Avertisment!

31/03/2016 14:00:26
Nu trimite bani si nu negocia contracte cu indivizi care sustin ca reprezinta Banca de Joburi, fara sa dovedeasca acest lucru! Risti sa devii victima unei fraude!

Descoperim constant pe site-urile de profil anunturi de recrutare postate de pretinsi angajati Banca de Joburi. Mentionam ca aceste anunturi sau altele, asemanatoare, nu au fost postate de catre Banca de Joburi, iar ofertele de munca prezentate nu sunt ale companiei noastre!

Ca atare, te rugam sa acorzi atentie maxima atunci gasesti un astfel de anunt si sa il compari mereu cu oferta reala, prezentata pe site-ul nostru oficial: www.bancadejoburi.ro.

De asemenea, pentru a identifica mai usor anunturile reale ale Banca de Joburi, te rugam sa fii atent la urmatoarele aspecte:
• Pe site-urile care permit acest lucru, anunturile sunt insotite de link catre website-ul oficial al companiei www.bancadejoburi.ro si de cel al programului de munca (ex. www.bancadejoburi.ro/content/view/turism-marea-britanie)
• Pe site-urile care permit acest lucru, anunturile sunt insotite de datele de contact oficiale ale companiei:
S.C. Banca de Joburi S.R.L.
Brasov, str. Vulturului nr 4B
0376 444 555
www.facebook.com/bancadejoburi
• Adresele de e-mail de contact au terminatia @bancadejoburi.ro (nu @gmail.com sau @yahoo.ro, adrese asociate in mod normal cu persoane private)
• Anunturile sunt detaliate, cu prezentare cat mai ampla a ofertei de lucru, conform legii 156/2000
• Pe site-urile care permit acest lucru, anunturile sunt insotite de sigla societatii.

Cu o experienta de 15 ani pe piata din Romania, Banca de Joburi a plasat pana acum peste 10.000 de candidati in aproape 20 de tari, a lansat o retea nationala de franciza si a reusit sa elimine tariful de mediere pe majoritatea programelor de munca. De asemenea, compania noastra garanteaza succesul fiecaruia dintre candidati prin returnarea tarifului de inscriere, in cazul in care nu se reuseste un plasament in maxim 3 luni de la finalizarea dosarului. Datorita fortei sale, Banca de Joburi isi permite sa lanseze constant oferte si promotii, astfel incat toti candidatii sa poata beneficia de cele mai bune servicii, la cele mai mici costuri.

Nu e de mirare, asadar, ca succesul si calitatea garantata a serviciilor noastre i-a determinat pe unii sa profite de munca si profesionalismul nostru pentru a beneficia de castiguri ilicite. Drept urmare:
1. Nu trimite niciodata bani in conturi personale, daca cineva iti solicita acest lucru in numele companiei noastre
2. Nu semna contracte care nu au in antet sigla si datele de identificare juridica Banca de Joburi
3. Nu inmana/ trimite documente de identitate sau datele tale personale decat in momentul in care persoana cu care stai de vorba ti-a demonstrat ca este reprezentantul companiei noastre (de exemplu trimitandu-ti un e-mail de pe o adresa cu terminatia @bancadejoburi.ro)

Daca intampini oricare din cele 3 situatii de mai sus, sau daca sesizezi o activitate suspecta legata de Banca de Joburi, te rugam anunta-ne imediat la numarul de telefon 0376 444 555, sau pe e-mail-ul [email protected]. Vigilenta ta va poate salva de frauda si poate ajuta la protejarea a zeci, sute de persoane care altfel ar putea fi inselate de catre indivizi rauvoitori.

Atragem in mod oficial atentia ca Banca de Joburi este marca inregistrata. Orice utilizare neautorizata a siglei si denumirii companiei se supune rigorilor legii, rezervandu-ne dreptul de a actiona in instanta fiecare abuz. Banca de Joburi nu va permite nimanui sa se foloseasca de numele, traditia si calitatea serviciilor sale si sa denigreze bunul renume al companiei.

Lista cu toate locurile de munca Banca de Joburi o gasesti AICI. Nu ezita sa ne contactezi pentru orice fel de informatii suplimentare, sau pentru a semnala situatiile suspecte.

Cu prietenie,
Banca de Joburi

Brasov, str. Vulturului nr 4B
0368 455 955/ 0372 720 464
[email protected]
Facebook


Back to news list