Studiile in strainatate

Studii in strainatate

Studiile in strainatate pot face mai mult decat sa incurajeze progresul scolar si dezvoltarea personala, ele creand, de asemenea, perspective mai bune de angajare.

Angajatorii cauta tot mai mult persoane cu experienta de munca in strainatate, deoarece se presupune ca acest tip de persoane detin, pe langa competentele lingvistice, aptitudini de comunicare transculturale, inteleg si sunt familiarizate cu traditiile locale si cu contextele culturale diferite, sunt flexibili, elastici si au capacitatea de a se adapta la situatii de viata noi si de a aborda in mod constructiv punctele de vedere diferite.

De asemenea, angajatorii prefera sa angajeze candidati care au studiat sau studiaza in domeniul in care doresc sa se angajeze. Acest lucru ofera un avantaj deosebit tuturor candidatilor care urmeaza un curs vocational in domeniul in care se vor angaja. 

Studii in ANGLIA (Marea Britanie)

Banca de Joburi pune la dispozitie candidatilor doua tipuri de cursuri: 

1. Cursuri teoretice, in diverse domenii de activitate (click pt Programul de studii in ANGLIA
2. Cursuri vocationale + practica platita, care dau dreptul la munca full-time in ANGLIA (in acest sens puteti consulta cele 3 programe disponibile pentru romani: Programul Turism | Hoteluri in ANGLIA, Programul Ingrijire batrani in ANGLIA si Programul Ingrijire copii in ANGLIA).

Pentru a va intoarce la sectiunea generala "Ghid cariera", click aici.