Consultanti vanzari pt cele mai renumite magazine de obiecte sanitare - Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord 2

  

Tarif de mediere ZERO * Cu/ fara experienta & calificare * Plecare rapida

DESCRIERE

Acesta este un program de munca in domeniul vanzarii produselor si instalatiilor sanitare, in cadrul celor mai mari lanturi de magazine de specialitate din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord (U.K.).
Acest proiect se adreseaza vorbitorilor de limba engleza cu experienta in domeniul vanzarilor cat si celor care provin din alte medii profesionale in care au interactionat cu clientii in mod direct si care sunt interesati sa-si dezvolte abilitatile profesionale sau sa faca cariera in acest domeniu. 
Toate persoanele selectate se bucura de formare profesionala la locul de munca, de traininguri intensive si cursuri de specialitate.

BAZA LEGALA DE LUCRU

In U.K. orice cetatean roman care doreste sa lucreze in baza unei relatii contractuale de munca cu o companie are dreptul sa desfasoare munca in domeniul respectiv. Intra in responsabilitatea candidatilor, dupa ce stabilesc o relatie de munca cu o companie din U.K., sa aplice la institutiile britanice abilitate in vederea obtinerii NINO (National Insurance Number), in baza caruia acestia au posibilitatea sa isi plateasca catre statul britanic contributiile ce izvorasc din contractul de munca. Candidatii sunt indreptatiti sa lucreze cu norma intreaga, asa cum este stipulat in contractul individual de munca pe care il incheie cu companii din U.K.

AVANTAJE

- Plasamentele se realizeaza in unul din cele peste 150 de magazine din cadrul celor mai mari retaileri in materie de produse si instalatii sanitare de pe teritoriul U.K.
- Candidatii selectati incheie foarte repede contractul de munca si pleaca in principiu in cursul lunii Iunie/ Iulie 2016
- De regula se lucreaza 40 ore/ sapt, 5 zile/ sapt, 2 zile de odihna/ sapt
- Toti candidatii au acces la un stagiu de pregatire intensiva platit integral de angajator (training si cursuri de specialitate), in primele 12 saptamani de munca (angajatul este platit pe perioada traingului la tarif orar normal)
- Contract de munca pe perioada nedeterminata, primele 6 luni de munca perioada de proba
- Cazare pre-platita si organizata de catre angajator inaintea sosirii in U.K. De regula, angajatorul suporta costul depozitului asociat cu inchirierea si contribuie partial la costul chiriei in primele 3 luni de munca
- Acces la plan de cariera
- Salariul porneste de la 7.05 GBP/ ora (pentru cei sub 25 de ani) si 7.50 GBP/ ora (pentru cei peste 25 de ani) + comision din vanzari
- Posibilitati exceptionale de castig: salariul mediu inregistrat/ Consultant vanzari este de 23.000 GBP/ an, cel mai mare salariu inregistrat de un Consultant in vanzari este de peste 50.000 GBP/ an
- Concediu platit: 28 de zile/ an
- Acces la schema de pensionare, acces la discounturi, stimulente in functie de vanzari
- Sector de activitate foarte stabil, placut, dinamic si in continua dezvoltare in U.K., putand accesa castiguri financiare foarte bune si alte satisfactii profesionale
- Sprjin in deschiderea contului bancar si asistenta in vederea aplicarii si obtinerii NINO
- Preluarea de la aeroport sau oferirea unui itinerariu pana la cazare/ punctul de lucru decontat de angajator
- Tarif de mediere ZERO

DETALII

Pozitia, titlul jobului sau profesia

Consultant vanzari
Angajator
Agentia intermediaza semnarea de contracte individuale de munca intre candidati si diverse companii din U.K. care pun la dispozitie locuri de munca vacante in domeniul vanzarilor, in cadrul celor mari mari lanturi de magazine de obiecte si instalatii sanitare din U.K.
 
Locul desfasurarii muncii
Se lucreaza oriunde pe teritoriul U.K., acolo unde decide angajatorul, in unul din cele peste 150 de magazine de specialitate, in principiu in unul din urmatoarele orase/ regiuni (dar fara a ne limita la acestea): Londra, Cambridge, Oxford, Birmingham, Glasgow, Milton Keynes. 
Ocazional locul de munca se va desfasura in cadrul expozitiilor de specialitate si in showroom-uri, dupa cum dicteaza necesitatile afacerii. 
 
