu au prins încă contur? Îți stăm la dispoziție complet gratuit cu un loc de muncă rapid! 

Cu noul serviciu special pentru candidații din străinatate, Banca de Joburi îți oferă un loc de muncă rapid și fără costuri suplimentare, chiar și dacă te afli în străinătate.

Dacă te afli într-una din următoarele situații:
- Ți-ai pierdut recent locul de muncă
- Îți cauți un loc de muncă de multă vreme, fără niciun rezultat
- Ai nevoie urgentă de un loc de muncă
- Nu ești mulțumit de locul de muncă actual
- Angajatorul nu te plătește sau te plătește prea puțin
- Nu ți se oferă drepturi egale cu cele ale celorlalți angajați
- Îți dorești câștiguri mai mari

Atunci nu ezita să ne contactezi, pentru că Banca de Joburi are pentru tine un loc de muncă!

Apelează-ne cu încredere și un Consultant de recrutare îți va da detalii despre locurile de muncă vacante și procedura pe care trebuie să o urmezi. Îți stăm la dispoziție cu servicii la cele mai ridicate standarde în domeniul recrutării în raport cu nevoile și așteptările tale. Banca de Joburi te promovează la o paletă largă de angajatori chiar dacă te afli în străinătate.

Contactează-ne la numărul de telefon 0376 444 555, de luni - vineri, între orele 09:00-13:00 și 13:30-17:30, sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected] sau un mesaj în privat pe pagină oficială de Facebook.