Turism/ HoReCa - Italia (prestari servicii) 2

Tarife ZERO de inscriere & mediere! 
Ai sansa sa pleci la munca absolut gratuit 

DESCRIERE

Acesta este un program de tip prestari servicii in domeniul hotelier/ restaurante/ catering (HoReCa), in cadrul companiilor private care au nevoie de acest sprijin si care da posibilitatea candidatiilor cu cetatenie romana sa lucreze in domeniul amintit, avand ca baza juridica contractarea comerciala.
Prestarea serviciilor se face la companii din Italia care pun la dispozitie pozitii din sfera acestui domeniu de activitate. Agentia noastra colaboreaza cu companii din Italia care ofera locuri vacante in acest domeniu, de aceea locurile de prestare a serviciilor se afla pe tot teritoriul respectivei tari, iar candidatii inscrisi vor presta servicii intr-unul din orasele din aceasta tara. Inaintea plecarii din tara a candidatiilor, la momentul semnarii contractului de prestari servicii cu compania care i-a selectat, se va cunoaste exact locatia locului unde vor presta servicii pentru respectiva companie.
Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta si interesate sa intre in acest domeniu de activitate, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu si care doresc sa faca o cariera in acest domeniu.

BAZA LEGALA DE LUCRU

In Italia orice persoana care are statut de prestator de servicii, pe baza unei relatii contractuale cu beneficiarul serviciilor sale, are dreptul sa presteze servicii in domeniul HoReCa. 
Intra in responsabilitatea candidatilor, dupa ce stabilesc o relatie comerciala – contractuala cu o companie din Italia pentru care presteaza servicii in domeniul HoReCa, sa aplice la institutiile abilitate in vederea obtinerii Codului Fiscal, in baza caruia acestia au posibilitatea sa isi plateasca contributiile ce izvorasc din contractul comercial, catre statul italian. Candidatii sunt indreptatiti sa prestareze servicii asa cum este stipulat in contractul comercial pe care il incheie cu companii din Italia.

AVANTAJE

- Se acceseaza foarte usor de catre orice candidat care isi doreste o plecare usoara, rapida, fara prea multe responsabilitati si care ii permite sa castige usor bani pe care ii poate economisi, deoarece cazarea si masa sunt gratuite in cadrul companiilor din Italia.
- Se lucreaza intre 8–12 ore/ zi si se castiga o remuneratie intre 600-1.000 EUR net/ luna, in conditiile in care nu au costuri cu cazarea si masa, deoarece sunt cazati in spatii special amenajate si platite de companii
- Acest program da sansa candidatiilor de pana la 45 ani, sa lucreze in cadrul companiilor din Italia in domeniul HoReCa
- Acest program ofera deci un mare avantaj pentru cine doreste sa lucreze pe termen lung in Italia si sa se realizeze pe plan profesional

DETALII

Pozitia, titlul jobului sau profesia
Ospatari
Barmani
Cameriste
Ajutori bucatar
Receptioneri
Animatori
Majordomi
Spalatori vase
Spalatori rufe
Gradinari
Ingrijitori piscine
Electricieni
Instalatori
Cosmeticiene
Maseuri
Manichiuriste
Pedichiuriste
Coafeze
Hostess/ insotitoare
Muncitori pentru mentenanta hotelurilor
Agenti de paza
... si orice alta pozitie din sfera domeniului HoReCa
 
Beneficiar servicii candidat/ prestator
Agentia va intermedia semnarea de contracte comerciale intre candidati/ prestatori si diverse companii din Italia, care pun la dispozitie locuri de munca vacante in domeniul HoReCa in Italia
 
Aplicare pentru obtinerea Codului Fiscal
Toti candidatii care ajung sa presteze servicii in Italia, trebuie sa isi obtina de la institutiile abilitate Codului Fiscal, pentru a putea ulterior sa isi plateasca contributiile rezultate din castigul obtinut in baza contractului comercial incheiat cu o companie din Italia. 
Regulile de aplicare pentru obtinerea Codului Fiscal sunt foarte clar reglementate, iar informatiile actualizate se pot obtine de pe site-ul oficial al institutiei italiene „“Agenzia delle Entrate”, accesand linkul: http://www.agenziaentrate.gov.it/ 
 
