Personal HoReCa pentru Complex Hotelier de 5 stele in Eforie Nord



AVANTAJE

- Pachet salarial avantajos
- Bonusuri de performanta la finalul sezonului  
- Ore suplimentare platite 
- Bacsisurile primite de angajati vor fi pastrate de acestia
- Cazare si mese  gratuite 
 
 
 


CARACTERISTICI LOC DE MUNCA

- Contract individual de munca pe perioada determinata (in perioada mai - 30 septembrie/ 15 octombrie, dupa caz)
- Norma intreaga
- Se lucreaza 5 zile pe saptamana, cu doua zile libere pe saptamana. Se poate lucra in ture si in weekenduri.  Candidatii trebuie sa aiba disponibilitate la ore suplimentare. 
 

PROFIL IDEAL

Detinerea unei calificari  este obligatorie doar pentru posturile de Bucatar si Maseur. Pentru celelalte pozitii, detinerea unei calificari nu este obligatorie, insa reprezinta un avantaj la selectie.  
 
Citeste mai mult

DETALII

Adresa locului de munca

Activitatea se desfasoara in cadrul Complexului Hotelier situat in Eforie Nord, jud. Constanta.
 
Felul muncii (functia/ meseria conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania)
Bucatari
Ospatarite - Restaurant
Barmanite
Cameriste
Personal masaj
Ospatarite - Pe plaja

 
Descriere posturi (Responsabilitati, Atributii)

Responsabilitati si cerinte generale

- Vor avea in permanenta unghiile taiate si curate (fara unghii cu gel sau oja), fara bijuterii (inele, bratari, lamturi sau altele, singura exceptie - verigheta), parul prins in permanenta;
- Purtarea uniformei curate si calcate si a ecusonului este obligatorie;
- Prezenta la locul de munca este obligatorie. Orice intarziere la inceputul zilei trebuie anuntata in prealabil. Nu vor fi tolerate absentele sau intarzierile neanuntate sau nemotivate;
- Se coopereaza cu administratorul, managerul si cu ceilalti angajati;
- Serviciile prestate trebuie sa fie conforme unei unitati de 5 stele;
- Folosirea telefoanelor in timpul programului este strict interzisa;
- In fiecare zi de luni se va face curatenie generala, iar prezenta este obligatorie;
- In cazul in care se solicita ajutorul din partea altor departamente, se va oferi;

Ospatarite -  Restaurant:  
 
- Preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
- Acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
- Cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi.
Sarcini si indatoriri specifice:
- Servirea exemplara a clientilor;
- Indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii. 
 
 Barmanite:
 
- Deservire bauturi alcoolice si nealcoolice conform retetarului propriu al unitatii;
- Politete si profesionalism in servirea clientilor;
- Pastrarea igienei si a curateniei la locul de munca;
- Dozarea judicioasa a bauturilor servite in conformitate cu retetarul aprobat;
- Administrarea corecta a stocului de bauturi;
- Inregistrarea vanzarilor;
- Intocmirea listei de vanzare de peste zi;
- Intocmirea inventarului ori de cate ori este nevoie in conf. cu legislatia in vigoare.

Cameriste:

-Sa curete camerele, holurile si alte incaperi, manual sau folosind echipament de curatenie; -Sa curete si sa dezinfecteze baile; -sa schimbe asternuturile in camere;
-Sa schimbe sapunuri, sampoane, geluri de dus, prosoape, precum si alte produse necesare;
- Sa furnizeze mancare si bauturi incluse in serviciile hotelului;
- Sa faca alte eventuale servicii oferite de hotel oaspetilor.
Responsabilitatile postului: In raport cu aparatura si materialele utilizate: aspiratoare, maturi mecanice, stergatoare de praf, prosoape, detergenti etc. 

Personal masaj: 
 
- Primeste clientii care intra in firma (indiferent de adresabilitate) si ajuta la acomodarea acestora.
- Informeaza clientii asupra programului de functionare, a altor prestatii din centru, indiferent daca tin sau nu de compartimentul masaj.
- Efectueaza la cel mai inalt standard profesional activitati specifice calificarii: masaj, reflexoterapie, impachetari, capsule, endermologie, etc.
- Supravegheaza in permanenta clientii, preocupandu-se de buna lor deservire si informare profesional corecta.
- Asigura integral toate tehnicile de lucru necesare clientului.
- Raspunde cu promptitudine la solicitarile clientului.
- Raspunde de asigurarea unui climat de destindere si armonie.
- Asigura si raspunde de ordinea si curatenia la locul de munca si de aplicarea tuturor masurilor de igiena.
- Asigura si raspunde de pastrarea si folosirea corecta a dotarilor in folosinta: aparatura, mobilier, consumabile, etc 
- Respecta normele de securitate a muncii si PSI.
- Utilizeaza si pastreaza in bune conditii echipamentele din dotare si asigura colectarea corecta a resturilor si deseurilor.
- Poarta echipamentul de protectie prevazut de ROI, care va fi schimbat ori de cate ori este nevoie, pentru pastrarea igienei si aspectului estetic personal.
- Respecta secretul profesional si codul de etica profesionala.
- Se ocupa de actualizarea cunostintelor profesionale, prin studiu individual sau alte forme de educatie continua si conform cerintelor postului.
- Indeplineste si alte sarcini trasate de sefii ierarhici.
- La locul de munca ia masurile necesare de prevenire si stingere a incendiilor, precum si de economisire a energiei electrice.

