Ingrijire copii (Mother's Help) - Marea Britanie (prestari servicii) 2


Tarife ZERO de inscriere & mediere! * Acum ai sansa sa pleci la munca absolut GRATUIT * Cazare & masa gratuite * Fara calificare * Plecari saptamanale

DESCRIERE

Ingrijire copii (Mother Help) in Marea Britanie este un program extrem de cautat deoarece ofera posibilitatea femeilor care au o varsta destul de inaintata si care isi gasesc destul de greu un loc de munca sa inceapa munca in Marea Britanie la o familie gazda, avand cazarea si masa asigurata gratuit in cadrul acestei familii, in schimbul ajutorului pe care il ofera familiei cu cresterea copiilor acesteia. Astfel, beneficiaza de o remunerare din partea familiei gazda pentru ajutorul oferit si posibilitatea sa lucreze pe o perioada nedeterminata. 
Orice femeie cu varsta intre 18 si 55 ani (inclusiv), care cunoaste limba engleza la un nivel minim de conversatie poate sa fie plasata de catre agentia noastra cu un contract in cadrul unei familii din Marea Britanie. Nu este nevoie sa aiba experienta in ingrijirea copiilor insa experienta constituie un avantaj la castigul primit. De regula, din momentul inscrierii candidatii ajung sa lucreze in Marea Britanie in aproximativ 2-3 saptamani. 
Principalele responsabilitati constau in a ingriji copii familiei gazda, de a-i duce si aduce de la scoala sau gradinita, dupa caz, de a-i hrani, de a se juca impreună cu ei si de asemenea de a face menaj usor in casa, adica sa stearga praful, sa curete cu aspiratorul etc. 

BAZA LEGALA DE LUCRU

De la 1 Ianuarie 2014 candidatii romani/ bulgari pot sa lucreze nerestrictionat in Marea Britanie, inclusiv in domeniul asistentei si ingrijirii copiilor. Candidatii romani pot sa aplice pentru obtinerea Blue Card-ului, certificat care confirma dreptul de sedere ca Au Pair insa nu este obligatoriu. Candidatii sunt indreptatiti sa lucreze si in alt domeniu de activitate, daca timpul le permite, ca parte a statutului de cetatean european, asa cum este stipulat de legea imigrarii din Marea Britanie, aplicabila romanilor si bulgariilor.

AVANTAJE

- Se acceseaza foarte usor de catre orice candidat care isi doreste o plecare usoara, rapida, fara prea multe responsabilitati si care ii permite sa castige usor bani pe care ii poate economisi, deoarece cazarea si masa sunt gratuite in cadrul familiei gazda.
- Se lucreaza intre 8-12 ore/ zi si se castiga o remuneratie intre 100-150 GBP/ sapt, in conditiile in care nu au costuri cu cazarea, masa si transportul local, deoarece sunt cazati in casa familiei gazda. 
- Acest program da sansa candidatiilor de pana la 55 ani, sa lucreze in cadrul famiilor din Marea Britanie pentru ingrijirea copiilor, in conditiile in care acest segment de varsta este foarte afectat de lipsa locurilor de munca vacante.
- Acest program ofera deci un mare avantaj pentru cine doreste sa lucreze pe termen lung in Marea Britanie si sa se realizeze pe plan profesional. Candidatii pot opta la sfarsitul perioadei contractuale sa lucreze nerestrictionat in orice alt domeniu de activitate doresc.
- Candidatii au o sansa extraordinara de a-si perfectiona nivelul limbii engleze, atat in cadrul familiei gazda, cat si prin participarea la cursuri de limba engleza avizate de Oxford sau Cambridge.
- Este o experienta de viata extraordinara care ofera sansa candidatiilor de a se familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii si al zonei in care vor locui pe perioada in care vor fi ca un "big brother" pentru copii familiei gazda.
- Se castiga bani fara a avea statutul de angajat, ci de membru al familiei. Candidatii sunt cazati intr-o camera separata cu tot ceea ce este necesar pentru a se simti confortabil. De asemenea, vor lua masa impreuna cu familia si vor avea asigurare medicala platita de familia gazda. In multe cazuri Mother Help-ul insoteste familia inclusiv in excursii, ceea ce le ofera sansa sa vada multe alte tari/ locuri pe durata concediului familiei gazda.
- Minim 14 zile perioada de odihna 
- Contract de 12 luni cu posibilitate de prelungire 
- Tarife de inscriere si mediere ZERO

DETALII

Pozitia, titlul jobului sau profesia
Bona/ Babysitter/ Nanny/ Child Care
Este persoana care asista si are grija de copii, in cadrul familiilor din Marea Britanie.
 
