Obtine pe loc un job in weekendul 25-26 februarie 2017, cand unul din cei mai importanti angajatori britanici din domeniul retail selecteaza personal la Brasov

Boss, stii ceva engleza? Atunci obtine pe loc un job la unul din cei mai importanti angajatori britanici din domeniul retail, care in weekendul 25-26 februarie 2017 soseste la Brasov pentru a selecta personal. Peste 100 de posturi asteapta sa fie ocupate de persoane capabile, energice si serioase. Trebuie sa iti placa banii, pentru ca salariul este intre 1.350-1.700 GBP/ luna, plus ore suplimentare platite.

In weekendul 25-26 februarie 2017, Brasov este scena selectiei de personal facuta de unul din cei mai importanti angajatori britanici din domeniul retail. Peste 100 de posturi cu un salariu intre 1.350-1.700 GBP/ luna, plus ore suplimentare platite asteapta sa fie ocupate de vorbitori de engleza capabili, energici, seriosi si cu dexteritate buna. Cuplurile pot aplica impreuna, si sunt cazate si lucreaza impreuna.

Accesul la eveniment se face pe baza de selectie, prin completarea acestui formular. Numarul de locuri disponibile este limitat, asadar cu cat completezi mai repede cu atat iti cresc sansele de a fi chemat la intalnire.

Este o ocazie unica pentru romani, care se pot angaja direct la un retailer britanic si nu la intermediari. Angajatorul britanic se va concentra in primul rand pe profile umane de calitate. Experienta nu este importanta, cele mai importante sunt atitudinea si dorinta de munca. Vorbim de o companie mare, cu peste 7.000 de angajati, genul de angajator care investeste in oameni din prima zi, asadar cei care sunt selectati se bucura de multe avantaje si oportunitati profesionale. In 2016 dealtfel, unul din angajatii romani din cadrul selectiilor facute in Romania a fost ales „Angajatul anului” si s-a bucurat de un premiu consistent in bani.

„Respectivul angajator nu se afla la prima vizita in Romania, iar evenimentul este dealtfel la cea de-a 6-a editie. La una din editiile trecute, a selectat pentru angajare 364 din 400 de participanti, in doar 2 zile. Oamenii plasati la ei ne-au trimis un feedback foarte bun. Castiga bine, si-au adus familiile acolo, iar unii dintre ei au avansat la doar 3 luni de la angajare pe posturi de ingineri, IT-isti, team lideri si nu numai.„ a declarat Bogdan Filip, Director General Banca de Joburi, organizator al evenimentului.

Filmul de prezentare al evenimentului poate fi gasit aici. Locatia si ora evenimentului sunt comunicate persoanelor selectate final. Pentru detalii complete despre eveniment si procedura de inscriere doritorii pot accesa acest link. Imagini de la editiile trecute pot fi consultate aici.

La acest eveniment sunt acceptate persoanele din intreaga tara cat si din Republica Moldova daca detin pasaport romanesc, cu varsta minima de 18 ani. Pentru informatii suplimentare despre eveniment, precum si despre serviciile Banca de Joburi ne puteti contacta la numarul de telefon 0376 444 555 sau la adresa de mail [email protected].

Despre Banca de Joburi
Banca de Joburi este o agentie de ocupare a fortei de munca in tara si strainatate cu sediul central in orasul Brasov, Romania si cu o vechime de 16 ani, care dispune de o paleta larga de oferte de munca. Pe langa medierea de locuri de munca compania noastra ofera consiliere, orientare in cariera, pregatirea tuturor formelor legale si monitorizarea candidatilor pe intreaga durata a contractelor, oferind un serviciu de asistenta continua. Fiind una din cele mai active si longevive agentii romanesti de recrutare si ocupare a fortei de munca, Banca de Joburi este dedicata crearii constante a noi oportunitati legale de angajare. In luna Septembrie 2013 Banca de Joburi a lansat cu succes prima retea de franciza din domeniul recrutarii si plasarii fortei de munca in tara si strainatate cu capital 100% romanesc, pentru ca oricine sa beneficieze de serviciile Banca de Joburi in orasul sau.

Parteneri
Agerpress.ro, Revista CARIERE, Amos News, Special Arad, Suceava News, eAzi, Actualitati Arad, Interes Argesean, ARQ, Europeanul, Vocea Aradenilor, Banul Botosanean, Monitorul de Fagaras, Botosani Necenzurat, Tele’M, Informatorul Botosani, Arena Media Calarasi, News Brasov, MyJob.ro, RomaniaPozitiva.ro

Contact
Banca de Joburi
B-dul Zizinului, nr. 38 – 36, parter, Brasov, ROMANIA
0040 (0) 376 444 555
[email protected]
www.bancadejoburi.ro
Facebook  |  Twitter  |  Google+

Pentru presa
Martha Botezatu, Specialist marketing
[email protected]
0040 (0) 726 758 647

Violeta Marica, Asistent marketing
[email protected]
0040 (0) 787 619 101