Regulament promotie & concurs - Angajatul Anului

UPDATE 26 Ianuarie 2016

Doamna Camelia Bizadea, castigatoarea concursului "Angajatul Anului" lansat la sfarsitul anului trecut de Banca de Joburi, a intrat in posesia premiului - un smartphone Samsung Galaxy A5.

Doamna Camelia a fost declarata castigatoarea acestui concurs dupa ce fotografia pe care a facut-o la panoul concursului Banca de Joburi instalat in magazinul Kaufland din Brasov si postata pe profilul personal de Facebook cu #bancadejoburi a strans cele mai multe like-uri.

Ii multumim inca o data doamnei Camelia pentru participare si ii dorim cat mai multe conversatii placute la noul telefon!


---
Fluturas concurs - pag.1       Fluturas concurs - pag.2

Regulament concurs „Angajatul anului”
 
Prezentul regulament a fost elaborat din necesitatea definirii unor reguli de buna practica in relatiile ce intervin intre partile participante in cadrul concursului „Angajatul anului”.
 
I. Organizatorul concursului
S.C. Banca de Joburi S.R.L., denumita in continuare Organizatorul, cu puncte de lucru pe Strada Vulturului nr. 4B si B-dul Zizinului, nr 36-38, Brasov – Romania, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J/08//1240/2001, avand codul unic de inregistrare RO14322278, telefon 0368 455 955, 0372 720 464, e-mail [email protected], organizeaza concursul „Angajatul anului”.
 
II. Scopul Concursului
Acest concurs se desfasoara in conditiile legii si are rolul de a stimula accesul publicului la locurile de munca in tara si strainatate fara nici un fel de discriminare (etnie, religie, sex, varsta) si pentru a creste nivelul de informare fata de optiunile in cariera pe care le are la dispozitie publicul.
 
III. Descrierea concursului
Banca de Joburi provoaca publicul larg sa exploreze si sa beneficieze de serviciile oferite prin portofoliul sau de locuri de munca in tara si strainatate si, in acelasi timp, ofera posibilitatea unica de a castiga un smartphone Samsung Galaxy A5, precum si oportunitatea  de a colabora cu echipa Banca de Joburi cu scopul plasarii prietenilor si cunostintelor pe locuri de munca din tara sau strainatate.
 
IV. Conditii de participare
a) La concursul "Angajatul anului” poate participa orice persoana de peste 18 ani.
b) Conditia de inregistrare pentru concurs este postarea pe profilul propriu a unei fotografii facute la panourile Banca de Joburi situate in marile centre comerciale din Brasov:
 - Magazin Kaufland: Calea Bucuresti, nr. 112, Brasov
c) Fotografia trebuie sa respecte urmatoarele criterii:
- Sa infatiseze posesorul contului de Facebook de pe care poza a fost postata
-Sa includa in descriere hashtag-ul #bancadejoburi
- Sa aiba setarea de „Public” in casuta de „Cine poate sa vada asta” (Mai multe detalii despre optiunile de setari Facebook puteti accesa aici www.facebook.com/about/details)
- Sa ne trimita un mesaj in privat pe www.facebook.com/bancadejoburi cu link-ul postarii.
- Sa respecte normele de conduita sociala si cele de ordine publica si bune moravuri prevazute de lege
               
Fotografiile care indeplinesc aceste criterii se califica automat pentru promotiile oferite de Organizator si intra automat in cursa pentru castigarea smartphone-ului Samsung Galaxy A5.
 
V. Durata si modul de desfasurare
Concursul se va desfasura, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare, dupa cum urmeaza:
 
A. Perioada 15.10.2015 – 31.12.2015
- Vizitatorii marilor centre comerciale se pot fotografia la panourile Banca de Joburi si posta fotografia pe conturile lor personale de Facebook, respectand criteriile enuntate mai sus.
- Persoanele care au parcurs pasii anteriori pot contacta Banca de Joburi la numerele 0368 455 955 si 0372 720 464 sau pe adresa de e-mail [email protected] pentru a putea revendica tarifele promotionale, bonusul la angajre sau comisionul.
 
B. Perioada 04.01.2016 - 08.01.2016
- Organizatorul centralizeaza fotografiile inscrise pe reteaua sociala Facebook in cadrul concursului si realizeaza un top bazat pe numarul de like-uri obtinut de fiecare dintre acestea. Fotografia cu cele mai multe like-uri desemneaza castigatorul concursului.
- In cazul existentei unei egalitati, urmatorul mod de departajare va fi numarul de comentarii existente la fotografie. In caz de egalitate, va fi o tragere la sorti intre fotografiile aflate la egalitate ca numar de like-uri si comentarii.
- Castigatorul telefonului model Samsung Galaxy A5 este anuntat pe pagina de Facebook Banca de Joburi www.facebook.com/bancadejoburi .
 