Curs teoretic pregatitor
Toti candidatii, in primele 12 saptamani de munca, sunt pregatiti intensiv la locul de munca si in afara acestuia, in acest timp fiind platiti la tarif orar normal.
Costul trainingului este de pana la 1.000 GBP si este suportat de catre angajator. Daca angajatul va pleca de la locul de munca mai devreme de 12 luni, angajatorul isi rezerva dreptul de a deduce costul trainingului din salariul angajatului.
Candidatii trebuie sa participe la toate trainingurile ce se vor derula in interiorul magazinului cat si la cursurile de specialitate ce se vor realiza in afara acestora.
 
Durata pregatire candidati
Candidatii au parte de formare continua la locul de munca in primele 12 saptamani de munca, dar si pe toata perioada de derulare a contractului dupa cum considera necesar angajatorul.
 
Aplicare pentru obtinere numar de securitate/ asigurare sociala
Toti candidatii angajati de companii din U.K. trebuie sa obtina de la institutiile abilitate NINO (National Insurance Number), pentru a putea ulterior sa plateasca contributiile rezultate din salariul obtinut in baza contractului de munca incheiat cu o companie din U.K.
De regula, angajatorii asista candidatii in vederea aplicarii si obtinerii NINO.
Regulile de aplicare pentru obtinerea NINO sunt foarte clar reglementate, iar informatiile actualizate se pot obtine de pe situl oficial al institutiei britanice HM Revenue & Customs, accesand linkul: http://www.hmrc.gov.uk/ni/intro/number.htm.  
 
Numar de locuri disponibile in U.K.

Minim 48, cu posibilitate de suplimentare pe parcursul anului dupa cum va informa agentia noastra
Perioada recrutare
Recrutarea candidatilor eligibili pentru ocuparea primelor 48 de locuri vacante se efectueaza fara intreruperi, pana la data de 10 Iunie 2016.
Prelungirea perioadei de recrutare se realizeaza doar cu acordul prealabil din partea Agentiei si doar in limita locurilor disponibile.
 
Obligatiile angajatilor cetateni romani in Marea Britanie

Sa respecte legislatia din U.K., termenii si conditiile de angajare si orice alte politici si proceduri relevante
Cerinte angajatorului referitoare la gen

Se accepta pe acest program atat femei cat si barbati
Cupluri
Se accepta pe acest program si cuplurile, avand posibilitate de a fi cazati impreuna si de a lucra in acelasi magazin
 
Criteriu angajatorului referitor la varsta acceptata
Intre 22 si 45 ani.
Candidatii cu varste sub 22 si peste 45 ani pot fi acceptati, dar depinde de CV-ul lor si de aprobarea prealabila din partea angajatorilor britanici. 
 
Personalitate
Se accepta persoane cu persoane cu atitudine pozitiva, muncitoare, amabile si prietenoase, cu personalitate placuta, prezentabile si pedante, oneste si de incredere. Tuturor candidatilor li se cere sa fie flexibili si muncitori la locul de munca. 
Nu se accepta candidati cu piercing-uri la nivel facial sau tatuaje vizibile (exceptii doar daca respectivele tatuaje sunt de dimensiune mica si stilate)
 
Stare civila
Se accepta pe acest program atat persoane casatorite, cat si necasatorite/ divortate
 
Experienta necesara
Experienta in domeniul vanzarilor nu este obligatorie, se accepta orice experienta profesionala anterioara unde a existat relationare directa cu clientii dezvoltand abilitati de genul: rabdare, tact, limbaj pozitiv, empatie, analiza, negociere, etc.
Candidatii vor dobandi cunostintele necesare in acest sector de activitate prin participarea la training si cursuri ce sunt puse la dispozitie de catre angajator atat la locul de munca si/ sau in alte unitati de formare profesionala. 
 
Calificare
Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea poate constitui un avantaj pentru a se adapta mai repede postului. 
Prezinta avantaj detinerea unor abilitati IT, in special pe partea de design (ex: curs design, curs IT).
 
