Regulament concurs - Haloween 2016

UPDATE 9 noiembrie 2016

Concursul de Halloween organizat de Banca de Joburi si-a desemnat castigatorii! Barbut Mihai, Marga Ionica si Spiridon Grigore Cristian ne-au spus povestea lor HORROR de la locul de munca, iar noi ii premiem cu un job divin!

Mai mult, cei trei mari castigatori ai Concursului au primit sansa de a pleca la munca in strainatate fara nici un cost, biletele de transport pana in tarile de destinatie fiindu-le oferite gratuit! Toti ceilalti participanti la concurs vor primi vouchere de transport in valoare de 50 EUR fiecare.

Si pentru ca surprizele nu se opresc aici, iti oferim si tie sansa unui job de vis in strainatate pentru ca de acest Black Friday poti fugi de munca, dar nu te poti ascunde de Super-Reducerile Banca de Joburi!

Super-reduceri intre 40-30% la biletul de transport international te asteapta in perioada 14-25 Noiembrie 2016 la Banca de Joburi. Poti alege dintre cele peste 10.000 de locuri de munca in strainatate, din cele mai variate domenii, cu zero tarife de inscriere si de mediere. Reducerile se aplica tuturor celor care se inscriu in acest interval de timp.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul promotiei


 
---
 
Regulament concurs
„Spune o poveste HORROR de la locul de munca
si Banca de Joburi te premiaza cu un job divin!”

Prezentul regulament a fost elaborat din necesitatea definirii unor reguli de buna practica in relatiile ce intervin intre partile participante in cadrul concursului „Spune o poveste HORROR de la locul de munca si Banca de Joburi te premiaza cu un job divin!”. Descrierea concursului poate fi citita aici


I. Organizatorul concursului
S.C. Banca de Joburi S.R.L., denumita in continuare Organizatorul, cu puncte de lucru pe Strada Vulturului nr. 4B si B-dul Zizinului, nr. 36-38, Brasov – Romania, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J/08//1240/2001, avand codul unic de inregistrare RO14322278, telefon 0376 444 555, e-mail [email protected] organizeaza concursul „Spune o poveste HORROR de la locul de munca si Banca de Joburi te premiaza cu un job divin!”.


II. Scopul Concursului
Acest concurs se desfasoara in conditiile legii si are rolul de a stimula accesul publicului la locurile de munca in tara si strainatate fara nici un fel de discriminare (etnie, religie, sex, varsta) si pentru a creste nivelul de informare fata de optiunile in cariera pe care le are la dispozitie publicul.


III. Descrierea concursului
Organizatorul provoaca publicul larg sa exploreze si sa beneficieze de serviciile oferite prin portofoliul sau de locuri de munca in tara si strainatate. In acelasi timp Organizatorul pune la bataie urmatoarele premii:
- un numar nelimitat de vouchere nominale in valoare de 50 EUR
- 3 vouchere nominale pentru transport international gratuit
Detalii complete despre premiile oferite in Capitolul VII. Premii si modalitatea de acordare


IV. Conditii de participare

a) La concursul „Spune o poveste HORROR de la locul de munca si Banca de Joburi te premiaza cu un job divin!” poate participa orice persoana de peste 18 ani.
b) Conditia de inregistrare pentru concurs este trimiterea unei povesti, a unui film sau a unei fotografii de la locul de munca, catre Organizator prin urmatoarele canale:
- e-mail: pe adresa [email protected]
- mesagerie privata: prin mesaj trimis catre pagina de Facebook www.facebook.com/bancadejoburi
c) Materialul trebuie sa respecte urmatoarele criterii:
- Sa infatiseze o situatie reala
- Sa infatiseze o situatie de la locul de munca fost sau actual al expeditorului
- Sa respecte normele de conduita sociala si cele de ordine publica si bune moravuri prevazute de lege

Materialele care indeplinesc aceste criterii se califica automat pentru voucherul de 50 EUR pt transportul international si intra automat in cursa pentru castigarea transportului international complet gratuit.


V. Durata si modul de desfasurare
Concursul se va desfasura, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare, dupa cum urmeaza:

A. Perioada 27.10.2016 – 06.11.2016
- Doritorii pot trimite materialele lor catre Organizator prin canalele electronice mentionate mai sus
- Persoanele care au parcurs pasul anterior pot contacta Organizatorul la numarul de telefon 0376 444 555 sau pe adresa de e-mail [email protected] pentru a se putea inscrie pe programul dorit si pentru a putea revendica voucherul de 50 EUR.

