Avantajele francizatului
Ideea de a demara franciza Banca de Joburi a avut în prim plan și crearea pentru viitorii francizați a unui pachet de beneficii de necontestat, care să le ofere posibilitatea să își dezvolte rapid afacerea și să realizeze venituri încă din prima lună de activitate. 

Conceptul este unic și suntem mândri că ne aparține. 

O afacere la cheie, viziune internațională cu abordare locală - Acceseaza aici prezentarea PDF in imagini a francizei Banca de Joburi. 


De ce o numim AFACERE LA CHEIE? 

✔ Îți punem la dispoziție know-how-ul dezvoltat și testat în cei peste 15 ani de experiență.  Toate informațiile oferite, inclusiv materialele scrise, cuprind concepte manageriale, de marketing, juridice, de filozofie si psihologie a clientului, etc, cuprinse in manualul operațional, sintetizate exact, clar, simplu și la obiect.

✔ Îți oferim dreptul de a-ți desfășura activitatea sub brandul Banca de Joburi și îți dăm indicații exacte cu privire la folosirea acestuia în avantajul afacerii tale. Îți vei desfășura astfel activitatea sub un brand de renume și vei surmonta piedicile de început de drum de identificare și fidelizare a clientelei.
 - Acceseaza aici Portofoliul media Banca de Joburi

✔ Îți oferim consultanță cu specialiștii nostri până în ziua deschiderii (întrebări, lămuriri pe baza materialelor înmânate) la sediul nostru sau prin telefon, email, video conferinta Skype.

✔ Îți oferim sprijin informațional pentru obținerea actelor de acreditare a activității.
 
✔ Îți oferim consultanță specifică la sediul francizatului, când firma devine operatională (gratuit).

✔ Îți punem la dispoziție toate materialele de care este nevoie pentru desfășurarea activității.

✔ Îți punem la dispoziție toate actele juridice necesare desfășurării activității și consultanță juridică pentru întocmirea actelor necesare în diverse cazuri, precum și în cazul controalelor din partea instituțiilor statului.

✔ Îți asigurăm pregatirea teoretica și practică a personalului (gratuit, timp de minim 2 săptămâni).

✔ Asigurăm evaluarea periodică a performanțelor personalului francizatului.

✔ Asigurăm pregătirea persoanei desemnate să conducă activitatea în unitatea francizată (oferirea de consultanță gratuită în vederea începerii și desfășurării activității în spiritul legilor care guvernează activitatea agențiilor de mediere și plasare a forței de muncă).

✔ Îți punem la dispoziție un site web profesional, cu interfață de administrare și platformă software integrată (gestionarea candidaţilor, gestionarea CV-urilor, gestionarea joburilor vacante, sistem de moderare cu privilegii diferențiate pentru fiecare angajat, sistem de facturare și monitorizare a plăților integrat, etc.).

✔ Îți punem la dispoziție toate proiectele de recrutare ale francizorului în rețeaua de franciză, astfel încât  să poți avea proiecte de recrutare în portofoliu din prima zi de activitate.

✔ Îți oferim dreptul de a iniția proiecte de recrutare proprii.

✔ Îți oferim asistență continuă pe toată durata contractului de franciză în vederea îmbunătățirii performanțelor, rezolvării chestiunilor juridice, evaluării performanțelor angajaților, implementării corecte a proiectelor de recrutare și pregătire periodică a personalului etc.

✔ Susținem periodic sesiuni de întâlniri cu tine în calitate de francizat cu scopul îmbunătățirii performanțelor, a modului de lucru, a discutării proiectelor noi de recrutare etc.

✔ Negociem, în numele întregii rețele, a pachetelor avantajoase de publicitate. 

✔ Își punem la dispoziție periodic analize, cercetari, sondaje și prognoze în domeniul resurselor umane. Oferim, de asemenea, asistență juridica, tehnică și de optimizare a procesului de lucru în cadrul unităților francizate. 

✔ Vei avea posibilitatea să participi la întâlnirile naționale și internaționale la care participă Banca de Joburi.

Dacă vrei să descoperi și alte beneficii ale accesării francizei Banca de Joburi, accesează formularul de înscriere și vei fi contactat în cel mai scurt timp.