Personal clinici specializate de ingrijire copii si tineri - Regatul Unit (cel mai atragator program din Romania) 2


Cazare, masa, curs de specializare si bilet avion dus-intors gratuite in functie de impresia lasata in fata angajatoriilor * Tarif mediere ZERO * Fara experienta & calificare * Plecare rapida

DESCRIERE

Acesta este un program de munca in domeniul sanatatii, asistentei sociale si a serviciilor de ingrijire a copiilor/ a tinerilor, in cadrul clinicilor medicale private specializate din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord (U.K.), care da posibilitatea candidatilor cu cetatenie romana sa lucreze la angajatori din U.K. care pun la dispozitie pozitii din sfera acestui domeniu de activitate.

Acest proiect se adreseaza atat persoanelor cu experienta in acest domeniu cat si celor fara experienta, interesate sa munceasca in acest domeniu pentru a-si dezvolta abilitatile profesionale sau pentru a face cariera.
Toate persoanele interesate sa lucreze in acest domeniu beneficiaza de formare profesionala specializata la locul de munca. 
 

BAZA LEGALA DE LUCRU

In U.K. orice persoana, cetatean roman, care doreste sa lucreze pe baza unei relatii contractuale de munca cu o companie, are dreptul sa desfasoare munca in domeniul respectiv. 

Intra in responsabilitatea candidatilor, dupa ce stabilesc o relatie de munca cu o companie din U.K., sa aplice la institutiile britanice abilitate in vederea obtinerii NINO (National Insurance Number), in baza caruia acestia au posibilitatea sa isi plateasca contributiile ce izvorasc din contractul de munca, catre statul britanic.

Candidatii sunt indreptatiti sa lucreze cu norma intreaga, asa cum este stipulat in contractul individual de munca pe care il incheie cu companii din U.K.
 

AVANTAJE

- Plasamentele se realizeaza in clinici specializate pentru ingrijirea copiilor/ tinerilor care sunt situate pe tot teritoriul U.K.

- Candidatii selectati vor incheia foarte repede contractual de munca cu compania pentru care vor muncii in domeniul ingrijirii copiilor/ tinerilor si vor pleca foarte repede
- In domeniul ingrijirii copiilor/ tinerilor, candidatii lucreaza minim 39 ore/ sapt, ore suplimentare platite (28 GBP + rata orara/ tura de noapte inopinata)
- Toti candidatii vor avea parte de un stagiu de pregatire la sosire in U.K. si pe parcursul derularii contractului de angajare
- Candidatii care opteaza pentru acest program au beneficiul de a incepe munca intr-un sector de activitate foarte stabil, foarte placut, dinamic si in continua dezvoltare in U.K., in care pot avea castiguri financiare bune si alte satisfactii profesionale
- Contract de munca pe perioada nedeterminata, primele 6 luni de munca perioada de proba
- Cazare gratuita pe perioada trainingului, cazare pre-platita de angajator la momentul inceperii prestarii muncii si deducerea costurilor asociate din castig
- Mancarea oferita gratuit in timpul orelor de munca
- Acces la plan de cariera
- In functie de profilul candidatului si impresia creata in timpul interviului, biletul de avion poate fi platit in avans sau decontat la sosire in U.K.
- Biletul de avion de retur gratuit, daca nu au existat abateri disciplinare grave
- Curs de specializare gratuit cu obtinerea unei diplome QCF nivel 3 in acest domeniu
- Sprjin in deschiderea contului bancar si asistenta in vederea aplicarii si obtinerii NINO
- Preluarea de la aeroport sau oferirea unei itinerariu pana la cazare/ punctul de lucru decontat de angajator
 

DETALII

Pozitia, titlul jobului sau profesia
Personal ingrijire copii (Residential Childcare Worker) si orice alta pozitie din sfera acestui domeniu de activitate
 
Angajator din strainatate
Agentia va intermedia semnarea de contracte individuale de munca intre candidati si diverse companii din U.K., care pun la dispozitie locuri de munca vacante in in domeniul  sanatatii, asistentei sociale si a serviciilor de ingrijire a copiilor/ a tinerilor, in cadrul clinicilor medicale private specializate din U.K. 
Candidatii vor lucra oriunde pe teritoriul U.K., in functie de locatia angajatorului care ii va selecta.
 
