Ingrijire copii (Au Pair) - Marea Britanie 2


Tarife ZERO de inscriere & mediere! Acum ai sansa sa pleci la munca absolut GRATUIT * Cazare & masa gratuite * Fara calificare * Plecari saptamanale

DESCRIERE

Programul Au Pair este un program guvernamental, de schimb cultural care ofera posibilitatea tinerilor romani si/ sau bulgari sa stea pe o perioada de maxim 24 luni in Marea Britanie la o familie gazda, avand cazarea si masa asigurata gratuit in cadrul acestei familii, in schimbul ajutorului pe care Au Pair-ul (candidatul) il ofera familiei cu cresterea copiilor acesteia. Au Pair-ul beneficiaza de o remunerare din partea familiei gazda pentru ajutorul oferit si a posibilitatea sa urmeze cursuri de invatare/ perfectionare a limbii engleze la diverse institutii de invatamant din zona unde va locui.
Un Au Pair este o tanara sau un tanar care are pana in 27 de ani (inclusiv), nu este casatorit(a) şi nu are copii. Nu este nevoie sa aiba experienta in ingrijirea copiilor si sunt in general proaspat absolventi de liceu sau facultate cei care aplica pentru aceasta pozitie, deoarece pot ajunge sa lucreze in Marea Britanie in maxim 2 saptamani de la inscriere, fara sa aiba prea multe responsabilitati si sa adune bani frumosi.
Principalele responsabilitati consta in a ingriji copii familiei gazda, de a-i duce si aduce de la scoala/ gradinita, dupa caz, de a-i hrani, de a se juca impreuna cu ei si de asemenea, de a face menaj usor in casa, adica sa stearga praful, sa curete cu aspiratorul etc.

BAZA LEGALA DE LUCRU

In Marea Britanie orice Au Pair are dreptul sa lucreze in domeniul asistentei copiilor, in baza contractului dintre el si familia gazda. De la 1 Ianuarie 2014 candidatii romani/ bulgari pot sa aplice pentru obtinerea Blue Card-ului, certificat care confirma dreptul de sedere ca Au Pair insa nu este obligatoriu. Candidatii sunt indreptatiti sa lucreze si in alt domeniu de activitate, daca timpul le permite, ca parte a statutului de cetatean european, asa cum este stipulat de legea imigrarii din Marea Britanie, aplicabila romanilor si bulgariilor.

AVANTAJE

- Se acceseaza foarte usor de catre orice candidat care isi doreste o plecare usoara, rapida, fara prea multe responsabilitati
- Munca este usoara si placuta
- Banii castigati pot fi economisiti aproape integral deoarece cazarea si masa sunt gratuite in cadrul familiei gazda
- Se lucreaza intre 5–10 ore/ zi
- Se castiga intre 100-180 GBP/ sapt
- Acest program da sansa candidatiilor tineri si fara experienta sa lucreze in cadrul famiilor din Marea Britanie pentru ingrijirea copiilor, in conditiile in care acest segment de varsta este foarte afectat de lipsa locurilor de munca vacante
- Acest program ofera deci un mare avantaj pentru cine doreste sa lucreze pe termen lung in Marea Britanie si sa se realizeze pe plan profesional. Candidatii pot opta la sfarsitul perioadei contractuale sa lucreze nerestrictionat in orice domeniu de activitate doresc.
- Candidatii au sansa extraordinara de a-si perfectiona nivelul limbii engleze, atat in cadrul familiei gazda, cat si prin participarea la cursuri de limba engleza avizate de Oxford sau Cambridge.
- Este o experienta de viata extraordinara care ofera sansa candidatiilor de a se familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii si al zonei in care vor locui pe perioada in care vor fi ca un „big brother” pentru copii familiei gazda.
- Se castiga bani, fără a avea statutul de angajat, ci de membru al familiei. Candidatii sunt cazati intr-o camera separata cu tot ceea ce este necesar pentru a se simti confortabil. De asemenea, vor lua masa împreună cu familia si vor avea asigurare medicala platita de familia gazda. In multe cazuri Au Pair-ul insoteste familia inclusiv in excursii, ceea ce le ofera sansa sa vada multe alte tari/ locuri pe durata concediului familiei gazda.
- Minim 14 zile/ an perioada de odihna 
- Contract cu durata de 12-24 luni
- Tarif de inscriere si mediere ZERO

DETALII

Pozitia, titlul jobului sau profesia

Bona/ Babysitter/ Au Pair
Familia gazda
Agentia va plasa candidatul la una din familiile gazda din Marea Britanie care pune la dispozitie locuri vacante in acest domeniu
 
Durata contractului de tip Au Pair/ schimb cultural

Maxim 24 luni
Locul schimbului cultural
Candidatii vor presta munca la familii gazda de pe teritoriul Marii Britanii, dupa cum vor fi selectati de catre acestea, dar locurile vacante sunt cu preponderenta in imprejurimile Londrei, Devon, Bath, Bristol, Birmingham, Leeds, Liverpool, etc.
 