B. Perioada 07-08.11.2016
- Organizatorul centralizeaza toate mesajele primite
- Organizatorul selecteaza cele mai horror 3 povesti, fotografii sau filmulete
- In data de 08.11.2016 se anunta pe website-ul www.bancadejoburi.ro si pe pagina oficiala de Facebook www.facebook.com/bancadejoburi castigatorii celor 3 vouchere cu gratuitate completa pentru transportul international, oferite candidatilor care s-au inscris pe unul din programele noastre de munca

C. Perioada 27.10.2016 – 31.12.2016
- Candidatii care au trimis materiale semneaza contracte de mediere cu Organizatorul
- Respectivii candidati semneaza contracte cu o companie din strainatate, mediate de catre Organizator
- In momentul semnarii contractului cu compania din strainatate si achitarii biletului de transport international, candidatii care au participat la concurs isi pot folosi voucherul de 50 EUR primit.
- In momentul semnarii contractului cu compania din strainatate si achitarii biletului de transport international, castigatorii concursului „Spune o poveste HORROR de la locul de munca si Banca de Joburi te premiaza cu un job divin!” isi pot folosi voucherul de gratuitate
- Candidatii dau curs plecarii in strainatate la noile locuri de munca

Toti concurentii trebuie sa indeplineasca conditiile de participare la Concurs, sa respecte criteriile de selectie, termenii si conditiile de la inscriere. Orice incercare de frauda este sanctionata cu eliminarea din concurs.


VI. Conditii generale de participare si incompatibilitati
- Acest Concurs se adreseaza oricarui cetatean, indiferent de ocupatie, statut social, sex sau nationalitate, care a implinit varsta de 18 ani pana la data participarii la concurs, inclusiv.
- Nu pot participa la Concurs angajatii Organizatorului, precum si sotul/ sotia si rudele de gradul I ale acestora. Acestia au dreptul de a trimite materiale catre Organizator prin canalele mentionate, insa numai in scopuri de divertisment.
- Nu pot participa la Concurs Reprezentantii in teritoriu ai Organizatorului (Birourile Locale/ Francizatii).


VII. Premii si modalitatea de acordare
In cadrul Concursului sunt oferite 2 premii:

A. Un numar nelimitat de vouchere nominale in valoare de 50 EUR
Organizatorul nu impune nicio limita in privinta numarului de persoane care se pot inscrie la concurs si implicit bucura de voucherele cu valoare de 50 EUR puse in joc.

B. 3 vouchere nominale pentru transport international gratuit


Voucherele sus-mentionate au valoare absoluta, nu sunt cumulative, nu implica rest sau compensatie pentru sumele neutilizate. Voucherele sunt nominale si nu pot fi transmise unor terte persoane.

Voucherele pot fi folosite doar in relatie cu Organizatorul in momentul organizarii transportului international. Candidatii nu pot folosi voucherele la terti furnizori de servicii transport international si nici nu pot incerca vanzarea acestora, preschimbarea lor in contravaloarea lor in bani sau alte metode de valorificare.

Voucherele pot fi folosite o singura data, in perioada 27.10.2016 – 31.12.2016. In cazul in care posesorul voucherului nu da curs plecarii in perioada indicata, acesta isi pierde valabilitatea.

Premiile vor fi acordate daca sunt indeplinite urmatoarele conditii cumulative:
- Castigatorul sa nu fie declarat descalificat ca urmare a nerespectarii acestui Regulament
- Sa fie identitate intre persoana castigatorului si datele furnizate la inscrierea in concurs
- Pentru ridicarea voucherului castigatorul trebuie sa se prezinte cu actul de identitate in original la sediul Organizatorului. O alta locatie decat cea indicata nu este acceptata de catre Organizator.
- Castigatorul semneze cu Organizatorul un contract de mediere in vederea obtinerii unui loc de munca in strainatate
- Castigatorul da curs plecarii in strainatate in perioada 27.10.2016 – 31.12.2016.

Castigatorii vor fi notificati in maxim 48 de ore dupa terminarea concursului prin e-mail. In urma notificarii, castigatorii vor transmite Organizatorului numele complet, CNP, serie buletin, telefon si adresa in termen de 10 zile lucratoare de la instiintare.

In cazul in care castigatorul nu prezinta actul de identitate in original sau daca datele cuprinse in acesta nu coincid cu cele ale persoanei care se prezinta sa efectueze inscrierea si sa ridice voucherul, Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza acordarea acestuia.

Organizatorul va anunta castigatorul prin intermediul paginii sale de Facebook, precum si pe site-ul Organizatorului.

Castigatorul trebuie sa raspunda apelurilor Organizatorului in termen de 10 zile lucratoare din momentul in care a fost contactat in vederea stabilirii detaliilor privind modalitatea in care va intra in posesia premiului si despre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru aceasta, precum si despre procedura care trebuie urmata pentru a primi premiul castigat.