Toti concurentii trebuie sa indeplineasca conditiile de participare la Concurs, sa respecte criteriile de jurizare, termenii si conditiile de la inscriere.  Orice incercare de frauda este sanctionata cu eliminarea din concurs.
 
In vederea asigurarii transparentei, Organizatorul va publica saptamanal clasamentul concurentilor.
 
VI. Conditii generale de participare si incompatibilitati
- Acest Concurs se adreseaza oricarui cetatean, indiferent de ocupatie, statut social, sex sau nationalitate, care a implinit varsta de 18 ani pana la data participarii la concurs, inclusiv. 
- Nu pot participa la Concurs angajatii societatii S.C. Banca de Joburi S.R.L., precum si sotul/ sotia si rudele de gradul I ale acestora. Acestia au dreptul de a se fotografia la panou si posta poza, insa numai in scopuri de divertisment.
- Nu pot participa la Concurs Reprezentantii in teritoriu ai Organizatorului (Birourile Locale/ Francizatii).
 
VII. Premii si modalitatea de acordare
In cadrul Concursului sunt oferite 4 premii:
 
A. 1 Smartphone marca Samsung Galaxy A5, sigilat, valoarea de piata a acestuia fiind de aproximativ 1.300 RON.
 
Premiul va fi acordat daca sunt indeplinite urmatoarele conditii cumulative:
- Castigatorul sa nu fie declarat descalificat ca urmare a nerespectarii acestui Regulament.
- Sa fie identitate intre persoana castigatorului si datele furnizate la inscrierea in concurs.
- Pentru ridicarea premiului castigatorul trebuie sa se prezinte cu actul de identitate in original la sediul S.C. Banca de Joburi S.R.L. O alta locatie decat cea indicata nu este acceptata de catre Organizator.
 
Castigatorul va fi notificat in maxim 48 de ore dupa terminarea concursului prin e-mail. In urma notificarii, castigatorul va transmite organizatorului numele complet, CNP, serie buletin, telefon si adresa in termen de 10 zile lucratoare de la instiintare.
 
In cazul in care castigatorul nu prezinta actul de identitate in original sau daca datele cuprinse in acesta nu coincid cu cele ale persoanei care se prezinta sa ridice premiul, Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza acordarea acestuia.
 
Organizatorul va anunta castigatorul prin intermediul paginii sale de Facebook, precum si pe site-ul Organizatorului .
 
Castigatorul trebuie sa raspunda apelurilor Organizatorului in termen de 10 zile lucratoare din momentul in care a fost contactat in vederea stabilirii detaliilor privind modalitatea in care va intra in posesia premiului si despre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru aceasta, precum si despre procedura care trebuie urmata pentru a primi premiul castigat.
 
In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat telefonic in perioada sus mentionata sau daca, din motive obiective, acesta nu mai poate ridica premiul pierde dreptul de a primi premiul. Dupa aceasta data, premiul nu va mai putea fi revendicat de castigator, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a atribui premiul urmatorului clasat care indeplineste conditiile de mai sus .
 
Premierea va avea loc in data in data de 18.01.2016.
 
B. Tarif inscriere promotional in valoare de 0 (zero) RON pe urmatoarele programe de munca in strainatate care fac parte din portofoliul Organizatorului:
- Manipulanti marfa depozite, Marea Britanie
Tarif de evaluare si procesare dosar inscriere: 550 RON ZERO RON
 
- Ingrijire copii Mother’s Help, Marea Britanie
Tarif de evaluare a eligibilitatii candidatilor: 550 RON ZERO RON
 
- Ingrijire copii Au Pair, Marea Britanie
Tarif de evaluare a eligibilitatii candidatilor: 550 RON ZERO RON
 
- Ingrijire batrani in clinici private/ azile, Marea Britanie
Tarif de evaluare a eligibilitatii candidatilor: 550 RON ZERO RON
 
- Ingrijire batrani la domiciliu, Italia
Tarif pt. servicii de evaluare si procesare dosar inscriere: 550 RON ZERO RON
 
- Soferi de TIR, UE
Tarif pt. servicii de evaluare si procesare dosar inscriere: 550 RON ZERO RON
 
- Soferi de autobuz, Marea Britanie
Tarif pt. servicii de evaluare si procesare dosar inscriere: 550 RON ZERO RON
 
- Macelari, Franta
Tarif de evaluare a eligibilitatii candidatilor: : 550 RON ZERO RON
 
C. 200 RON bonus la angajarea in tara
Organizatorul premiaza angajarea in tara a participantilor la promotie, cu un bonus in valoare de 200 RON, direct in numerar, oferit in momentul semnarii actelor de angajare pe unul din locurile de munca din portofoliul Organizatorului.
 
Participantii interesati sunt invitati sa consulte oferta Organizatorului de locuri de munca in Romania.
 