Sex
Se accepta pe acest program femei si foarte rar barbati
 
Cupluri
Se accepta pe acest program foarte rar cuplurile
 
Varsta acceptata
Varsta minima este 18 ani si maxima este de 27 ani (inclusiv), conditie impusa de guvernul Marii Britanii
 
Personalitate
Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitoare, serioase, prietenoase, in forma fizica si mentala buna
 
Stare civila
Se accepta pe acest program doar persoane necasatorite
 
Experienta in domeniul ingrijirii copiilor
Nu se solicita ca candidatii sa fi avut experienta in domeniu, insa candidatii cu experienta prezinta un avantaj la selectie
 
Calificare
Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea sau cursurile de profil constituie un avantaj la selectie
 
Limba engleza solicitata
Pe o scara notabila de la 1 la 10, candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza de cel putin nota 5. Persoanele cu nota sub 5 se accepta doar cu aprobarea prealabila din partea Familiilor gazda.
 
Alte limbi straine solicitate
Nu se cere cunoasterea altor limbi straine, dar constituie avantaj
 
Carnet de conducere
Nu se cere detinerea unui carnet de conducere, dar poate constitui avantaj
 
Castig pe ora, castig lunar si datele de plata ale acestuia
Castigul minim pe care poate sa il primeasca un candidat/ Au Pair de la familia gazda incepe de la 100 GBP/ sapt si ajunge in jur de 180 GBP/ sapt, in functie de profilul candidatului. 
Remuneratia se plateste saptamanal. 
De regula familiile gazda platesc remuneratia in contul bancar deschis de candidat/ Au Pair pe numele sau la o banca in Marea Britanie. 
Candidatul/ Au Pair-ul are posibilitatea transferarii castigului sau prin virament bancar intr-un cont din Romania. 
Acestia sunt considerati bani de buzunar in conditiile in care cazarea si mesele sunt asigurate. 
 
Zile lucratoare si de odihna
- Minimum 25 ore/ sapt
- 6 zile de lucru/ sapt
- 1 zi libera/ sapt
 
Natura si perioada contractului de schimb cultural, conditii de contractare, de incetare a contractarii sau de reinnoire a contractarii
Natura contractului este de schimb cultural. 
Perioada contractului de schimb cultural este de regula de 12 luni, dar nu poate depasi 24 luni. 
Conditia de contractare este ca candidatul sa se incadreze in conditiile de eligibilitate si sa fie selectat de catre o familie gazda din Marea Britanie.
Incetarea contractului de schimb cultural se va face la sfarsitul perioadei pentru care a fost incheiat. 
Candidatii au posibilitatea de reinnoire a contractului de schimb cultural cu familia gazda daca aceasta este de acord in limita a maxim 24 luni.
 
Bilet de transport
(Romania - U.K - Romania)

Familia gazda nu suporta pretul biletului de transport/ avion
Cazare
Este pusa la dispozitie in locuinta familiei gazda, gratuit, in camera separata
 
Mancare
Este oferita gratuit de familia gazda
 
Transport local
Nu se ofera transport local, deoarece cazarea si locul schimbului cultural sunt in acelasi loc
 
Perioada, mod de acordare si drepturi de plata pentru concediu de odihna

Minim 14 zile lucratoare libere, conform contractului de schimb cultural
Conditii de munca, masuri de protectie si de securitate a muncii
Candidatul trebuie sa urmeze si sa respecte normele interne si reglementarile stabilite de catre familia gazda asa cum a fost instruit de catre aceasta, in scopul de a indeplini sarcinile pe care le are. 
Conditiile de munca sunt normale, iar masurile de protectie si de securitate in munca sunt comunicate in prima zi de schimb cultural de catre familia gazda. 
Schimbul cultural are loc la locuinta familiei gazda, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte.
 
Documente cerute de familiile gazda pentru evaluarea candidatului
- CV limba engleza + poza cu zambet + Aplicatia Au Pair
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie full body, marime 9/13, la tinuta office
- Poze cu copii pe care i-a ingrijit/supravegheat anterior
- Copie pasaport/ Copie C.I.
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Copie ultima diploma de studii
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copie carnet de munca (daca exista)
- Copie acte de calificare (daca exista)
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii
- 2 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori
- Dear Family Letter
 
Tarif de evaluare a eligibilitatii candidatilor

Tarif inscriere ZERO
Acum ai sansa sa pleci la munca absolut gratuit!
Tarif de mediere
Tarif de mediere ZERO
    

CONTACT

Pentru detalii si programari la inscriere contacteaza Consultantii nostri la numarul de telefon 0376 - 444 555.Iti dorim mult succes!