Februarie 2015 iti aduce peste 300 de joburi in TURISM GRECIA!

20/01/2015 11:22:50
Turism GRECIA - Februarie 2015
 
Procedura si ofertele puse la dispozitie in cadrul selectiilor din luna Februarie 2015
 
 Oferta lunii februarie 2015 - Turism GRECIA

- Peste 300 locuri de munca in domeniul turistic in GRECIA -
 
Agentia noastra organizeaza cele mai asteptate selectii ale anului 2015 pentru domeniul turismului, cu participarea directa a angajatorilor in vederea selectarii a peste 300 de persoane (inclusiv cupluri) pentru locuri de munca in cadrul lanturilor hoteliere de 4* si 5*, din statiunile turistice de lux / insulele turistice, din Grecia. 
Asa cum v-am obisnuit in editiile anterioare selectiile vor avea loc pe baza de interviu (online sau in cadrul unui targ de joburi) sau pe baza de dosar, dupa cum alege fiecare angajator in parte.
 
Hotelurile sunt amplasate in Atena si in insulele grecesti renumite ca destinatii turistice de lux, ca: Halkidiki, Rodos, Kos, Creta, Corfu, etc
 
Posturile scoase la concurs sunt: Cameriste, Ospatari, ajutori bucatar, bucatari, spalatori vase, spalatori rufe , Receptioneri, Hostese, Personal intretinere (electricieni, instalatori, gradinari, personal intretinere plaja/piscina), Majordomi/Comisionari, Maseuri/cosmeticieni, Barmani, Animatori, etc.
 
Conditii participare la procesul de selectie si etape in obtinerea postului:
a) Completarea CV-ului pe site-ul nostru, in limba engleza cu cat mai multe detalii si specificarea  in ordine preferentiala a minim 3 posturi pentru cresterea sanselor de acceptare
Termen: pana la data de 30 ianuarie 2015

* Nu sunt luate in considerare CV-urile incomplete
 (treceti toata experienta profesionala, indiferent daca o considerati sau nu relevanta postului pentru care aplicati).
 
b) Interviu preselectie cu consultantul tau sunand  imediat la: 0268-311.547, 0368-412.996. 
Termen : pana la data de 30 ianuarie 2015
 
c) Inscrierea oficiala la procesul de selectie al angajatorilor din Grecia prin semnarea contractului de mediere si achitarea primei rate a tarifului de procesare dosar: 550 RON (Promotie: candidatii care achita acest tarif la data semnarii contractului de mediere si nu dupa ce au fost selectati de angajator  vor achita doar 360 lei).
Termen: in 24 de ore de la data sustinerii interviului de preselectie cu consultantii nostri.

d) Participarea la interviul final/selectia finala, direct cu angajatorii prin interviu fata in fata/interviu online/pe baza de dosar dupa cum va decide fiecare angajator in parte.
Data: primele selectii din partea angajatorilor au loc in perioada 1-7 Februarie
Locatia: Brasov (in cazul interviurilor fata-in-fata)
 
e) Obtinerea raspunsului de angajare pe loc sau in maxim 3 zile de la participarea la selectia finala

f) Semnarea contractelor de munca

g) Inceperea muncii in Martie/Aprilie 2015.
 
Toti candidatii acceptati de angajatori in cadrul procesului de selectie vor obtine contractele de angajare si vor achita tariful de evaluare si procesare dosar, astfel:
 
A doua rata a tarifului de procesare dosar - 400 EURO (PROMOTIE! Pentru cei care se inscriu pana la 30 Ianuarie acest tarif va fi doar 230EURO) – se plateste dupa primul castig, insa candidatii pot avea posibilitatea de reducere a acestui tarif, alegand una din cele 2 optiuni de plata de mai jos: 
 
170 Euro (beneficiind astfel de o reducere de 57,5%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de munca cu angajatorul, inainte de plecarea din tara. 
* In cazul acestei variante, studentii au reducere suplimentara de 15% din acest tarif, ajungand sa plateasca doar 144,5 Euro)
sau
120 Euro (beneficiind astfel de o reducere de 70%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program. 
 
*Inscrierea oficiala pe listele de participare la selectiile hotelierilor se face doar dupa semnarea contractului de mediere.
 
Toti candidatii vor beneficia de urmatoarele AVANTAJE:
- participarea  la selectiile organizate de catre agentie cu diversi angajatori din domeniul turismului in Grecia. 
- contract legal de munca pe sezonul de vara 2015, de pana la 8 luni (Martie/Aprilie – Septembrie/Octombrie 2015)
- plecari rapide si sigure;
- cazarea si 3 mese oferite GRATUIT;
- asigurarile sociale platite de catre angajator;
- salarii intre 450-600 Euro Net, tips-uri foarte bune, orele suplimentare platite, deci se poate ajunge la peste 700-800 Euro Net;
- locuri de munca in hoteluri-restaurante de lux, de 4-5*, obtinerea unei experiente profesionale internationale esentiala pentru viitori angajatori de prestigiu;
- posturi atat pentru candidatii cu experienta, cat si pentru cei fara experienta;
- se ofera plasamente si pentru cupluri. Cuplurile au posibilitatea sa lucreze la acelasi angajator, se cere flexibilitate in a fi cazati in camere separate;
- asistenta 24/7 pe toata perioada contractului de munca
- Timpul liber se transforma intr-o vacanta de vis in Grecia
- posibilitatea de a plati tariful de evaluare si procesare dosar inainte si dupa inceperea muncii
- nu se percepe comision de mediere !!!. 
 
Pentru obtinerea de informatii suplimentare si pentru alte posturi in cadrul hotelurilor din Grecia, contactati agentia noastra telefonic: 0268-311.547, 0368-412.996 sau prin email: [email protected].

ATENTIE!!!: Locurile vacante sunt limitate si se ocupa repede. Nu rata ocazia sa muncesti legal in GRECIA, fara comision de mediere !!! Suna acum si programeaza-te pana la data 30 Ianuarie 2015, pentru a avea acces la primele selectii ale hotelierilor ce au loc incepand cu data de 1 Februarie 2015.
 
Iti dorim succes,
Echipa Banca de Joburi 


Back to news list