Bucatari - sau un chef bucatar:

- Prepară alimentele în conformitate cu reţetarul şi respectă cu stricteţe normele de igienă. - Execută cerinţele superiorului ierarhic şi este responsabil de producţie în sectorul din bucătărie care îi este atribuit de către acesta. - Este responsabil de pregătirea mai multor feluri de mâncare în acelaşi timp, în funcţie de volumul comenzilor. - Trebuie să ţină cont de perisabilitatea alimentelor, de termenul de garanţie al acestora, de modul corect în care trebuie sa fie folosite ingredientele sau produsele. - Face prelucrările preliminare gătitului – dezgheaţă, sortează, curăţă, spală, divizează şi mai apoi găteşte - fierbe, frige, coace, prăjeşte.
- Se obligă să întocmească reţete pentru toate produsele noi, introduse în meniu. 
- Se obligă să asigure rotaţia stocurilor (pentru a evita folosirea produselor vechi) şi să întocmească necesarul de aprovizionare de fiecare dată când este nevoie, respectând procedurile interne ale societăţii.
- Creează şi menţine un climat de comunicare, cooperare şi sprijin cu ceilalţi angajaţi ai companiei. 

Ospatari - pe plaja beach girls: 
 
- Preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
- Acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
- Cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi.
Sarcini si indatoriri specifice:
- Servirea exemplara a clientilor;
- Indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii. 
- Orice alte sarcini relevante postului, astfel cum reies din fisa postului.
 
 
Cetatenii acceptate

Cetateni moldoveni cu cetatenie romana.
Cetateni romani.
 
Numarul de posturi vacante pentru fiecare pozitie in parte

Ospatarite - Restaurant - 2 posturi
Bucatari (nu sefi) - 2 posturi sau Bucatar-sef - 1 post
Barmanite - 2 posturi
Cameriste - 2 posturi
Personal masaj - 2 posturi
Ospatarite - Plaja - 2 posturi

 

 
Locatia inregistrarii contractelor de munca

Toate contractele de angajare vor fi inregistrate in termenul legal, la autoritatile romane.
 
Personalitate preferata

- Serios
- Organizat
- Constiincios
-  Auto - motivat
- Atitudine pozitiva
- Prezenta agreabila
- Disponibilitate pentru program prelungit
- Stare fizica buna
- Muncitor
- Dornic sa invete lucruri noi 
Experienta necesara
Bucatar - Minim 3 ani experienta pe un post similar
Ospatarite -  Restaurant: Minim 1 an 
Barmanite: Minim 1 an 
Cameriste: Minim 1 an 
Personal masaj: Minim 3 ani 
Ospatari - pe plaja beach girls: Minim 1 an 
 
Calificare necesara si cerinte

Detinerea unei calificari  este obligatorie doar pentru posturile de bucatar si maseur. Pentru celelalte pozitii, detinerea unei calificari reprezinta un avantaj.

Nivel limba straina 

Cunoasterea limbii engleze constituie un avantaj la selectie. 

Criterii legate de gen

Feminin 
Pentru postul de bucatar, poate fi acceptat si un barbat. 
 
Criterii legate de varsta

Peste 18 ani
 
Acordare bonusuri

- Pachet salarial avantajos
- Bonusuri de performanta la finalul sezonului  
- Ore suplimentare platite 
- Bacsisurile primite de angajati vor fi pastrate de acestia
- Cazare si mese  gratuite 
 
Tip si durata contract de munca, conditii de munca, de incetare a ocuparii fortei de munca sau pentru re-ocuparea fortei de munca

Contract individual de munca pe perioada determinata (in perioada mai - 30 septembrie/ 15 octombrie, dupa caz)
 
 
Program de lucru

- Se lucreaza 5 zile pe saptamana, cu doua zile libere pe saptamana. Se poate lucra in ture si in weekenduri.  Candidatii trebuie sa aiba disponibilitate la ore suplimentare. 
 
 
    Perioada si plata pentru concediul de odihna

    Zilele de concediu se platesc la finalul sezonului. Se acorda zile de concediu doar in situatii          de exceptie. 
 
    Conditii de munca, protectie si securitate in munca

    Conform legii
 
    Documente necesare companiei in procesul de evaluare al candidatilor

-   CV+ poza
-   acte de studii
-   alte diplome/certificate/atestate relevante
-   fisa de evaluare
-   cazier judiciar