Limbi straine
Candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza si sa scrie cel putin de nivel B1 conform pasaportului lingvistic european
 
Alte limbi straine solicitate

Nu se cere cunoasterea altor limbi straine, dar constituie avantaj
 
Carnet de conducere
Detinerea unui permis de conducere constituie o cerinta obligatorie. Candidatii care nu detin permis de conducere sunt acceptati cu conditia de a participa in U.K. la cursul de obtinere a permisului de conducere care se plateste de angajator si se deduce din salariul angajatului. Valoarea cursului se ridica pana la 600 GBP, 60 GBP/ luna. 
 
Salariu brut pe ora, salariu lunar si date de plata ale acestuia
Salariile pornesc de la 7.05 GBP/ ora (pentru cei sub 25 de ani) si 7.50 GBP/ ora (pentru cei peste 25 de ani) + comision din vanzari
Datele de plata sunt fixate de fiecare magazin in parte, de regula salariul se plateste lunar, in ultima zi de vineri a fiecarei luni.
Candidatul are posibilitatea transferarii salariului prin virament bancar intr-un cont din Romania. De regula, salariul este platit de angajatori prin transfer bancar, in contul bancar deschis de candidat pe numele sau la o banca in U.K. Angajatorul asista candidatul in vederea deschiderii unui cont bancar in U.K.
 
Sporuri
Acces la schema de pensionare, acces la discounturi, stimulente in functie de vanzari
 
Ore suplimentare
Se pot face ore suplimentare platite, de regula la tarif normal, atunci cand volumul de vanzari creste si dupa cum decide managerul necesar. Orele suplimentare solicitate pentru a  duce la bun sfarsit indatoririle de serviciu nu sunt platite ele fiind atribuite cu scopul de a corecta prestatia in ziua respectiva.
 
Cresteri salariale
Angajatorul poate decide cresteri salariale si/ sau promovari in cariera in functie de performantele angajatului
 
Cazuri in care drepturile salariale ale angajatilor pot fi urmarite
In toate cazurile legate de remunerare, candidatul poate contacta institutiile abilitate in conflicte de munca din U.K.
Angajatorul poate deduce din remuneratia angajatului suma prejudiciului material adus de catre lucrator, in cazul in care candidatul aduce pagube materiale. Daca candidatul produce daune mai mari pentru angajator, angajatorul are dreptul de a actiona in instanta pentru acoperirea integrala a daunelor. 
 
Durata timpului de munca si de repaus
De obicei se lucreaza 40 de ore/ sapt (inclusiv sfarsitul de saptamana si sarbatorile legale). Orele de munca pot varia in functie de necesitatile afacerii. Se acorda pauza de masa.
De regula se acorda 2 zile libere/ sapt.
 
Natura si durata contract de munca, conditii de angajare, de terminare a angajarii sau de reangajare
Natura contractului este contract individual de munca cu norma intreaga.
Durata contractului: perioada nedeterminata, primele 6 luni de munca sunt considerate perioada de proba.  Exista posibilitatea de a se reinnoi contractul in functie de performantele angajatului si decizia angajatorului.
Conditia de angajare este ca candidatul sa fie selectat in baza evaluarii CV-ului si a celorlate acte obligatorii si/ sau interviului si sa obtina un contract de munca pe care sa il semneze cu o societate din U.K., care pune la dispozitie locuri vacante in acest domeniu.
Conditiile de angajare, de incetare a angajarii sau de reangajare vor fi stipulate in oferta de munca/ contractul de munca/ termenii si conditiile angajarii.
 
Bilet de transport
(Romania - U.K.- Romania)
Costurile transportului catre si dinspre U.K. sunt suportate in intregime de catre angajat.
Angajatul nu poate fi insotit de membrii de familie, sau alti prieteni, sau alte persoane care nu sunt angajate de angajator. In astfel de cazuri, persoana insotitoare trebuie sa calatoreasca separat si sa-si asigure singura cazarea, masa, cheltuielile de calatorie si alte cheltuieli si obligatii.
 