Sex
Se accepta pe acest program femei si barbati
 
Cupluri
Se accepta pe acest program si cuplurile, dar acestia vor lucra la puncte de lucru diferite, insa vor fi cazati impreuna sau in locuri diferite dupa cum prefera.
 
Varsta acceptata
Intre 21 si 60 ani.
Candidatii cu varste peste 60 ani pot fi acceptati, dar depinde de CV-ul lor si de aprobarea prealabila din partea angajatorilor britanici. 
 
Curs teoretic pregatitor
Toti candidatii sunt instruiti la locul de munca pe parcursul derularii contractului de munca.
Candidatii trebuie sa participe la cursul de formare profesionala oferit pe cheltuiala angajatorului in domeniul Health and Social  Care - QCF level 3, aceasta constituind o cerinta obligatorie in acest sector de munca. 
Candidatii au parte de formare continua la locul de munca, pe toata perioada de derulare a contractului de munca
 
Personalitate
Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitoare, serioase, prietenoase, personalitate placuta, harnice, competente, in forma fizica si mentala buna, cu bune abilitati de organizare, aplecate spre nevoile altora, cu simt al umorului, organizate, sensibile, calme, oneste si de incredere. Tuturor candidatilor li se cere sa fie flexibili si muncitori la locul de munca. 
 
Stare civila
Se accepta pe acest program atat persoane casatorite, cat si necasatorite/ divortate
 
Experienta in domeniu
Experienta relevanta nu este obligatorie, insa orice experienta in domeniul ingrijirii copiilor/ tinerilor sau oricaror altor persoane vulnerabile reprezinta un avantaj pentru a se adapta mai repede postului. 
Candidatii vor dobandi cunostintele necesare in acest sector de activitate prin participarea la training si cursuri ce sunt puse la dispozitie de catre angajator.
 
Calificare
Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea poate constitui un avantaj pentru a se adapta mai repede postului.
 
Limba engleza solicitata
Candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza si sa scrie cel putin de nivel B1/ B2 conform pasaportului lingvistic european
 
Alte limbi straine solicitate

Nu se cere cunoasterea altor limbi straine, dar constituie avantaj
 
Carnet de conducere
Nu se cere detinerea unui carnet de conducere
 
Salariu pe ora, salariu lunar si date de plata ale acestuia
Salariile pornesc de la 7.05 GBP/ ora (de la 7.50 pentru cei de peste 25 de ani).
De la data finalizarii cursului QCF nivel 3 in domeniul sanatatii si ingrijirii copiilor, candidatul va fi remunerat cu 8 GBP/ ora.
Daca candidatul este chemat inopinat la munca in timpul orelor de somn, acestuia i se vor plati 28 GBP.
Datele de plata sunt fixate de fiecare angajator in parte, astfel incat salariul va putea fi platit o data pe luna, de doua ori pe luna sau saptamanal.
Candidatul are posibilitatea transferarii salariului prin virament bancar intr-un cont din Romania. De regula, salariul este platit de angajatori prin transfer bancar, in contul bancar deschis de candidat pe numele sau, la o banca in U.K.
Angajatorul asista candidatul in vederea deschiderii unui cont bancar in U.K. 
Angajatul are posibilitatea transferarii salariului in Romania prin operatiuni bancare. 
Se pot face ore suplimentare atunci cand sunt disponibile, acestea fiind platite de regula la tarif orar normal.
Posibilitatea acordarii de ore suplimentare platite, depinde de fiecare angajator in parte si de volumul de lucru.       
Angajatorul poate decide cresteri salariale si/ sau promovari in cariera in functie de performantele angajatului. 
 
