HoReCa - Barmani/ Ospatari/ Bucatari/ Receptioneri 2

 

SCURTA DESCRIERE

Acest proiect de recrutare se adreseaza persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca pe postul de Barman, Ospatar, Bucatar si Receptioner, acestea avand posibilitatea de a lucra in cadrul unui hotel de renume in domeniul HoReCa, la standardele cele mai ridicate de siguranta, calitate si performanta. Locul desfasurarii muncii se afla in Bran, Jud. Brasov.

AVANTAJE

- Salariu atractiv
- Activitate in cadrul unei echipe de profesionisti
- Posibilitate de avansare in cariera
- Angajari urgente in cadrul unei companii de prestigiu

DETALII

Descrierea completa a profilului candidatului ideal pentru posturile vacante se regaseste in tabelul de mai jos.

Adresa locului de munca
 
Simon, Bran
Felul muncii (functia/ meseria)
 
- Barmani
- Ospatari
- Bucatari
- Receptioneri
 
Descrierea posturilor (Responsabilitati, Atributii)
 
Barman
- Preluare si efectuare comenzi bauturi
- Efectuarea inventarului si stocului zilnic
- Orice alte sarcini relevante postului
 
Ospatar
- Preluare comenzi si realizare activitate de servire conform standardelor
- Orice alte sarcini relevante postului
 
Bucatar
- Pregatirea preparatelor din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare
- Orice sarcini relevante postului
 
Receptioner
- Asigura pastrarea registrului unic de intrari/ iesiri al hotelului
- Asigura activitatea de telefonie centrala a organizatiei
- Ofera informatii clientilor hotelului
- Orice alte sarcini relevante postului
 
Cetatenii acceptate
Romana
 
Numarul de posturi  vacante pentru fiecare pozitie in parte
 
Barman
1-5 pozitii vacante
 
Ospatar
1-5 pozitii vacante
 
Bucatar
1-5 pozitii vacante
 
Receptioner
1-5 pozitii vacante
 
Locatia inregistrarii contractelor de munca
 
Toate contractele de angajare vor fi inregistrate in termenul legal, la autoritatile romane
Criteriile angajatorului  legate de gen
 
Femei, barbati
Criteriile angajatorului referitoare la varsta
 
Barman, Ospatar
22-45 ani
 
Bucatar
25-45 ani
 
Receptioner
18-45 ani
 
Personalitate preferata
 
Forma fizica buna, apt de munca, comunicativ, dinamic, muncitor, lucru in echipa
Experienta necesara
 
Posturile nu necesita experienta anterioara, insa candidatii cu experienta vor avea un avantaj la selectie
 
Calificare necesara
 
Detinerea unei diplome in domeniul turismului/ alimentatiei reprezinta un avantaj
Cerinte referitoare la nivelul de limba straina
 
Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational constituie un avantaj la selectie
Permis de conducere necesar
 
Nu se solicita
Remunerare pe ora/ pe luna si data salariala pentru fiecare post
 
Barman
De la 1.000 RON/  luna net
 
Ospatar/ Receptioner
De la 1.200 RON/ luna net
 
Bucatar
De la 2.000 RON/ luna net
 
Salariul este platit lunar, in data de 15 a fiecarei luni pentru luna precedenta
 
Acordare bonusuri
 
Nu
Ore suplimentare
Nu se presteaza ore suplimentare
 
Sporuri/ indemnizatii/ alte adaosuri
 
Nu
Cazuri in care se fac retineri salariale
 
Conform Codului Muncii, republicat si actualizat prin Legea nr. 12/ 2015
Programul de lucru
 
Barman/ Ospatar/ Bucatar
8  ore/ zi
5  zile lucratoare/ sapt
2  zile repaos/ sapt
 
Receptioner
24 de ore lucratoare cu 48 de ore libere
 
Pt. toate posturile exista posibilitatea de lucru in ture, inclusiv in weekend
 
Tipul si durata contractului de munca, conditiile de muncă, de incetare a contractului de munca
 
Contract individual de munca, cu norma intreaga
 
Perioada nedeterminata, cu perioada de proba 3 luni
Relocare acceptata
 
Da – se va deconta transportul
Transport local
 
Da – din alta localitate
Asigurare medicala
 
Da
Concediu medical
 
Da
Tichete de masa
 
Nu
Concediu de odihna
 
20 zile/ an. In raport cu durata muncii
Conditii de munca, protectie si securitate in munca
 
Conditii normale de munca conform normelor legale. Are loc o instruire periodica la locul de munca.
Documente necesare companiei in procesul de evaluare al candidatilor
 
- CV + poza
- Documente care sa ateste studiile, experienta si alte diplome relevante
- Fisa de evaluare
Preferinte la metoda de selectie
 
Interviu fata in fata

CONTACT

Pentru detalii si programari la inscriere contacteaza Consultantii nostri la numarul de telefon 0376 - 444 555.
 


Iti dorim mult succes!