Personal panificatie pentru o cunoscuta companie de profil din Romania



 AVANTAJE

- Pachet salarial avantajos
- Contracte de munca
- Bonusuri substantiale
- Sporuri lunare in functie de performanta
- Prime de sarbatori
- Ore suplimentare platite dublu
- Bonuri de masa pentru fiecare zi lucrata 
- Transport decontat. 
- Angajari urgente in cadrul unei companii de prestigiu din Romania
 

 


CARACTERISTICI LOC DE MUNCA

- Contract individual de munca
- Norma intreaga
- Perioada nedeterminata
- 21 zile concediu de odihna/ an (in functie de vechime)
- Program de lucru 8 ore/zi, 1 schimb sau 3 schimburi, in functie de pozitia vizata

PROFIL IDEAL

- Se poate cere sau nu experienta, in functie de postul vizat
- Se poate cere sau nu calificare, in functie de postul vizat
 
Citeste mai mult

DETALII

Adresa locului de munca
Activitatea se desfasoara la sediul societatii situat in Mun. Brasov, Jud. Brasov si Bucuresti.
Felul muncii (functia/ meseria conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania)
Ambalator manual panificatie sau patiserie
Incarcator-descarcator
Brutar/ Framantator/ Cocator/ Modelator
Lucrator gestionar - Productie
Femeie de serviciu
Electrician reparatii si intretinere
Gestionar depozit
Descriere posturi (Responsabilitati, Atributii)

Ambalator manual panificatie 

Salariatul ia painea de la sfarsitul benzii, gata feliata si ambalata si o aseaza in navete; transporta navetele stivuite pe carucior in depozit ~10 metri; navetele trebuie ridicate si puse pe carucior (~ 10 kg/naveta); participa la toate actiunile de igienizare la locul de munca unde isi desfasoara activitatea

Ambalator manual patiserie
Ambalatorul preia covrigii (ex) din cuptor si ii aseaza in naveta, stivuieste navetele, le transporta in zona de racier, ulterior ambaleaza produsul final; produsele (sortimente de patiserie: introduce covrigii in pungi); ambalarea se face manual sau semi automat (rulouri); preagtirea cutiilor (pliere) si sigilarea cutiilor in vederea ambalarii finale; stantare si etichetare produse finale; linia de gogosi – exista o parte automatizata

Brutar/ Framantator/ Cocator/ Modelator
Modelator:
- Divizarea aluatului – selecteaza retetele nomenclator divizor si se asigura de corelatia intre ce a selectat pe divizor si ce se divizeaza pe linie
- Verificarea functionalitatii utilajelor
-  Alimentarea cu aluat a buncarelor masinilor de divizat si anuntarea sefului referitor la orice modificare referitoare la consistenta, culoare sau textura a tipului de aluat divizat;
- Premodelare si predospire – raspunde de reglarea masinii de modelat rotund astfel incat sa nu existe pierderi de aluat sau faina folosita in exces
-  Modelare – raspunde de reglarea masinilior de modelat in forma finala si verifica prin masuratori cu rigla/sabloane prestabilite lungimea/diametrul bucatilor de aluat
-   Verificarea produselor sa nu prezinte defecte de forma, volum, gramaj, fiind pregatite pentru dospirea finala
-   Corecteaza manual asezarea bucatilor de aluat descarcate automat in cosulete la intrarea in dospitor.
      Framantator:
-   Are obligatia de a respecta regimul tehnologic si raspunde de buna functionare a etapelor procesului tehnologic pe operatiile de dozare, framantare si fermentare la cuva
-   Aprovizionarea cu ingrediente a postului de lucru/sala de framantare
-   Dozare – responsabil de dozarea materiilor prime si auxiliare, selectie de dozare retete in functie de prepararea aluaturilor
-   Malaxare- responsabil de calitatea aluaturilor – consistenta si omogenitate
-   Igienizare – participarea la curatenia generala a intregii sectii 
Cocator:
-   Respectarea regimului tehnologic si raspunde de buna desfasurare a etapelor procesului tehnologic de dospire finala, crestare si coacere;
-   Temperaturi maxime de 35 °C
Lucrator gestionar - Productie
-   Verificarea modului de ambalare si a numarului de bucati pe unitatea de ambalaj
Pregatirea paletilor participand activ la operatiunea de incarcare a marfii in vederea livrarii catre client
-   Manipularea corecta a marfurilor pe durata descarcarii, depozitarii si incarcarii acestora
Monitorizarea si depozitarea marfii preluate pe loturi, in spatiul destinat fiecarui sortiment
-   Gestionarea intrarilor, iesirilor si stocul de produse finite si ambalaje
Participarea la verificarea stocurilor din depozit (ambalare/produse finite)
Incarcator - descarcator

-   Manipulare manuala marfuri la saci/cutii cu greutate maxima 50 kg/kg (ex: mutare saci de pe palet pana la locul de depozitare, manipulare manuala 30-40% din timpul de lucru). Se lucreaza un singur schimb.

Femeie de serviciu
-   Asigurarea curateniei in halele de productie/vestiare/depozite. Se lucreaza un singur schimb.

Electrician intretinere si reparatii
- Urmarirea instalatiilor electrice si echipamente de lucru, mentenanta si intretinerea acestora. Echipamentele de lucru contin automatizari
Experienta min. 1 an in industria producatoare/mediu industrial
Calificare electrician, ideal cunostinte de baza automatizari

Gestionar depozit
Gestiunea intrari/iesiri produse finite, inregistrare in sistemul informatic, coordonare picker, lotizare produse client IKA
Experienta min. 1 an in activitate cu gestiune, lucru in echipa foarte important.
    
Cetatenii acceptate
Romana
Locatia inregistrarii contractelor de munca
Toate contractele de angajare vor fi inregistrate in termenul legal, la autoritatile romane
Personalitate preferata
- Serios
- Organizat
- Constiincios
- Proprie initiativa si orientare spre obiective
- Auto - motivat
- Atitudine pozitiva
- Prezenta agreabila
- Disponibilitate pentru program prelungit
- Stare fizica buna
Experienta necesara
- Se poate cere sau nu experienta, in functie de postul vizat si decizia angajatorului.
Acordare bonusuri
- Sporuri lunare in functie de performanta
- Prime de sarbatori
- Ore suplimentare platite dublu
- Abonament de transport decontat din Brasov si din localitatile limitrofe
Tip si durata contract de munca, conditii de munca, de incetare a ocuparii fortei de munca sau pentru re-ocuparea fortei de munca
Contract individual de munca, cu norma intreaga, pe durata nedeterminata si perioada de proba de pana la 3 luni
Transport local
Da
Tichete de masa
Da. In valoare de 15 lei pentru fiecare zi lucrata
Perioada si plata pentru concediul de odihna
21 zile/ an, conform salariului
Conditii de munca, protectie si securitate in munca
Conform legii
Documente necesare companiei in procesul de evaluare al candidatilor
-CV+ poza
- acte de studii
- alte diplome/certificate/atestate relevante
- fisa de evaluare
- cazier judiciar