Zile lucratoare si de odihna
- min 39 ore/ sapt, disponibilitate de a lucra in ture de zi si de noapte.
- 1-3 zile libere/ sapt
 
Natura si perioada contractului de munca, conditii de angajare, de terminare a angajarii sau de reangajare
Natura contractului este contract individual de munca, cu norma intreaga.
Durata contractului: perioada nedeterminata, primele 6 luni de munca sunt considerate perioada de proba. Exista posibilitatea de a se reinnoi contractul in functie de performantele angajatului si decizia angajatorului. 
Conditia de angajare este ca candidatul sa fie selectat in baza evaluarii CV-ului si a celorlate acte obligatorii si/ sau interviului si sa obtina un contract de munca pe care sa il semneze cu o societate din U.K. care pune la dispozitie locuri vacante in acest domeniu. 
Conditiile de angajare, de incetare a angajarii sau de reangajare vor fi stipulate in oferta de munca/ contractul de munca/ termenii si conditiile angajarii.
 
Bilet de transport
(Romania - U.K - Romania)
In functie de profilul candidatului si impresia creata in timpul interviului, biletul de avion poate fi GRATUIT, platit in avans sau decontat la sosire in Anglia. 
In toate cazurile in care nu au existat abateri disciplinare grave, biletul retur de calatorie este platit de catre angajator.
Angajatul nu poate fi insotit de membrii de familie, sau alti prieteni, sau alte persoane care nu sunt angajate de angajator. In astfel de cazuri, persoana insotitoare trebuie sa calatoreasca separat si sa-si asigure singura cazarea, masa, cheltuielile de calatorie si alte cheltuieli si obligatii.
 
Cazare
Angajatorii ofera acest sprijin candidatului inaintea sosirii sale in U.K., prin organizarea tuturor formalitatilor cu cazarea. 
Cazare gratuita pe perioada trainingului, cazare pre-platita de angajator la momentul inceperii prestarii muncii si deducerea costurilor asociate din castig.
 
Mancare
De regula, angajatorul asigura mesele in timpul orelor de munca
 
Transport local
De obicei cazarea nu este prea departe de locul de munca, deci se poate opta pentru varianta de ajunge pe jos la locul de munca. In caz contrar, costul este suportat de angajat
 
Perioada, mod de acordare si drepturi de plată pentru concediu de odihna

De regula angajatii primesc 5.6 saptamani sau 28 de zile de concediu platit anual. Angajatorul poate include sarbatorile legale ca parte a concediului legal anual
Conditii de munca, masuri de protectie si de securitate a muncii
Conditiile de munca sunt normale, iar masurile de protectie si de securitate in munca sunt comunicate in cazul sesiunii de instruire/ pregatire ce se vor realiza la locul de munca. 
Angajatul trebuie sa respecte politicile si procedurile angajatorului (asa cum vor fi modificate ocazional) pentru a-si duce la indeplinire indatoririle de serviciu.
 
Dosarul de inscriere al candidatului solicitat de angajatorii din U.K. pentru evaluarea candidatului trebuie sa contina urmatoarele documente
- CV limba engleza (orice pauza intre locurile de munca trebuie explicata) + poza cu zambet
- Copie ultima diploma de studii
- Copie acte de calificare (daca exista)
- 3 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori
- Formular de aplicare completat
- Formular declaratie medicala completat
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie full body, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport/ Copie C.I.
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale” atat in limba romana cat si tradus in engleza si legalizat
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic” atat in limba romana cat si tradus in engleza si legalizat
- Dovada incetarii raporturilor de munca in tara (de depus oricare din urmatoarele documente:  Extras Revisal/ Certificat ITM cum ca nu este inregistrat cu un contract de munca/ Decizie de incetare CIM/ Fisa de lichidare/ Adeverinta de la Administratia Financiara din care sa reiasa ca nu are venituri impozabile)
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu are interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii
 
Tarif de evaluare a eligibilitatii candidatilor

550 RON (TVA inclus), a fi achitati la momentul inscrierii/ semnarii contractului de mediere
Tarif de mediere
Pe acest program nu se percepe tarif de mediere
 

CONTACT

Pentru detalii si programari la inscriere contacteaza Consultantii nostri la numarul de telefon 0376 - 444 555.Iti dorim mult succes!