Manipulanti marfa in depozite - Marea Britanie (prestari servicii) 2

Tarife ZERO de inscriere & mediere * Acum ai sansa sa pleci la munca absolut GRATUIT * Plecari saptamanale * Fara experienta & calificare

DESCRIERE

Acesta este un program de tip contractare comerciala, in domeniul muncii necalificate si orice alte pozitii din sfera acestui domeniu de activitate. 
Programul da posibilitatea candidatiilor cu cetatenie romana si bulgara sa lucreze in domeniul amintit, avand ca baza juridica contractarea comerciala. Prestarea serviciilor in acest domeniu se face la diverse companii din Marea Britanie.
Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta, cat si persoanelor cu experienta care doresc sa faca cariera in acest domeniu. Pentru toti candidatii selectati companiile din Marea Britanie ofera un stagiu scurt de pregatire profesionala in acest domeniu, inainte de inceperea muncii.
Recomandam acest program tuturor persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Practic oricine cunoaste limba engleza poate obtine un contract. Este unul din cele mai accesibile programe care ofera rapid un job si o plecare cu costuri foarte mici.

BAZA LEGALA DE LUCRU

In Marea Britanie orice persoana care doreste sa presteze munca pe cont propriu (self-employed), pe baza unei relatii contractuale cu beneficiarul serviciilor sale, are dreptul sa desfasoare munca in domeniul respectiv. Intra in responsabilitatea candidatilor, dupa ce stabilesc o relatie comerciala-contractuala cu o companie din Marea Britanie pentru care presteaza servicii, sa aplice la institutiile britanice abilitate in vederea obtinerii NINO (National Insurance Number), in baza caruia acestia au posibilitatea sa isi plateasca contributiile ce izvorasc din contractul comercial, catre statul britanic. Candidatii sunt indreptatiti sa lucreze full-time, asa cum este stipulat in contractul comercial care il incheie cu companii din Marea Britanie.

AVANTAJE

- Plecari saptamanale 
- Plecari rapide, de regula in max 1 sapt de la inscriere
- Castigurile incep de la 7.83 GBP/ ora (pentru persoanele sub 25 de ani) si 8.21 GBP/ ora (pentru persoanele peste 25 de ani)
- De regula, min 37.5 ore lucratoare/ sapt, dar de regula se presteaza servicii cca. 60-70 ore/ sapt ceea ce duce la un castig lunar substantial
- Toti candidatii beneficiaza de un stagiu scurt de pregatire gratuit, de aproximativ cateva zile, inaintea inceperii muncii
- Cuplurile binevenite, ceea ce inseamna ca in 2, veniturile pot fi dublate
- Tarif de inscriere si mediere ZERO
- Pot fi acceptati candidatii peste 55 de ani 

RESPONSABILITATI

- Depozitarea marfii
- Verificarea comparativa a bunurilor si produselor din stoc
- Mutarea bunurilor si produselor in depozit
- Semnarea actelor de livrare
- Consemnarea bunurilor deteriorate sau stricate
- Selectarea si ambalarea produselor pentru expediere
- Sarcini de incarcare si descarcare a marfii si bunurilor
- Vizitarea spatiilor de incarcare si descarcare a marfii
- Intretinerea curateniei in depozit
- Sustinerea activitatii celorlalti lucratori aflati in depozit
- Sarcini de incarcare si descarcare a materialelor ce vor fi folosite in executia diverselor lucrarii de catre personalul aflat in depozit
- Manipularea marfii conform indicatiilor primite de la superiori, fara sa aduca atingere integritatii acesteia

DETALII

Pozitia, titlul jobului sau profesia

Lucrator depozit/ Manipulant marfa pentru diverse companii/ beneficiari din Marea Britanie
Beneficiarul serviciilor candidatului

Diverse companii din Marea Britanie care pun la dispozitie locuri de munca vacante in domeniul muncii necalificate
Curs teoretic pregatitor
Participarea la cursurile de pregatire organizate de compania din Marea Britanie este obligatorie pentru toti lucratorii/ candidatii
 
Durata pregatiri candidatilor
Intre 2 si 5 zile, in functie de abilitatea fiecaruia de a asimila informatiile prezentate si nu este platita. La sfarsitul perioadei de training toti lucratorii vor participa la un test de evaluare, cu prezenta obligatorie.
 
Participare la cursul de pregatire
Participarea la cursul de pregatire, este obligatorie. Cursul sustinut este gratuit pentru candidati.
 
Baza legala de lucru in Marea Britanie
Intra in responsabilitatea candidatilor, dupa ce stabilesc o relatie comerciala – contractuala cu o companie din Marea Britanie pentru care presteaza servicii, sa aplice la institutiile britanice abilitate in vederea obtinerii NINO (National Insurance Number), in baza caruia acestia au posibilitatea sa isi plateasca contributiile ce izvorasc din contractul comercial, catre statul britanic. 
Candidatii sunt indreptatiti sa lucreze full-time, asa cum este stipulat in contractul comercial care il incheie cu companii din Marea Britanie.
 
Sex
Se accepta pe acest program atat femei, cat si barbati
 
Cupluri
Se accepta pe acest program si cuplurile
 
Varsta acceptata
Intre 18 - 55 ani. 
Candidatii peste aceste varste pot fi acceptati, dar depinde de CV-ul lor si de aprobarea prealabila a parteneriilor britanici.
 
