Nota de informare privind protectia datelor personale

1. S.C. BANCA DE JOBURI SRL respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal, fiind inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu Notificarea nr. 33835.

2. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice BANCA DE JOBURI SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. 

3. Scopul colectării datelor este: reclama, marketing si publicitate si selectie si plasare forta de munca.

4. La optiunea dumneavoastra, ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului www.bancadejoburi.ro de catre S.C BANCA DE JOBURI S.R.L. Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de BANCA DE JOBURI SRL in conformitate cu scopurile sus - mentionate.

5. Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in scopurile declarate, respectiv: reclama, marketing si publicitate si selectie si plasare forta de munca. Refuzul dumneavoastra de a va inregistra si implicit de a ne furniza datele cu caracter personal determina imposibilitatea Societatii BANCA DE JOBURI SRL de a va oferi serviciile solicitate si imposibilitatea dumneavoastra de a beneficia de serviciile societatii. Informatiile/datele inregistrate sunt necesare utilizarii de catre subscrisa, in calitate de operator in scopurile declarate a datelor cu caracter personal care ne-au fost furnizate.

6. In cazul în care datele solicitate nu sunt furnizate, BANCA DE JOBURI SRL îsi rezerva dreptul de a nu efectua anumite operatiuni solicitate de catre persoanele vizate. Persoanele vizate beneficiaza de drepturile prevazute de Legea 677/2001 pentru persoana vizata, în special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate.

7. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către BANCA DE JOBURI SRL şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanelor vizate, partenerii contractuali ai operatorului, angajatorul / potentialul angajator al persoanei vizate, agentii de selectie si plasare a fortei de munca. 

8. In momentul crearii contului, aveti posibilitatea de a opta la abonarea la newsletterele noastre pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutelor corespunzatoare pe pagina de creare a contului, astfel incat veti putea fi la curent cu cele mai noi locuri de munca, oferte speciale si multe altele. 

9. In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
- dreptul la informare;
- dreptul de acces la date cu caracter personal ;
- dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal;
- dreptul de opozitie;
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
- dreptul de a se adresa justitiei. 

10. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de S.C. BANCA DE JOBURI SRL.

11. Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. BANCA DE JOBURI SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare. Serverul pe care site-ul bancadejoburi.ro este gazduit este protejat de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

12. Nu sunt colectate nici un fel de date referitoare la cardul sau contul dumneavoastra de banca.

13. Pentru exercitarea drepturilor mai sus mentionate puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la urmatoarea adresa: Str. Zizinului nr. 36-38, ap.3, Brasov, cu mentiunea "Pentru echipa BANCA DE JOBURI", fie prin e-mail la adresa i n f o @ bancadejoburi . ro. 

14. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curand posibil.