Descrierea sistemului de franciza

 


”Începând cu anul 2001, anul înființării Banca de Joburi®, ne-am propus dezvoltarea continuă, pe orizontală și pe verticală a acestei companii. Așa au apărut în cadrul Banca de Joburi® numeroase idei îndrăznețe care au revoluționat piața forței de muncă de-a lungul timpului. Nu degeaba suntem numiți ca fiind cei mai bună agenție de recrutare din România. Ca și deschizători de drumuri, ne-am poziționat pe piață în acest fel și ne-am luat rolul în serios. 

Francizarea afacerii a venit natural, din dorința puternică ca și alți antreprenori să demareze o afacere ”la cheie”  și să ofere aceleași servicii de calitate cu care ne-am obișnuit clientii. 

De ce să alegi franciza Banca de Joburi®? Răspunsul vine din sufletul tău. Dacă ai inspirația necesară și poți vedea potențialul enorm al unei astfel de afaceri, atunci ești persoana potrivită pentru noi. (Bogdan F. - General Manager)”


Banca de Joburi® este o agenţie de ocupare a forţei de muncă în tara si străinătate, cu sediul central în oraşul Braşov, România şi cu o vechime de peste 15 ani.

Fiind una din cele mai active şi longevive agenţii de recrutare şi ocupare a forţei de muncă din România, Banca de Joburi® este dedicată creării constante de noi oportunităţi legale de angajare în țară și străinătate.

Din dorința de a educa piața forței de muncă și de a da posibilitatea și altor antreprenori de a beneficia de o afacere la cheie de succes, BANCA DE JOBURI® a lansat prima franciză din domeniul recrutării și plasării forței de muncă cu capital 100% românesc. Ne-am dorit prin aceasta ca orice client, angajat sau angajator să beneficieze de servicii la aceleași standarde de calitate cu cele ale BANCA DE JOBURI și în orașul său.

Cei peste 15 ani de experiență au constituit practic piatra de temelie a demarării acestui proiect îndrăzneț.

Cercetarea pieței muncii precum și a celor care desfășoară această activitate ne-au îndemnat să ne dorim să aducem plus valoare acestei activități și să arătăm ce înseamnă excelența și în acest domeniu.

Franciza BANCA DE JOBURI® se bazează pe un concept francizabil unic. Pe lângă îndeplinirea obligațiilor legale specifice, BANCA DE JOBURI vine în întâmpinarea viitorilor francizați cu soluții unice care să îi ajute să aibă venituri din prima lună de activitate.

Pachetul francizabil cuprinde numeroase beneficii în sarcina francizatilor, oferindu-le posibilitatea de a demara o afacere fără a trece prin impedimentele de inceput de drum. Banca de Joburi pune la dispoziția francizaților săi solutii testate și implementate cu succes în cadrul afacerii.

Avantajele Francizaţilor sunt legate în principal de posibilitatea lansării rapide a unei afaceri “la cheie”, în domeniul resurselor umane, câștigând în acest fel atât de know-how-ul acumulat de Francizor în peste 15 ani de experienţă cât şi de întreaga infrastructura de lucru în care s-au investit sute de mii de euro și de care se va bucura francizatul de la bun început în gestionarea și dezvoltarea afacerii.

Franciza Banca de Joburi® oferă atât agenţiilor de recrutare existente deja pe piaţă cât şi celor nou înfiinţate de către antreprenorii interesaţi posibilitatea integrării într-o reţea funcţională de agenţii de recrutare şi plasare forţă de muncă în tară si străinătate, capabilă să furnizeze servicii complexe şi complete în acest domeniu de activitate, în condiţiile păstrării independenţei afacerii!

Pentru mai multe detalii despre Franciza Banca de Joburi® accesati Formularul de inscriere.