Bucatari si Personal HoReCa pentru o cunoscuta companie din Brasov



AVANTAJE

- Pachet salarial avantajos
- Tichete de masa pentru fiecare zi lucrata
- Masa asigurata pentru personal cantina
- Training si instruire platita
- Posibilitate de avansare in cariera si specializare la locul de munca
- Reduceri substantiale in locatiile detinute de companie
- Petreceri pentru copiii angajatilor
 
 


CARACTERISTICI LOC DE MUNCA

- Contract individual de munca
- Norma intreaga
- Program de lucru 8 ore/zi in 3 schimburi: Schimbul I 07:00 - 15:00, Schimbul II 15:00 - 23:00, Schimbul III 23:00 - 07:00
- Prin rotatie, se lucreaza uneori si sambata sau in zile de sarbatoare legala.Schimbul 3 incepe activitatea duminica noaptea. Toate acestea se platesc in mod suplimentar.
 

PROFIL IDEAL

- Pt. posturile de Bucatari si Casieri se cere experienta anterioara pe un post similar
- Nu se cere experienta sau calificare pentru posturile de Bufetieri, Personal curatenie sau Steward 
- Nu se cere calificare
 
Citeste mai mult

DETALII

Adresa locului de munca
Activitatea se desfasoara la punctele de lucru ale societatii situat in Brasov
Felul muncii (functia/ meseria conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania)
Bucatar
Bufetier
Personal curatenie
Preparator sandwich-uri
Steward
 
Descriere posturi (Responsabilitati, Atributii)
Bucatar:
Prepararea produselor culinare. Asigurarea respectarii standardelor companiei in ceea ce priveste retetele, prezentarea produselor, gustul acestora, precum si portiile servite.
- Prepară alimentele în conformitate cu reţetarul şi respectă cu stricteţe normele de igienă
- Execută cerinţele superiorului ierarhic şi este responsabil de producţie în sectorul din bucătărie care îi este atribuit de către acesta.
- Este responsabil de pregătirea mai multor feluri de mâncare în acelaşi timp, în funcţie de volumul comenzilor.
- Trebuie să ţină cont de perisabilitatea alimentelor, de termenul de garanţie al acestora, de modul corect în care trebuie sa fie folosite ingredientele sau produsele.
- Face prelucrările preliminare gătitului – dezgheaţă, sortează, curăţă, spală, divizează şi mai apoi găteşte - fierbe, frige, coace, prăjeşte.
- Se obligă să întocmească reţete pentru toate produsele noi, introduse în meniu.
- Se obligă să asigure rotaţia stocurilor (pentru a evita folosirea produselor vechi) şi să întocmească necesarul de aprovizionare de fiecare dată când este nevoie, respectând procedurile interne ale societăţii.
- Creează şi menţine un climat de comunicare, cooperare şi sprijin cu ceilalţi angajaţi ai companiei.
 
Bufetier:

Porționarea corectă și servirea porțiilor comandate de către clienți, în conformitate cu standardele și procedurile companiei.
 
Personal curatenie:
Igienizarea spațiilor de lucru, a spațiilor de servire și a celor auxiliare acestora.
 
Preparator sandwich-uri:
Prepararea produselor culinare. Asigurarea respectării standardelor companiei în ceea ce priveşte reţetele, prezentarea produselor, gustul acestora, precum şi porţiile servite.

Steward
Asigură şi menţine curăţenia în zona bucătăriei, în conformitate cu standardele de igienă şi regulamentul de ordine interioară a societăţii.
Cetatenii acceptate
Romana
Numarul de posturi vacante pentru fiecare pozitie in parte
Casier - 5 posturi
Bucatari - 4 posturi
Bufetier - 3 posturi
Personal curatenie - 4 posturi
Preparatori sandwich-uri - 3 posturi
Stewarding - 4 posturi

 

 
Locatia inregistrarii contractelor de munca
Toate contractele de angajare vor fi inregistrate in termenul legal, la autoritatile romane.
Personalitate preferata
-Serios
- Organizat
- Constiincios
-  Auto - motivat
- Atitudine pozitiva
-Prezenta agreabila
-Disponibilitate pentru program prelungit
- Stare fizica buna
- Muncitor
- Dornic sa invete lucruri noi
Experienta necesara
Bucatar - Minim 6 luni experienta pe un post similar
Casier - Minim 6 luni experienta pe un post similar
Pentru restul posturilor nu este nevoie de experienta sau calificare.
Calificare necesara si cerinte
Nu se cere calificare, insa aceasta poate reprezenta avantaj la selectie in cazul postului de Bucatar.
Criterii legate de gen
Masculin/ Feminin
Criterii legate de varsta
Peste 18 ani
Acordare bonusuri
- Tichete de masa intre 9.57 si 15 RON in functie de pozitie
- 20% reducere in Cofetariile companiei
- Consult gratuit/ card reducere Eco optica
- Reducere Spa sau Sala Fitness
- Masa asigurata pentru personal cantina
- Uniforma
- Training si instruire platita
- Mariri salariale dupa 3 luni
- Petreceri pentru copiii angajatilor
- Se poate asigura cazare gratuita candidatilor din afara Brasovului in functie de profilul candidatului si in urma interviului.
Tip si durata contract de munca, conditii de munca, de incetare a ocuparii fortei de munca sau pentru re-ocuparea fortei de munca
Contract individual de munca
Transport local
Compania asigura transport pentru anumite locatii din vecinatatea Brasovului.
In functie de postul vizat, poate fi decontat pentru candidatii din localitatile limitrofe.
Tichete de masa
Da.
Program de lucru
- Program de lucru 8 ore/zi in 3 schimburi: Schimbul I 07:00 - 15:00, Schimbul II 15:00 - 23:00, Schimbul III 23:00 - 07:00
- Prin rotatie, se lucreaza uneori si sambata sau in zile de sarbatoare legala.Schimbul 3 incepe activitatea duminica noaptea. Toate acestea se platesc in mod suplimentar.

 
Perioada si plata pentru concediul de odihna
21 zile/an,  conform salariului
Conditii de munca, protectie si securitate in munca
Conform legii
Documente necesare companiei in procesul de evaluare al candidatilor
-CV+ poza
- acte de studii
- alte diplome/certificate/atestate relevante
- fisa de evaluare
- cazier judiciar