In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat telefonic in perioada sus mentionata sau daca, din motive obiective, acesta nu mai poate ridica premiul pierde dreptul de a primi premiul. Dupa aceasta data, premiul nu va mai putea fi revendicat de castigator, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a atribui premiul urmatorului clasat care indeplineste conditiile de mai sus .

Anuntarea castigatorilor va avea loc in data in data de 08.11.2016.

Participantii interesati sunt invitati sa consulte oferta Organizatorului de locuri de munca.


VIII. Sprijin si instruire

Organizatorul va asigura sprijin telefonic si online participantilor, ori de cate ori este nevoie, in vederea respectarii regulamentului si maximizarii sanselor de castig in cadrul promotiei si concursului.


IX. Taxe si impozite
Organizatorul este raspunzator de plata tuturor taxelor sau a altor obligatii financiare legate de Premiul oferit, pana la transferul dreptului de proprietate asupra acestuia.


X. Prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal
Organizatorul are obligatia de a asigura securitatea si confidentialitatea datelor furnizate de catre concurenti si sa previna accesul neautorizat la informatie in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 607/2001.

In acelasi timp, concurentii isi dau acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, insa numai in vederea atingerii scopului prevazut in prezentul regulament.


XI. Codul de etica si bune practici
- Nu sunt premise apelative cu caracter sovin, misogin sau nerespectuos, precum si orice alte apelative cu caracter discriminatoriu
- Comunicarea verbala, telefonica sau electronica trebuie sa fie respectuasa, mesajele considerate imorale, ofensatoare, injurioase, denigratoare, sovine, discriminatorii de orice fel, nu sunt tolerate
- Administratorii Organizatorului au dreptul de a exclude membri sau de a pune restrictii pe profilul de Facebook daca se constata abateri de la respectarea normelor de conduita enuntate


XII. Modificari
Organizatorul poate actualiza periodic prevederile prezentului Regulament si procedurile de operare, in acest sens va comunica imediat publicului versiunile actualizate care vor intra imediat in vigoare, participantii fiind obligati sa le respecte. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/ sau schimba regulamentul, in acele situatii in care a intervenit modificarea legislatiei.

Organizatorul va informa publicul fara intarziere despre orice modificari survenite, legate de:
- Regulamentul promotiei si al concursului
- Perioada desfasurarii promotiei si al concursului
- Canalul de anuntare al castigatorului
- Adresa si/ sau datele de contact ale Organizatorului


XIII. Dispozitii finale
Participarea la concurs implica acordul si obligatia de a respecta termenii si conditiile incluse in acest document.

Orice contestatie privitoare la modul de desfasurarea a concursului sau cu privire la calitatea de castigator al celui desemnat nu este admisa, intrucat procedura de postare implica ca participantii sa foloseasca conturile lor personale din reteaua sociala Facebook, iar Organizatorul nu dispune de dezvoltarile necesare (hardware, software) in vederea identificarii tuturor situatiilor posibile de recunoastere a userilor.

Concurentul este unic responsabil pentru orice consecinte care decurg urmare participarii la acest concurs. Organizatorul il ia in considerare ca si concurent pe acel user care a trimis mesaj catre Organizator de pe profilul sau privat, indiferent daca s-a asociat cu alte persoane in vederea castigarii premiului.

Totodata participarea la acest Concurs implica obligativitatea respectarii prezentului Regulament.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice ar putea determina imposibilitatea participarii la concurs sau ar impiedica buna desfasurare a activitatilor descrise in prezentul Regulament, urmare a unor restrictii de natura tehnica sau a altor limitari specifice (ex: incarcarea retelei, iesirea din aria de acoperire s.a.).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/ sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta public participantii in caz de schimbare a legislatiei.

Intreruperea Concursului nu poate avea loc, cu exceptia situatiilor de forta majora, asa cum sunt ele definite de lege.

Orice litigii se vor rezolva pe cale amiabila, in caz contrar, acest regulament, cu termenii si conditiile incluse este guvernat de legile Romaniei si poate fi supus numai jurisdictiei instantelor judecatoresti competente din Romania.

Organizatorul pune in vedere participantilor promotia are caracterul unui concurs, iar trimiterea unui material horror catre Organziator prin canalele indicate constituie exprimarea consimtamantului cu privire la participare, conform prezentului regulament.

In nicio situatie, Organziatorul nu va fi raspunzator pentru niciun prejudiciu suferit urmare a unor restrictii de orice natura.

Prin luarea la cunostinta a acestui Regulament, participantii accepta toata responsabilitatea si raspunderea ce decurge din acesta.