Ingrijire batrani - Italia (prestari servicii) 2

Tarife ZERO de inscriere & mediere! Ai sansa sa pleci la munca absolut gratuit! * Cazare & masa gratuite * Fara experienta & calificare * Plecari saptamanale 

DESCRIERE

Acesta este un program de tip prestari servicii in domeniul asistentei medicale/ sociale sau a curateniei si serviciilor suport pe pozitii precum: Ingrijitoare persoane varstnice/ Badante, Personal curatenie in Italia, in cadrul familiilor private care au nevoie de acest sprijin si care da posibilitatea candidatilor sa lucreze in domeniul amintit, avand ca baza juridica contractarea comerciala.
Agentia noastra colaboreaza cu Familii-gazda/ persoane private din Italia care ofera locuri vacante in acest domeniu, de aceea locurile de munca se afla pe tot teritoriul respectivei tari, iar candidatii inscrisi vor lucra intr-unul din orasele din aceasta tara. Inaintea plecarii din tara a candidatiilor, la momentul semnarii ofertei de munca cu Familia-gazda care i-a selectat, se va cunoaste exact locatia locului de munca. 
Acest program se adreseaza persoanelor care doresc sa presteze munca in baza unui contract comercial, in cadrul unei familii din Italia. Locatiile prestarii muncii sunt foarte frumoase, familiile sunt instarite iar candidatul primeste toate conditiile necesare unui trai confortabil. Cazarea si mesele sunt oferite gratuit ceea ce permite candidatului sa puna deoparte integral castigul lunar, la finalul contractului putand avea pusa deoparte o suma consistenta.

BAZA LEGALA DE LUCRU

In Italia orice persoana care doreste sa presteze munca pe cont propriu, pe baza unei relatii contractuale cu beneficiarul serviciilor sale, are dreptul sa desfasoare munca in domeniul asistentei medicale/ sociale sau a curateniei si serviciilor suport precum: Ingrijitoare persoane varstnice/ Badante/ Personal curatenie in Italia. 
Intra in responsabilitatea candidatilor, dupa ce stabilesc o relatie comerciala – contractuala cu o familie din Italia pentru care presteaza servicii in domeniul asistentei medicale/ sociale sau a curateniei si serviciilor suport precum Ingrijitoare persoane varstnice/ Badanta/ Personal curatenie in Italia, sa aplice la institutiile abilitate in vederea obtinerii Codului Fiscal in baza caruia acestea au posibilitatea sa isi plateasca contributiile ce izvorasc din contractul comercial, catre statul italian. Candidatii sunt indreptatiti sa lucreze full-time, asa cum este stipulat in contractul comercial care il incheie cu familiile din Italia.

AVANTAJE

- Se acceseaza foarte usor de catre orice candidata care isi doreste o plecare usoara, rapida, fara prea multe responsabilitati si care ii permite sa castige usor bani pe care ii poate economisi, deoarece cazarea si masa sunt gratuite in cadrul familiei gazda.
- Se lucreaza intre 8–12 ore/ zi si se castiga o remuneratie intre 600-700 EUR/ luna, in conditiile in care nu au costuri cu cazarea, masa si transportul local, deoarece sunt cazati in casa familiei gazda.
- Acest program da sansa candidatelor de pana la 55 ani, sa lucreze in cadrul familiilor din Italia in domeniul asistentei medicale/ sociale sau a curateniei si serviciilor suport ca ingrijitoare persoane varstnice/ badanta/ personal curatenie in Italia, in conditiile in care acest segment de varsta este foarte afectat de lipsa locurilor de munca vacante.
- Acest program ofera deci un mare avantaj pentru cine doreste sa lucreze pe termen lung in Italia si sa se realizeze pe plan profesional.
- Candidatele au o sansa extraordinara de a-si perfecţiona nivelul limbii italiene,  in cadrul familiei gazda.
- Este o experienta de viata extraordinara care ofera sansa candidatelor de a se familiariza cu specificul cultural al Italiei si al zonei in care vor locui.
- Se castiga bani fara a avea statutul de angajat, ci de membru al familiei. Candidatele sunt cazate intr-o camera separata cu tot ceea ce este necesar pentru a se simti confortabil.
- In multe cazuri candidata insoteste familia inclusiv in excursii, ceea ce le ofera sansa sa vada multe alte tari/ locuri pe durata concediului familiei gazda.

DETALII 

Pozitia, titlul jobului sau profesia
Ingrijitoare persoane varstnice/ Badanta/ Personal curatenie
Este persoana care asista si are grija de copii/ batrani, in cadrul familiilor din Italia.
 
Beneficiarul serviciilor candidatului/ prestatorului
Agentia va intermedia semnarea de contracte comerciale intre candidati/ prestatori si diverse familii din Italia, care pun la dispozitie locuri de munca vacante in domeniul asistentei medicale/ sociale sau a curateniei si serviciilor suport ca ingrijitor/ ingrijitoare persoane varstnice/ badanta/ personal curatenie in Italia.
 
