Întrebări frecvente - angajatori

 

De ce să apeleze compania mea la o agenție de recrutare?

Știm cu toți că procesul de recrutare este lung și costisitor. Atunci când se fac angajări, recrutorul trebuie să treacă printr-un proces lung de scanare a aplicațiilor, poate chiar sute pentru un singur loc de muncă, pre-selectarea candidaților, un volum mare de interviuri și există încă riscul de a nu obține candidatul potrivit pentru post și apoi trebuie să începeți întregul proces de recrutare din nou. Acum înmulțiți efortul pentru fiecare poziție pe care trebuie să o ocupați în compania dvs.

Banca de Joburi face toată munca pentru dvs. și vă va economisi timp și bani, vă va oferi soluții profesionale și juridice și vă va oferi numai candidați potriviți și interesați de locul de muncă pe care îl aveți vacant.

Pentru ce tipuri de posturi vacante ați recrutat până acum?

Am plasat cu succes candidați în toate tipurile de locuri de muncă, de la lucrători necalificați la management superior. Portofoliul nostru include peste 10.000 de candidați plasați în peste 1.200 de proiecte. Aceste proiecte includ îngrijire la domiciliu, depozite, HoReCa, construcții, comerț cu amănuntul, transport, logistică, agricultură, industrie și multe altele. În cei peste 17 ani de existență, nu am întâlnit o nevoie de personal pe care nu am putut să o îndeplinim.

De unde știu că voi primi cea mai potrivită persoană pentru jobul disponibil?

Pe lângă scanarea aplicațiilor, pre-interviu și toate procesele implicate în recrutare, Banca de Joburi are o bază de date vastă de candidați, canale on-line și off-line la care avem acces în funcție de tipul de muncitori și volumul solicitat. Avem acces la cele mai bune talente disponibile și vă vom oferi o listă scurtă a celor mai buni candidați pentru nevoile dvs. 

Ce se întâmplă dacă persoanele angajate se dovedesc a nu fi cea mai bună variantă pentru compania mea?

Acest lucru se întâmplă extrem de rar, dar pentru ca dvs. să vă simțiți asigurat și pentru a dovedi calitatea serviciile pe care le oferim, vă punem la dispoziție o perioadă de garanție pentru toate plasamentele realizate de agenția noastră de recrutare. Dacă decideți că persoana selectată nu corespunde solicitărilor dvs., vom recruta fără costuri suplimentare pentru dvs. un alt candidat, și în aceleași condiții ca și cele inițiale, în perioada de garanție stabilită.

Am auzit că este scump să apelezi la o agenție de recrutare. Este adevărat?

Depinde ce înțelegeți prin scump. Nu facem rabat la calitate și ne așteptăm ca și dvs. să fiți realist referitor la costurile reale din spatele procesului de recrutare. Când vă promovați oferta de muncă pe site-uri de anunțuri de angajare, plătiți. După aceea trebuie să aveți în vedere costurile administrative care vin în urma răsfoitului CV-urilor, conversații inițiale ș.a.m.d – acestea durează foarte mult, iar timpul înseamnă bani. Dacă acestor costuri li se adaugă și lipsa garanției angajării pe cont propriu, reiese în mod clar eficiența costurilor angajării unei agenții de recrutare. În plus, ar trebui să luați în considerare și serviciile suplimentare pe care le oferă Banca de Joburi, cum ar fi soluții pentru retenția personalului, soluții pentru creșterea competitivității ofertei de muncă, teste de evaluare suplimentare și nu numai.

Pentru orice alte întrebări suplimentare ne puteți contacta la telefon 0376 - 444 666, de luni - vineri, intre orele 09.00 - 13.00 si 13.30 - 17.30.