Targ de joburi - Curieri auto in Germania

01/09/2013 19:54:18
In data de 7 septembrie vor avea loc interviuri directe cu companiile germane pentru ocuparea a peste 40 de locuri disponibile ca curieri auto, in cadrul Targului de Joburi pe care-l organizam in Brasov, GRATUIT pentru d-voastra.

Inscrierile pentru participarea la Targul de Joburi se vor face intre 2 - 5 Septembrie 2013.

Pentru a participa la interviul din cadrul Targului de Joburi, trebuie sa indepliniti urmatoarele 2 conditii simple, cel tarziu pana la data de 5 Septembrie:

a) Trebuie sa ne trimiteti copie permis conducere, copie buletin si CV cu poza (CV-ul il veti completa direct pe site-ul nostru)
b) Trebuie sa sustineti un interviu telefonic, de preselectie, cu compania noastra. 

Atentie! Participarea la Targul de Joburi se realizeaza doar pe baza de programare si doar dupa indeplinirea celor doua conditii de mai sus.

Locul desfasurarii Targului de Joburi se va stabili in 5-6 Septembrie 2013 si va va fi comunicat participantilor dupa inchiderea listelor de participare.

Persoanele care vor trece de interviul final cu compania germana, vor semna contractul cu compania in maxim 48 ore de la sustinerea interviului final si vor calatori la locul de munca in luna Septembrie 2013.

Toti candidatii care vor fi acceptati final de compania germana vor beneficia de urmatoarele avantaje:
- contract legal pe minim 12 luni;
- castigul NET: 1200 Euro pe luna (in cazul castigului fix) sau 0,40 Euro/pachet livrat, 0,15 Euro/catalog (in cazul castigului pe pachet/catalog livrat). In timpul/la sfarsitul pregatirii soferul va decide ce varianta de castig prefera (castig fix sau castig/pachet livrat);
- sprijin gratuit pentru obtinerea unei cazari temporare ieftine; 
- plecari rapide si sigure;
- preluare de la aeroport;

In momentul acesta avem peste 50 de curieri plasati in toata Germania cu castiguri lunare intre 1200-2000euro, iar d-voastra puteti fi unul dintre acestia.

Va uram mult succes si va asteptam!



Back to news list