Aplicare pentru obtinerea Codului Fiscal
Toate candidatele care ajung sa presteze servicii in Italia, trebuie sa isi obtina de la institutiile abilitate Codul Fiscal, pentru a putea ulterior sa isi plateasca contributiile rezultate din castigul obtinut in baza contractului comercial incheiat cu o familie din Italia. 
Ca sa poti obtine Codul Fiscal trebuie sa ai permisul de sedere. Regulile de aplicare pentru obtinerea Codului Fiscal sunt foarte clar reglementate, iar informatiile actualizate se pot obtine de pe site-ul oficial al institutiei italiene „Agenzia delle Entrate”, accesand linkul: http://www.agenziaentrate.gov.it/
 
Numar de locuri disponibile

700 locuri disponibile pe tot parcursul anului in curs
 
Locul desfasurarii muncii
Candidatii vor presta serviciile oriunde pe teritoriul Italiei, dupa cum va specifica Familia-gazda/ in cadrul contractului, deci la inscriere trebuie sa fie de acord sa presteze servicii oriunde pe teritoriul Italiei. 
 
Personalitate
Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna si care nu au niciun fel de probleme de sanatate
 
Stare civila
Se accepta pe acest program atat persoane casatorite, cat si necasatorite/ divortate
 
Experienta solicitata
Nu se cere experienta, insa candidatele cu experienta prezinta un avantaj la selectie
 
Calificare
Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea constituie un avantaj la selectie
 
Limba italiana solicitata
Nu se cere cunoasterea limbii italiene insa reprezinta un avantaj
 
Alte limbi straine solicitate
Nu se cere cunoasterea altor limbi straine, dar constituie avantaj
 
Carnet de conducere
Nu se cere detinerea unui carnet de conducere dar constituie un avantaj
 
Remuneratie pe ora, remuneratie lunara si datele de plata ale acesteia
Minim 600 EUR brut/ luna, in functie de profilul candidatului.
Remuneratia se plateste lunar, de regula in contul bancar deschis de candidata pe numele sau la o banca in Italia sau in numerar. 
Candidata are posibilitatea transferarii castigului obtinut prin virament bancar intr-un cont din Romania.
 
Durata timpului de prestari servicii si de repaus
- 10 ore/ zi in functie de necesarul zilnic 
- 6 zile de lucru/ sapt 
- 1 zi libera/ sapt
Aceste zile lucratoare si/ sau libere sunt stabilite de comun acord intre candidata/ prestator si beneficiarul serviciilor sale, prin contractul comercial.
 
Natura si durata contractarii, conditii de contractare, de incetare a contractarii sau de recontractare
Natura contractului este comerciala, de tip prestari servicii. 
Perioada contractului comercial este de regula de 6 luni, dar poate fi prelungit de comun acord de catre partile contractante. 
Conditia de contractare este ca candidata sa fie selectata si sa obtina un contract comercial pe care sa il semneze cu o familie din Italia, care pune la dispozitie locuri vacante in domeniul asistentei medicale/ sociale sau a curateniei si serviciilor suport ca ingrijitoare persoane varstnice/ badanta/ personal curatenie in Italia.
Incetarea contractului comercial se va face la sfarsitul duratei pentru care a fost incheiat.
 
Bilet de transport
(Romania – Italia)
Costurile transportului pana in Italia sunt suportate in intregime de catre Prestator/ candidat. 
Preluarea de la aeroport: In majoritatea cazurilor, preluarea de la aeroport va fi disponibila gratuit pentru candidatii care sosesc. 
Prestatorul/ candidatul nu poate fi insotit de membrii de familie, sau alti prieteni, sau alte persoane care nu sunt contractate de catre Familia-gazda.
 
Cazare
Cazarea este oferita gratuit de catre firma/ persoana privata din Italia. 
In functie de spatiul locativ, prestatorul va sta cu cate maxim 3 persoane in camera. 
 
Mancare
Minim 1 masa/ zi gratuit, insa cel mai multe familii ofera 3 mese/ zi gratuit
 
Transport local
Nu se ofera transport local, deoarece cazarea si locul de munca sunt in acelasi loc
 
Conditii de munca, masuri de protectie si de securitate a muncii
Candidata/ prestatoarea trebuie sa urmeze si sa respecte normele interne si reglementarile stabilite de catre familia gazda asa cum a fost instruita de catre aceasta, in scopul de a îndeplini obiectul contractului comercial. 
Conditiile de munca sunt normale, iar masurile de protectie si de securitate in munca sunt comunicate in prima zi de lucru de catre familia gazda. 
Se lucreaza in locuinta familiei gazda, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte, cand e cazul.
 
Documente cerute de familia gazda/ persoana privata din Italia pentru evaluarea si selectia candidatului
- CV limba italiana + poza cu zambet
- Formular specific pentru aplicarea pe pozitia de ingrijire batrani/ badanta in Italia
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie full body, marime 9/ 13, la tinuta office
- Copie pasaport/ Copie C.I.
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in italiana
- Copie ultima diploma de studii
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”.
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copie carnet de munca (daca exista)
- Copie acte de calificare (daca exista)
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii
- 2 recomandari in original, in limba italiana, de la angajatori anteriori
 
Tarif pentru serviciile de evaluare si procesare dosar inscriere
550 RON (TVA inclus), a fi achitati la momentul inscrierii/ semnarii contractului de mediere. 
Pe acest program este valabila promotia "Tarif de inscriere ZERO"! 
Aceasta promotie este valabila pana la finalul acestei luni. 
Ai sansa sa pleci la munca GRATUIT!
 
Tarif de mediere
Pe acest program nu se percepe tarif de mediere

Alte costuri pentru candidat
500 EUR tarif pentru asistenta continua pe perioada derularii contractului, a se achita la sosirea in Italia unei societati partenere a agentiei noastre
 

CONTACT

Pentru detalii si programari la inscriere contacteaza Consultantii nostri la numarul de telefon 0376 - 444 555.Iti dorim mult succes!