Beneficiarul serviciilor candidatului
Agentia va intermedia semnarea de contracte comerciale intre candidati si diverse familii din Marea Britanie, care pun la dispozitie locuri de munca vacante in domeniul asistentei si ingrijirii copiilor.
 
Sex
Se accepta pe acest program femei si foarte rar barbati
 
Cupluri
Se accepta pe acest program foarte rar cuplurile
 
Varsta acceptata
Varsta minima este 18 ani si maxima este de 55 ani. 
Candidatii peste aceste varste pot fi acceptati, dar depinde de CV-ul lor si de aprobarea prealabila din partea familiilor din Marea Britanie.
 
Personalitate
Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna
 
Stare civila
Se accepta pe acest program atat persoane casatorite, cat si necasatorite/ divortate
 
Experienta in domeniu
Nu se cere experienta, insa candidatii cu experienta prezinta un avantaj la selectie
 
Calificare
Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea constituie un avantaj la selectie
 
Limba engleza solicitata
Pe o scara notabila de la 1 la 10, candidatii trebuie sa cunoasca limba engleza de cel putin nota 5, atat vorbit, cat si citit/ scris
 
Alte limbi straine solicitate
Nu se cere cunoasterea altor limbi straine, dar constituie avantaj
 
Carnet de conducere
Nu se cere detinerea unui carnet de conducere
 
Salariu pe ora, salariu lunar si datele de plata ale acestuia
Castigul minim pe care poate sa il primeasca un candidat de la familia gazda incepe de la 100 GBP/ sapt si ajunge in jur de 150 GBP/ sapt, in rare cazuri chiar 200 GBP/ sapt, in functie de profilul candidatului.
Remuneratia se plateste saptamanal. De regula familiile platesc remuneratia in contul bancar deschis de candidat pe numele sau la o banca in Marea Britanie.
Candidatul are posibilitatea transferarii castigului sau prin virament bancar intr-un cont din Romania.
 
Zile lucratoare si de odihna
- Minimum 48 ore/ sapt
- 6 zile de lucru/ sapt
- 1 zi libera/ sapt
Aceste zile lucratoare si/ sau libere sunt stabilite de comun acord intre candidat/ prestator si beneficiarul serviciilor sale, prin contractul comercial.
 
Natura si perioada contractului de munca, conditii de angajare, de terminare a angajarii sau de reangajare
Natura contractului este comerciala, de tip prestari servicii self-employed. 
Perioada contractului comercial este de regula de 12 luni, dar poate fi prelungit de comun acord de catre partiile contractante. 
Conditia de contractare este ca candidatul sa fie selectat si sa obtina un contract comercial pe care sa il semneze cu o familie din Marea Britanie, care pune la dispozitie locuri vacante in domeniul asistentei si ingrijirii copiilor.
Incetarea contractului comercial se va face la expirarea duratei pentru care a fost incheiat.
 
Bilet de transport
(Romania - U.K - Romania)

Familia din Marea Britanie nu suporta pretul biletului de transport/ avion
Cazare
Este pusa la dispozitie in locuinta familiei gazda, gratuit, in camera separata
 
Mancare
Este oferita gratuit de familia gazda
 
Transport local
Nu se ofera transport local, deoarece cazarea si locul prestarii muncii sunt in acelasi loc
 
Perioada, modul de acordare si drepturi de plată pentru concediu de odihna
Concediul de odihna nu se aplica in cazul prestatorului datorita contractului de tip self-employed. 
Cu toate acestea, majoritatea familiilor gazda ofera, de comun acord cu candidatul/ prestatorul, minim 14 zile calendaristice libere. 
 
Conditii de munca, masuri de protectie si de securitate a muncii
Candidatul/ prestatorul trebuie să urmeze și să respecte normele interne si reglementările stabilite de catre beneficiar asa cum a fost instruit de catre acesta, în scopul de a îndeplini obiectul contractului comercial. 
Conditiile de munca sunt normale, iar masurile de protectie si de securitate in munca sunt comunicate in prima zi de lucru de catre beneficiar/ familia gazda. 
Se lucreaza in locuinta familiei gazda, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte, cand e cazul.
 
Documente cerute de familiile gazda din Marea Britanie pentru evaluarea candidatului
- CV limba engleza + poza cu zambet
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie full body, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport/ Copie C.I.
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Copie ultima diploma de studii
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copie acte de calificare (daca exista)
- 2 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori
- Dear family letter 
- Application form
 
Tarif de evaluare a eligibilitatii candidatilor
Tarif de evaluare ZERO
Acum ai sansa sa pleci la munca absolut gratuit!
 
Tarif de mediere
Tarif de mediere ZERO! 
 

CONTACT

Pentru detalii si programari la inscriere contacteaza Consultantii nostri la numarul de telefon 0376 - 444 555.


Iti dorim mult succes!