Targ joburi Brasov - FEBRUARIE 2016 - Consultanti vanzari produse sanitare de Lux in ANGLIA

TARG DE JOBURI BRASOV FEBRUARIE 2016
- CONSULTANTI VANZARI IN  PESTE 150 DE MAGAZINE DE LUX -
- CASTIGURI PESTE 50.000 GBP/AN -
MAREA BRITANIE
 
Banca de Joburi organizeaza in luna februarie in Brasov Targul de Joburi in domeniul Vanzarilor de produse sanitare de lux, in vederea selectarii a 48 de Consultanti de vanzari. Reprezentantii a peste 150 de magazine de top din domeniul produselor sanitare de lux din Marea Britanie vin in Romania pentru a angaja persoane dornice sa lucreze intr-un mediu extrem de placut si dinamic, cu castiguri consistente si sanse reale de promovare.
 
Februarie, Brasov
Targ de Joburi in domeniul Vanzarilor de produse sanitare de lux din Marea Britanie
https://www.bancadejoburi.ro/vanzatori-magazine-sanitare-anglia
Termen limita de inscriere: 11 februarie 2016
 
Inceputul de an iti poate aduce unul dintre cele mai ravnite job-uri de pe piata muncii: Consultant vanzari produse sanitare de lux pentru cei mai mari retaileri in domeniu din Marea Britanie. Astfel ca, daca vorbesti limba engleza, ai acum ocazia perfecta de a fi angajat de companii de top, care ofera castiguri intre 18.000 si 50.000 GBP/ an!
 
Nu rata sansa de a trai si lucra in cele mai importante orase din Marea Britanie, pe un venit demn de invidiat! Noi iti oferim GRATUIT oportunitatea de a te intalni personal cu angajatorul si de a discuta direct cu el despre toate beneficiile acestui job! In plus, afli toate informatiile care te intereseaza despre compania angajatoare direct de la reprezentantii acesteia. Si poti obtine pe loc sau in maximum 7 zile raspunsul privind angajarea.
 
Iata ce trebuie sa faci pentru a putea participa la Targul de joburi si ulterior, daca obtii postul:
 
a) Completeaza-ti CV-ul in limba engleza cu cat mai multe detalii si incarca-l pe site-ul nostru www.bancadejoburi.ro sau trimite-l pe e-mail la adresa [email protected]
* CV-urile incomplete sau fara fotografie nu sunt luate in considerare 
(trece toata experienta profesionala, indiferent daca o consideri sau nu relevanta postului pentru care candidezi)
 
b) Sustine interviul de preselectie cu propriul tau consultant sunand la 0368.455.955, 0372.720.464. 
 
c) Inscrie-te la procesul de selectie al angajatorilor din Marea Britanie prin semnarea contractului de mediere si achitarea garantiei returnabile de 360 RON.

d) Participa la selectia finala, direct cu angajatorii prin interviu fata in fata/ online (in functie de decizia angajatorului)
 
e) Obtine raspunsul de angajare pe loc sau in maxim 7 zile de la participarea la selectia finala

f) Semneaza contractul de munca 

g) Incepe munca in Martie/ Aprilie 2016.
 
Odata angajat, vei beneficia de:
 
- Formare profesionala continua la locul de munca, traininguri intensive si cursuri de specialitate platite atat in cadrul magazinelor cat si in afara acestora;  acces la cele mai de success tehnici de vanzari din cadrul companiei; angajatorii investesc in noii angajati inca din prima zi

Masina de serviciu pe cheltuiala companiei

- Cazare pre-platita si organizata de catre angajator inaintea sosirii in Marea Britanie; angajatorul plateste garantia asociata cu inchirierea si contribuie cu o treime din costul chiriei in primele 3 luni de munca

Castiguri de 6, 70 GBP/ ora + comision din vanzari

Cresteri salariale la scurt timp dupa sosirea in Marea Britanie (7,20 GBP/ ora din aprilie)

- Castigurile inregistrate de Consultantii de vanzari din cadrul companiei: 18.000 GBP/ an este cel mai mic venit inregistrat, insa salariul mediu primit de un consultant vanzari este de 23.000 GBP/ an, cel mai mare depasind 50.000 GBP/ an. Singura limita este cerul, depinde doar de Consultant sa isi creasca veniturile

- Se lucreaza 40 ore (5 zile)/ saptamana

- Concediu platit: 28 de zile/ an

- Munca de calitate este rasplatita atat cu stimulente precum excursii in cele mai exotice colturi ale lumii, cat si discounturi atat in cadrul companiei, cat si la companiile partenere pentru angajati si familiile acestora

- Contract de munca pe perioada nedeterminata, cu acces la un plan de pensie

Se accepta si cuplurile, care au posibilitatea de a fi cazate impreuna si de a lucra in cadrul aceluiasi magazin

- Locurile disponibile sunt in peste 150 de magazine din cadrul celor mai mari retaileri in materie de produse si instalatii sanitare de pe teritoriul Marii Britanii; magazinele sunt situate in cele mai mari/ cunoscute orase, cu putere economica peste medie: ex. Londra, Oxford, Cambridge etc.
 
Asadar, daca:
- Vorbesti limba engleza
- Iti place sa interactionezi cu oamenii si ai mai lucrat in domenii asemanatoare
- Detii permis de conducere sau intentionezi sa iti obtii unul odata ajuns pe teritoriul Marii Britanii
- Doresti sa obtii castiguri peste medie lucrand intr-un mediu extrem de placut
 
Atunci contacteaza-ne pentru o inscriere, iar noi iti facilitam angajarea la branduri cu traditie din Marea Britanie. Sau povesteste despre aceasta oportunitate cunoscutilor tai si, daca se inscriu si pleaca prin intermediul Banca de Joburi primesti din partea noastra, in baza unui contract, 200 de RON pentru fiecare candidat recomandat de tine.
 
Data exacta si locul desfasurarii Targului de joburi vor fi comunicate direct candidatilor in momentul finalizarii inscrierilor.
 
Pentru inscrierea la acest targ se percepe un tarif RETURNABIL contractual de 360 RON, reprezentand garantia participarii tale la eveniment. Banii vor fi returnati doar acelor candidati care se vor prezenta si vor sustine interviul in cadrul Targului de joburi.
 
Iti dorim mult succes!
 
Cu prietenie, 
 
Banca de Joburi
0368 455 955/ 0372 720 464