D. 200 RON comision pentru persoanele recomandate si plasate cu succes
Participantii care au rude sau prieteni interesati de un loc de munca in tara sau strainatate pot recomanda Organizatorului  persoanele respective. In baza unui contract de colaborare, pentru fiecare astfel de persoana plasata cu succes, colaboratorul primeste un comision, direct in numerar, in valoare de 200 RON.
 
Persoanele interesate de aceasta colaborare pot contacta Organizatorul la nr. de telefon 0368 455 955/ 0372 720 464 sau la adresa de e-mail [email protected].
 
VIII. Sprijin si instruire
Organizatorul va asigura sprijin telefonic si online participantilor, ori de cate ori este nevoie, in vederea respectarii regulamentului si maximizarii sanselor de castig in cadrul promotiei si concursului.
 
IX. Taxe si impozite
Organizatorul este raspunzator de plata tuturor taxelor sau a altor obligatii financiare legate de Premiul oferit, pana la transferul dreptului de proprietate asupra acestuia.
 
X. Prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal
Organizatorul are obligatia de a asigura securitatea si confidentialitatea datelor furnizate de catre concurenti si sa previna accesul neautorizat la informatie in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 607/2001.
 
In acelasi timp,  concurentii isi dau acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, insa numai in vederea atingerii scopului prevazut in prezentul regulament.
 
XI. Codul de etica si bune practici
- Nu sunt premise apelative cu caracter sovin, misogin sau nerespectuos, precum si orice alte apelative cu caracter discriminatoriu.
- Comunicarea verbala, telefonica sau electronica trebuie sa fie respectuasa, mesajele considerate imorale, ofensatoare, injurioase, denigratoare, sovine, discriminatorii de orice fel, nu sunt tolerate.
- Administratorii Organizatorului au dreptul de a exclude membri sau de a pune restrictii pe profilul de Facebook daca se constata abateri de la respectarea normelor de conduita enuntate.
 
XII. Modificari
Organizatorul poate actualiza periodic prevederile prezentului Regulament si procedurile de operare, in acest sens va comunica imediat publicului versiunile actualizate care vor intra imediat in vigoare, participantii fiind obligati sa le respecte. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/ sau schimba regulamentul, in acele situatii in care a intervenit modificarea legislatiei.
 
Organizatorul  va informa publicul fara intarziere despre orice modificari survenite, legate de:
- Regulamentul promotiei si al concursului.
- Perioada desfasurarii promotiei si al concursului.
- Canalul de anuntare al castigatorului.
- Adresa si/ sau datele de contact ale Organizatorului.
 
XIII. Dispozitii finale
Participarea la concurs implica acordul si obligatia de a respecta termenii si conditiile incluse in acest document.
 
Orice contestatie privitoare la modul de desfasurarea a concursului sau cu privire la calitatea de castigator al celui desemnat nu este admisa, intrucat procedura de postare implica ca participantii sa foloseasca conturile lor personale din reteaua sociala Facebook, iar Organizatorul nu dispune de dezvoltarile necesare (hardware, software) in vederea identificarii tuturor situatiilor posibile  de recunoastere a userilor.
 
Concurentul este unic responsabil pentru orice consecinte care decurg urmare participarii la acest concurs. Organizatorul il ia in considerare ca si concurent  pe acel user care s-a inscris in acest sens si a postat o fotografie de pe profilul sau privat, indiferent daca s-a asociat cu alte persoane  in vederea castigarii premiului . 
 
Totodata participarea la acest Concurs implica obligativitatea respectarii prezentului Regulament.
 
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice ar putea determina imposibilitatea participarii la concurs sau ar impiedica buna desfasurare a activitatilor descrise in prezentul Regulament, urmare a unor restrictii de natura tehnica sau a altor limitari specifice (ex: incarcarea retelei, iesirea din aria de acoperire s.a.).
 
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/ sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta public participantii in caz de schimbare a legislatiei.
 
Intreruperea Concursului  nu poate avea loc, cu exceptia situatiilor de forta majora, asa cum sunt ele definite de lege.
 
Orice litigii se vor rezolva pe cale amiabila, in caz contrar, acest regulament, cu termenii si conditiile incluse este guvernat de legile Romaniei si poate fi supus numai jurisdictiei instantelor judecatoresti competente din Romania.
 
Organizatorul pune in vedere participantilor promotia are caracterul unui concurs, iar fotografierea la totem si postarea pozei pe reteaua sociala Facebook constituie exprimarea consimtamantului cu privire la participare, conform prezentului regulament.
 
In nicio situatie, Organziatorul nu va fi raspunzator pentru niciun prejudiciu suferit urmare a unor restrictii de orice  natura.
 
Prin luarea la cunostinta a acestui Regulament, participantii accepta toata responsabilitatea si raspunderea ce decurge din acesta.