Cazare
De obicei angajatorii ofera acest sprijin candidatului inaintea sosirii sale in U.K., prin organizarea tuturor formalitatilor cu cazarea. De regula, angajatorul contribuie pentru primele 3 luni la chiria lunara cu 125 GBP din totalul chiriei lunare care poate fi pana la 400 GBP/ luna cu deducerea diferentei ramase de plata din salariu. In plus, angajatorul plateste integral depozitul asociat inchirierii (angajatorul face inspectii periodice pentru verificarea conditiilor de cazare).
De regula, la cazare vor locui maxim 8 colegi/ proprietate.
 
Mancare
Asigurarea hranei este responsabilitatea exclusiva a angajatului. Cazarile sunt dotate cu bucatarie proprie
 
Transport local si alte cheltuieli
De obicei cazarea nu este prea departe de locul de munca, deci se poate opta pentru varianta de ajunge pe jos la locul de munca. In caz contrar, costul este suportat de angajat
 
Asigurari sociale
Candidatii beneficiaza de asigurari sociale platite de catre angajatorul pentru care lucreaza in baza legislatiei aplicabile in U.K.
 
Asigurare de sanatate
Conform legii din U.K., cetatenii romani beneficiaza de asigurari de sanatate similare cu cele oferite cetatenilor britanici
 
Concediu de boala
Candidatii beneficiaza de concedii de boala.
In primul an de la angajare se aplica reglementarile legale cu privire la concediul de boala, dupa 1 an de la angajare angajatorul poate oferi angajatului mai multe beneficii in acest sens.
 
Perioada, mod de acordare si drepturi de plata pentru concediul de odihna

De regula angajatii primesc 28 de zile de concediu platit anual, incluzand sarbatorile publice si legale
Conditii de munca, masuri de protectie si de securitate a muncii
Conditiile de munca sunt normale, iar masurile de protectie si de securitate in munca sunt comunicate in cazul sesiunii de instruire/ pregatire ce se vor realiza la locul de munca.
Compania asigura conditii corecte de munca, masuri de protectie si securitate a muncii implementate inaintea inceperii muncii. Se acorda instructaj in prima zi de munca cu privire la protectia sanatatii si securitatii in munca.
 
Compensatii banesti in caz de accidente de munca, boli profesionale sau de deces

Acordarea de despagubiri angajatilor romani in cazul accidentelor de munca, al bolilor profesionale sau al decesului se va face conform legislatiei din U.K.
Taxe, impozite si contributii ce greveaza salariile cetatenilor romani 
Angajatorul plateste contributiile ce ii revin conform legii din U.K.
Taxele si contributiile la asigurarile sociale nationale sunt deduse din salariul brut al angajatului si platite de catre angajator.
Este responsabilitatea angajatului sa asigurare evitarea dublei impuneri sau a dublei perceperi de contributii de asigurari sociale. Taxele, dar nu si asigurarea nationala, pot fi returnate, daca angajatul solicita angajatorului la incetarea contractului de munca formularul P45 si completeaza formularul P85.
 
Documente cerute de companiile din Marea Britanie pentru evaluarea candidatului
- CV limba engleza (trebuie sa contina acele locuri de munca unde a interactionat cu clientii) + poza cu zambet
- Copie ultima diploma de studii
- Copie acte de calificare (daca exista)
- 1-2 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori (nu se accepta cele care emana de la familie/ rude)
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie full body, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport/ Copie C.I.
- copie permis de conducere valabil (daca exista)
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale” atat in limba romana cat si tradus in engleza si legalizat
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic” atat in limba romana cat si tradus in engleza si legalizat
- Dovada incetarii raporturilor de munca in tara (de depus oricare din urmatoarele documente:  Extras Revisal/ Certificat ITM cum ca nu este inregistrat cu un contract de munca/ Decizie de incetare CIM/ Fisa de lichidare/ Adeverinta de la Administratia Financiara din care sa reiasa ca nu are venituri impozabile)
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu are interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii
 
Tarif de evaluare a eligibilitatii candidatilor

360 RON (TVA inclus)
Tarif de mediere

Pe acest proiect nu se percepe tarif de mediere

Alte costuri pentru candidati
Bilet de avion
 

CONTACT

Pentru detalii si programari la inscriere contacteaza Consultantii nostri la numarul de telefon 0376 - 444 555.Iti dorim mult succes!