Personalitate
Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna, cu bune abilitati de comunicare, organizati si care nu au niciun fel de probleme de sanatate
 
Stare civila
Se accepta pe acest program atat persoane casatorite, cat si necasatorite/ divortate
 
Experienta in domeniu
Nu se cere experienta, insa candidatii cu experienta prezinta un avantaj la selectie
 
Calificare
Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea constituie un avantaj la selectie
 
Limba engleza solicitata
Se cere cunoasterea limbii engleze, la nivel de conversatie, minim nota 6 pe o scara de la 1 - 10
 
Alte limbi straine solicitate

Nu se cere cunoasterea altor limbi straine
 
Carnet de conducere
Nu se cere detinerea unui carnet de conducere, insa detinerea lui si experienta in condus constituie avantaj
 
Salariu pe ora, salariu lunar si date de plata ale acestuia
Fiind un contract comercial castigul este format din plata pe ora pentru cat timp se lucreaza. 
Castigul brut este de: 8.21 GBP/ ora (pentru persoanele peste 25 de ani) si 7.83 GBP/ ora (pentru persoanele 18-25 ani) lucrata pentru atingerea cotei zilnice de munca. 
Castigul va fi platit saptamanal, dar primul castig se primeste la sfarsitul celei de-a doua saptamani de munca.
De regula, companiile din Marea Britanie platesc remuneratia in contul bancar deschis de candidat pe numele sau, la o banca in Marea Britanie, insa pot achita si in numerar pana cand lucratorul/ candidatul isi va deschide contul bancar. 
Candidatul are posibilitatea transferarii castigului sau prin virament bancar intr-un cont din Romania.
 
Zile lucratoare si de odihna
- Minimum 37,5 ore/ sapt, maxim 60 ore/ sapt, socotite ca medie anuala, existand posibilitatea ca in anumite saptamani din an sa existe mai putine sau mai multe ore lucrate.
- 5-6 zile de lucru/ sapt
- 1-2 zile libere/ sapt
Aceste zile lucratoare si/ sau libere sunt stabilite de comun acord intre candidat/ prestator si beneficiarul serviciilor sale, prin contractul comercial. 
 
Natura si perioada contract de munca, conditii de angajare, de terminare a angajarii sau de reangajare
Natura contractului este comerciala. 
Perioada contractului comercial este de regula de 12 luni, dar poate fi prelungit de comun acord de catre partiile contractante. 
Conditia de angajare este ca candidatul sa fie selectat si sa obtina un contract comercial pe care sa il semneze cu o firma din Marea Britanie, care pune la dispozitie locuri vacante in domeniul muncii necalificate, pe pozitii ca: Lucrator depozit/ Manipulant marfa.
Incetarea contractului comercial se va face la expirarea duratei pentru care a fost incheiat.
 
Bilet de transport
(Romania – Marea Britanie)
Companiile/ beneficiarii din Marea Britanie, de regula, nu suporta pretul biletului de transport/ avion. Insa pot exista exceptii in care biletul sa fie platit de catre companie/ beneficiar.
 
Cazare
Este identificata si pusa la dispozitie de un broker imobiliar din Marea Britanie pentru candidatii/ lucratorii care nu au posibilitatea sa isi inchirieze o locuinta in Marea Britanie, dar nu ca o componenta contractuala a contractului comercial dintre parti. 
Candidatii vor apela la ajutorul dat de catre brokerul imobiliar din Marea Britanie contracost. Tariful brokerului imobiliar variaza de regula intre 50 si 300 GBP.  
Compania pune la dispozitia candidatilor/ lucratorilor o unitate locativa, cu mai multe camere, care pot fi utilate cu mai multe paturi in functie de dimensiunile camerelor. Camerele pot avea intre 1 si 2 paturi. Bucataria si baile sunt folosite la comun de catre cei care locuiesc in respectiva unitate locativa. 
Pretul unui pat este intre 55 si 75 GBP/ sapt, in care sunt incluse cheltuielile cu energia electrica si incalzirea locuintei. Cazarea pentru primele 1-4 saptamani se plateste in avans de catre lucrator cand ajunge la cazare.
De asemenea, lucratorul va plati si o garantie de inchiriere care variaza intre 75 si 150 GBP care ii va fi returnata de catre proprietarul cazarii la sfarsitul perioadei de inchiriere in cazul in care nu a adus prejudicii materiale unitatii de cazare.
 
Mancare
Masa nu este oferita de catre companie/ beneficiar
 
Transport local
Transportul local il suporta candidatul si este in valoare de 6 GBP/ zi spre/ dinspre munca, platite de lucrator zilnic sau platite de compania din Marea Britanie si deduse din castigul saptamanal al lucratorului.
 
Conditii de munca, masuri de protectie si de securitate a muncii
Candidatul/ prestatorul trebuie sa urmeze si sa respecte normele interne si reglementarile stabilite de catre beneficiar asa cum a fost instruit de catre acesta, in scopul de a indeplini obiectul contractului comercial. 
Conditiile de munca sunt normale, iar masurile de protectie si de securitate in munca sunt comunicate in prima zi de lucru de catre beneficiar. 
Se lucreaza in depozite, in conditii normale de lucru, utilizand diverse echipamente de manipulare a marfii.
 
Documente cerute de companiile din Marea Britanie/ beneficiari pentru evaluarea candidatului
- CV limba engleza + poza cu zambet
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie full body, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport/ Copie C.I.
- Certificatul de nastere in original 
- Copie ultima diploma de studii
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copie carnet de munca (daca a avut intocmit)
- Copie acte de calificare (daca aveti)
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii
- 2 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori
- detalii cont bancar din Marea Britanie (daca exista deja)
- copie National Insurance Number (daca exista deja)
 
Tarif de evaluare si procesare dosar inscriere
550 RON (TVA inclus), a fi platiti la momentul semnarii contractului de mediere. 
Promotie activa: ZERO tarif de inscriere! 
 
Tarif de mediere
Pe acest proiect nu se percep tarife de mediere
              

CONTACT

Pentru detalii si programari la inscriere contacteaza Consultantii nostri la numarul de telefon 0376 - 444 555.Iti dorim mult succes!