Numar de locuri disponibile
Aprox. 700 locuri disponibile pe tot parcursul anului in curs
 
Locul desfasurarii muncii
Candidatii vor presta serviciile oriunde pe teritoriul Italiei, dupa cum va specifica compania in cadrul contractului, deci la inscriere candidatii trebuie sa fie de acord sa presteze servicii oriunde pe teritoriul Italiei
 
Personalitate
Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna si care nu au niciun fel de probleme de sanatate
 
Stare civila
Se accepta pe acest program atat persoane casatorite, cat si necasatorite/ divortate
 
Experienta solicitata
Nu se cere experienta, insa candidatii cu experienta prezinta un avantaj la selectie
 
Calificare
Nu se cere calificare in domeniu, dar constituie un avantaj la selectie
 
Limba italiana solicitata
Nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj
 
Alte limbi straine solicitate
Nu se cere cunoasterea altor limbi straine, dar constituie un avantaj
 
Carnet de conducere
Nu se cere detinerea unui carnet de conducere dar constituie un avantaj
 
Remuneratie pe ora, remuneratie lunara si datele de plata ale acesteia
Castigul minim pe care poate sa il primeasca un candidat de la o companie din Italia incepe de la 600 EUR brut/ luna in functie de profilul candidatului.
- Remuneratia se plateste lunar. 
- De regula companiile platesc remuneratia in contul bancar deschis de candidat pe numele sau la o banca in Italia sau in numerar. 
- Candidatul are posibilitatea transferarii castigului obtinut sau prin virament bancar intr-un cont din Romania. 
 
Durata timp de prestari servicii si de repaus
- 10 ore/ zi in functie de necesarul zilnic 
- 6 zile de prestare servicii/ sapt 
- 1 zi libera/ sapt
Aceste zile de prestare servicii si/ sau libere sunt stabilite de comun acord intre candidat/ prestator si beneficiarul serviciilor sale, prin contractul de prestari servicii.
 
Natura si durata contractare, conditii de contractare, de incetare a contractarii sau de recontractare
Natura contractului este comerciala, de tip prestari servicii. 
Durata contractului comercial de tip prestari servicii este de regula de 6 luni, dar poate fi prelungit de comun acord de catre partiile contractante, prin incheiere unui act aditional. 
Conditia de contractare este ca candidatul sa fie selectat si sa obtina un contract comercial pe care sa il semneze cu o companie din Italia.
Incetarea contractului comercial se va face la expirarea duratei pentru care a fost incheiat.
 
Bilet de transport
(Romania – Italia)
Costurile transportului pana in Italia sunt suportate in intregime de catre Prestator/ candidat. 
Preluarea de la aeroport: In majoritatea cazurilor, preluarea de la aeroport va fi disponibila gratuit pentru candidatii care sosesc. 
 
Cazare
Este pusa la dispozitie, gratuit. 
In functie de spatiul locativ, candidatul/prestatorul de servicii va sta cu cate maxim 4 persoane in camera.
 
Mancare
Este oferita gratuit, cel putin o masa gratuita/ zi
 
Transport local
Nu se ofera transport local
 
Conditii de munca, masuri de protectie si de securitate a muncii
Candidatul trebuie sa urmeze si sa respecte normele interne si reglementarile stabilite de catre beneficiar asa cum a fost instruit de catre acesta, in scopul de a indeplini obiectul contractului comercial de tip prestari servicii. 
Conditiile de munca sunt normale, iar masurile de protectie si de securitate in munca sunt comunicate in prima zi de prestare de servicii de catre companie. 
Se lucreaza in unitatile companiei, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte, cand e cazul.
 
Documente cerute de companii pentru evaluarea si selectia candidatului
- CV limba romana/ italiana + poza cu zambet
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie full body, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport/ Copie C.I.
- Copie ultima diploma de studii
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copie carnet de munca (daca exista)
- Copie acte de calificare (daca exista)
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii
- 2 recomandari in original, in limba romana/ italiana, de la angajatori anteriori
 
Tarif pentru serviciile de evaluare si procesare dosar inscriere

Tarif de inscriere ZERO

Tarif de mediere
Tarif de mediere ZERO

 
 
 

CONTACT

Pentru detalii si programari la inscriere contacteaza Consultantii nostri la numarul de telefon 0376 - 444 555.Iti dorim mult succes!