Garantia succesului – pleci la munca in 3 luni sau Banca de Joburi iti da banii inapoi si lucreaza pentru tine!

03/08/2015 18:16:45
Garantia succesului – pleci la munca in 3 luni
sau Banca de Joburi iti da banii inapoi si lucreaza pentru tine!
Tu iti alegi visul, noi te ajutam sa ti-l indeplinesti - simplu, dar mai ales rapid!

Job in 3 luni sau banii inapoi !
 
Iti doresti o viata mai buna pentru tine si pentru familia ta. Iti doresti sa iti permiti mai multe din punct de vedere financiar si chiar sa pui bani deoparte. Iti doresti o experienta noua, internationala, cu posibilitatea unei evolutii sociale, profesionale si culturale. 
 
Noi, cei de la Banca de Joburi, stim toate aceste lucruri! Si mai stim ca asteptarea inseamna timp si bani pierduti, griji si multe intrebari!
 
Asa ca ti-am pregatit o noua oferta speciala, unica pe piata din Romania: iti garantam gasirea unui loc de munca in 3 luni de cand ti-ai completat dosarul (desi prin contract avem la dispozitie un an)! Altfel, iti primesti inapoi toti banii platiti pe tariful de inscriere, ramai prezent in baza noastra de date, iar noi continuam sa iti cautam un job fara a-ti cere alti bani.
 
Beneficiezi astfel de prima si singura oferta de acest tip de pe piata Agentiilor romanesti de Plasare a Fortei de Munca. Pentru ca stim ca putem! Cei 14 ani de experienta si succesul in plasarea a peste 10 mii de candidati ne-au demonstrat ca suntem capabili sa le oferim aplicantilor nostri cele mai bune servicii in cel mai scurt timp posibil. Si pentru ca iti garantam siguranta, atat prin returnarea banilor in cazul in care nu reusim sa iti gasim un loc de munca in timpul prevazut, cat si prin faptul ca vom lucra in continuare pentru tine, fara sa ne platesti niciun tarif, pana cand iti vom gasi locul de munca potrivit.
 
Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul nostru si sa alegi dintre ofertele de munca inscrise in promotie pe cele care crezi ca ti se potrivesc cel mai bine. Pe www.bancadejoburi.ro gasesti programe dintre cele mai diverse, pentru toate varstele, calificarile si nivelurile de limba vorbite – domenii precum ingrijire copii si batrani, soferi de TIR, vanzari, bucatarie, hoteluri macelarie sau depozite.
 
Toate detaliile despre fiecare program in parte le gasesti accesand link-urile de mai jos:
  • Propulseaza-te in cariera cu singurul program din Romania FARA TARIF DE MEDIERE pentru Manipulanti marfa in depozitele britanice
  • Oamenii care vor sa ajute si sa castige bani printr-o plecare rapida – programul de ingrijire batrani in Marea Britanie
  • Program de schimb cultural in Marea Britanie pentru tinerele care vor sa viziteze, sa castige bani si sa capete experienta
  • Un program special creat pentru doamnele care iubesc copiii si isi doresc sa castige bani, printr-o experienta international
  • Cunosti oameni, lucrezi intr-un mediu extrem de placut si ai castiguri garantate, indiferent de cat vinzi
  • Doamnele trecute de prima tinerete, dar cu putere si dorinta de munca pot castiga bani si trai experiente noi alaturi de familiile italiene
  • Castiga bani direct proportional cu numarul de kilometri efectuati la volanul unui TIR, prin toata Europa          
  • Completeaza-ti CV-ul cu experienta internationala in hoteluri de lux din Italia, Grecia, Cipru, Qatar si UAE
  • Locuri de munca pentru bucatarii pasionati, indiferent de nivelul de experienta, in Marea Britanie
 
Sau pur si simplu suna-ne si stabileste o intalnire cu unul dintre consultantii nostri, care te va ajuta sa te orientezi catre postul cel mai bun pentru tine. Te va ajuta sa-ti optimizezi CV-ul astfel incat sa intri rapid in atentia companiilor si te va sprijini pe tot parcursul procesului, inclusiv dupa plecare.
 
Profita de oferta noastra: in maxim 3 luni poti lucra pentru o companie de top din Occident, fara sa ai absolut nimic de pierdut.
 
Daca ai grija sa ne aduci cat mai repede toate documentele necesare, ramane doar o chestiune de timp pana cand te vom contacta cu ofertele aparute special pentru tine. Le analizam impreuna si te ajutam sa decizi astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta, apoi te sprijinim cu relocarea.
 
In plus, trebuie sa stii ca, pe langa programele deja existente, lucram si la unele noi - in IT, finante, imobiliare, administrativ-management, agricultura, industrie alimentara si fabrici. Si daca ne urmaresti pe site-ul www.bancadejoburi.ro sau pe pagina de facebook www.facebook.com/bancadejoburi, vei afla si despre celelalte oferte promotionale create special pentru ca TU sa poti ajunge acolo unde iti doresti.
 
Daca ai prieteni, rude ori cunostinte care crezi ca ar putea fi interesati de oferta noastra, nu ezita sa le transmiti si lor detaliile. Consultantii nostri raspund la telefon in fiecare zi lucratoare a saptamanii, in intervalul 09:00 – 13:00si 14:00-18:00.
 
Iti multumim si iti dorim mult success!
 
Cu prietenie, 
Banca de Joburi
Adresa: B-dul Zizinului, nr. 38 – 36, parter, Brasov, ROMANIA
Telefon fix: 0268 311 547/ 0368 412 996
E-mail: [email protected]  
Website: www.bancadejoburi.ro   


Back to news list