Galerie foto - Targ joburi 25-26.06.2016 - Consultanti vanzari in peste 150 de magazine lux din Marea Britanie

Banca de Joburi o a organizat pentru tine la Brasov un nou targ de joburi. De data aceasta invitati au fost reprezentantii celor mai mari retaileri in materie de produse si instalatii sanitare de pe teritoriul Marii Britanii, ce insumeaza peste 150 de magazine.

50 de candidati norocosi din toate colturile Romaniei au inceput o viata noua in Marea Britanie lucrand in unul din aceste magazine prestigioase. The sky is the limit pentru castigurile lor, pentru ca se pot bucura de un salariu mediu de 23.000 GBP/ an. Cei pasionati de vanzari pot castiga chiar 50.000 GBP/ an! Putine domenii ofera sansa unor castiguri atat de consistente persoanelor care fac primii pasi intr-un domeniu. Asadar, vorbitorii de limba engleza cu priza la oameni au avut ocazia perfecta de a fi angajati de companii de top care investesc in ei inca din prima zi.

Posturile scoase la concurs au provinit cu preponderenta din orase/regiuni potente financiar cum ar fi: Londra si imprejurimile acesteia (Dartford, Erith, Orpington, Harlow, Enfield, Southgate, Ilford, Guildord, Camberley, Sutton, Walton, Chertsey); Oxford si imprejurimile acestuia (Banbury, Aylesford, Milton Keynes, Reading, Cambridge si imprejurimile acestuia (Huntingdon, New Market, Ipswick); Birmingham si imprejurimile acestuia (Solihull, Sutton Coldfield, Stafford, Redditch). 

Citeste descrierea evenimentului aici